Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mesélj róluk, sokan szidják őket, többek között már én is:D Milyen tapasztalataid vannak? Ha gondolod van az adatlapomon mail cím:)
Minnyá' gondoltam. :)
Újra méricskéltem a palást lenyomatán, és az egyik oldalt elszúrták.
A hüvelyt szarták el.
-4 felömlős henger készítés: Star,Schwalbe, 50,51,60,70,80,90,100 hengereken (7000Ft)
(henger,hengerfej átalakítással)

-51-es blokk átalakítás 70ccm-re: -blokk marás (2000Ft)
-70 henger (új,Almot) (9500Ft)
-hengerfej hozzáalakítás (1500Ft
(új70-es h.fej 4000Ft)
-70-es sportfőtengely (Mza-tuning 16000Ft)

-S50,star,schwalbe 80ccm (50mm furattal) henger készítés:

-Hüvelycsere,blokkmarás, hengerfej
átalakítás,és igény szerint henger kialakítás(2,4,5 felömlősre)
25.000Ft-tól

-S51-re 90ccm-es henger készítés: -2,4,5 felömlős kivitelben honda racing,és keystone dugattyúval, hengerfej alakítással (25.000Ft-tól)

-100,105,110ccm átalakítás: -2,4 felömlős verziókban: honda dugattyúval,
Henger ,hengefej alakítással 25.000Ft-tól

Bővebb infó email-ben, vagy telefonon.
Előferdólhet simán.

Ha a hüvely oké, akor reszelheted hozzá a csatornát.

A kanyarban nagy élmény lesz, ha nincs derékszögű szárad:)
Igen...
Török?
Az Nem baj:D , Csinlt nekem itt a közeli gépműhely egy DT LC2 Hengert, hüvelyt cseréltek. Visszakaptam tegnap a hengert és nemtudtam nem észrevenni, hogy nem dolgozták össze rendesen az öntvény éleit, a hüvelyen lévő csatornák éleivel. Az egyik oldali Fő felömlőnél és segédfelömlőnél kb másfél milimétert lóg be az öntvény a csatorna nyílásába(ha nem áll össze a kép akkor majd fotózom:) ), Viszont a többi az a helyén van. Csináltam egy palást lenyomatot a hengerről, és miliméter pontosan stimmelnek egymáshoz képest a felömlők(a kipu csatornától mérve a két fő felömlő, és két segéd felömlő) Felmerült bennem a dolog, hogy gyárilag asszimetrikusan helyezkednének el a felömlők?
persze, legfeljebb nem tudok válaszolni:)
Hello:) Lehetne egy gyorsk kérdésem Kétüteművel kapcsolatban?
Sziasztok eladó a két kerék darabja 5500 forint mindennel együtt,ha érdekel írj egy emailt:ricsi369@gmail.com vagy írj itt :D
jó bele a sima üveggyapot nekem is az van az apriliába
Nézz meg róla youtubon-on videót,én mindig onnan raktam össze a blokkot és mind jó volt
nem mondom hogy újszerű mert nem az
de a retro hangulat megvan
hmm :D ez érdekes, volt simóm tök egyszerű votl a berugós váltó villás dolog egy két szerelés után, ellentétben az mbx el , elszeded a deknit és ellövi a rugót jó messzire aztán a fene se tudja mi hol volt .. :D
hasonlót:D képet tudsz mutatni nekem?:D
pont ilyent?
mert hasonlóm van, egy ts-ben volt gyárilag
de nem ilyen csili-villi
5. Simsonos évadnyitó, várunk mindenkit szeretettel!
http://www.facebook.com/events...
keresek!
Itt biztosan kapsz választ a kérdésedre:
http://www.mzclubhungary.com/f...
hello bocs hogy itt teszem fel a kérdèsem de az mz s forumon nem válaszoltak az előző kérdésemre se

van egy mz ts 250/1 motorom
és a kupplung beállításról szeretnék többet megtudni ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne

esetleg valami linket vagy videót vagy egy pár szóval elmagyarázni

előre is köszönöm
üdv! s51-hez 60/4es hengert keresek. email: klapperpatrik@citromail.hu
tudsz nekem segíteni? gyula5@hotmail.com köszi
eladnám ülésvasamat lengővillámat és SHOWA központi teleszkópomat 26cm szemtávolság.
csere érdekel gyári lengővillára és szép állapotú mz vagy mz jellegű hátsó teleszkóp párra!