Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok. segítséget szeretnék kérni.
álló motornál az összes sebesség megvan szépen járó motornál menet közben kidobálja v be se veszi az 1-2 néha a 3at 4-5öt mindig veszi
kapott egy erősebb rugót mi a tőcsavarra és rögzítőkarra megy, a kapcsoló kar nincs elkopva de nem is vadonat új hogy akadjon, még mindig a finom hangolással kell szórakozni vagy a rögzítőkart megcsiszolni esetleg a váltódobot? nincs ötletem hirtelen, köszi.
keveset kap szerintem vagy dugulás
Hello kellene egy kis segitség, nem rég vettem egy s50-simson minden jól müködik jóis is indul csak amikkor megyek vele le horkol,és utána vissza engedem a gázt és megy tovább. ! kösz előre is akki tud segiteni
valakit érdekel egy simsonba is jó akku?
nem új, de nincs leseggelve
simán elfér a légszűrőbox tetején is
2 ezer postával ha utalod a zsetont
Lenne egy kérdésem!
gyapotot kéne cseréljek a gyári leo vince kipufogómba(simsonon van)
Sima üveg gyapot vagy kőzetgyapot jó bele vagy van erre valami speciális hőálló gyapot vagy mittudomén?
Sziasztok simson S51 es váz alkatrészek potom pénzért eladóak. van még 1 hátsó sárvédőm,légszűrő házam, oldalidomok meg tank. első hátsó villák nincsenek meg,azon kívül minden van . nagyon olcsón adom mert kell a hely a műhelyben. elérhetőség bekeske@citromail.hu
telefon melyet 2:30 után hívjál légyszives-- 06203152946
Sziasztok. Bocs a reklámért, de akinek Schwalbe/Star alkatrészekre lenne szüksége, az nézzen be.
lesz az szerintem 30 is..... már ami egyben van
Én is ettől tartok, pár ezret adnék érte, de 10 felett biztos nem...csak kéne rá találni vmi normálisat, na majd hátha rábukkanok
börze
de aranyárban lesz
haver hátsó lámpát vett ha jól emlékszem 11 ezerért
Hello!
Valakinek van ötlete, honnan tudnék Simson AWO 425-re eredeti első lámpát szerezni? :) Vagy valami olyasmit ami úgy néz ki, van benne km-óra...Köszi!
Üdvözlet!
Ha Valakit érdekel,30 ezer Ft-ért vihető Bp.XI ker.-ből.Azonnal indul,bárhová elvisz.
Részletes leírás a 20413-as hozzászólásban.Tel.:30 5048592
Üdv olyan kérdésem lenne, hogy schwalbe gyújtótekercsen van egy kivezetett szál az a megszakítóra vagy a kondenzátorra megy ?
Simsonons a jellegzete hiba a kormány-ülés, lábtartó háromszögben található:)

Nyilván rosszul raktad össze, rossz ehylre akasztottad a rugót.
10 ből 12 hozzám kerülő motorban rossz helyre van akasztva:)
Itt van MIKinek egy videója erről, ez alapján össze tudod tenni úgyhogy jó legyen.
http://youtu.be/y3HtF0btPJM
A rugót nem szabad nagyon megfeszíteni.
Egyszer fordítottam körbe,ahogy volt eredetileg.
Felhúztad a rugót összeszerelésnél?
Sziasztok!

Simson berúgó-mechanizmusnak vannak jellegzetes hibái?

Nekem összeszerelés után nem hajlandó visszahúzni az eredeti helyzetébe a berúgókart,már többször szétszedtem és összeraktam,látszólag minden a helyén van.Volt hogy pár rúgásig jól működött,majd ismét "lent ragadt".

A rugó nincs eltörve,jelentősebb kopás csak a racsni oldalán lévő csap íves pályáján látható.

Mielőtt szétszedtem a blokkot, jól működött.

Szerintetek mi lehet a hiba?
régi tekercs van rajta
Tekercs új vagy régi (világítás) esetleg rossz helyre van kötve (véletlenül a féklámpa tekercsére) először ezt nézd meg
Helló a gyújtás elektronika ez nem gyári már !Haverom csinálta a Fagy helyett meg honda dió gyújtó van benn. Holtponttól 1.6 volt most abból álitottam visszafele nagyon picit most jobb mert amikor teljessen kipörgetem a végén picit bedadog de megy még tovább!Az meg gyújtás gond, gyertya az 0.4 hézaggal van lehet picit nyomok rajt összébb hátha jobb lesz!
21w hátul
25w elöl
Állítsd 20-10 fok közé, aztán próbálgasd, hogy lesz jobb. A CDI doboz az milyen? Gyári babszi, vagy már valami home made? Változtatja az előgyújtási értéken vagy mindig fixen tartja?