Hát aki nemért hozzá az lehet összekókányolja így... igazából énsem bonyolítom túl egy csavarhúzó beleüt kicsit és azzal kipattintom,semmiképp a fészeknél vagy a tengelynél és a régi szimeringgel vagy egy megfelelő nagy krovával szépen körben bekocogtatom a szélénél.
segitség kéne hali srácok megtudná nekem valaki mondani hogy milyen szerszámok és anyag kell polirozáshoz.első villa meg oldaldekni meg egy pár alkatrészt szeretnék házilag polirozni.köszönöm.
A vee rubber nem annyira szar. Nekem k42-es mintával az van hátul, de szárazon nincs vele gond. Aszfaltos focipályán döntögettem a Simsont , de tapadt rendesen. Vizes betonon (nem aszfalt, hanem igazi beton út) viszont olyan mintha taknyon mennék vele. Homokban pedig szeret farolni, de úgy olvastam hogy ezzel a mintával ilyen a Heidenau is.
A te ajánlatodnál az eső oldalon volt 800-zal olcsóbb.
Egyrészt.
Másrészt , meg egy valamirevalüó guma 15-20 ezret elmegy egy kismotoron, ezek a távolkeleti csodák meg nem, hogy az egyéb tulajdonságaikról ne is beszéljünk.
Gondolom, most az jön majd, hogy még nem próbáltam.
Ez tény, és nem is fogom, mert nem hiszek a csodákban.
pedig van valami himi-humi márka
mondjuk ami 2,75ös az már 3300
a vee rubber nem annyira gáz nekem az van az elején és semmi baja
tart úgy mint a 20+éves cseszlovák gyártmány
Én nem találtam 4000 nél olcsóbban.
Perse, aki iylen wee rubber, deestone és hasonlókat feltesz a motrára, az emg is érdemli hogy egyrészt pofáraessen, másrészt, hogy pár ezer után újat vegyen mert elkopik:)
No,mi fáj?
A hírdetés itt megtekinthető.
Véleményt meghallgatok, a motorral kapcsolatban.
tisztára göröngyös lett a felülete, mintha 2 rétegből lett volna és bement a rétegek közé
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Egyrészt.
Másrészt , meg egy valamirevalüó guma 15-20 ezret elmegy egy kismotoron, ezek a távolkeleti csodák meg nem, hogy az egyéb tulajdonságaikról ne is beszéljünk.
Gondolom, most az jön majd, hogy még nem próbáltam.
Ez tény, és nem is fogom, mert nem hiszek a csodákban.
Eddig akárki megvette csak dicsérte, hogy ennyi pénzért ilyen minőséget kapott :)
mondjuk ami 2,75ös az már 3300
a vee rubber nem annyira gáz nekem az van az elején és semmi baja
tart úgy mint a 20+éves cseszlovák gyártmány
jövőre azért tervezek venni egy garnitúrát
Perse, aki iylen wee rubber, deestone és hasonlókat feltesz a motrára, az emg is érdemli hogy egyrészt pofáraessen, másrészt, hogy pár ezer után újat vegyen mert elkopik:)
AKCIÓS ÁR: Scarabeora, Simsonra, stb....