Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegyél bele egy 12V-os világítótekercset cirka 1500 Ft és jó lesz a világításod
Pedig megnéztem
Adatlapomon látható
Küldenél nekem egy mélcímet?
Igen általában ilyenek,szerintem az energia nemrossz és nem is túl bonyolult feltenni,ha jól emlékszem a lendkerék kúpossági is pont jó.
robeszokon milyen gyula van ? ducati energia, motoplat ?
Én robogó gyújtásra szavazok,a lendkerék sokkal könyebb ezáltal pörgős is lesz,jeladós,és bőven termel elég áramot,egy hasonló közdarab kell hozzá mint a babszihoz.
Üdv, valaki nem tud nekem egy jó kis dellorto phbg 19-es karbit jó áron illetve babszi gyújtás helyett valami hasonlóan jól forgós gyújtást ajánlani, de világító tekercsel rendelkező gyújtásra gondoltam :))
Igen ezt tudom énis,csak nemértem váltóáramnál sorban mi a haszna... mert egyenáramnál szűrés és pufferelés az rendben,de még ígyse látom értelmét motornál....
Mármint két sorbakötött kondi:)

A mondott konstellációban viszont snem látom mi volna a célja.
Monnyuk ksi fordulaton nem hunyorog az izzó, de ezen kavül kb semmi értelme.
HA sorbaktöd, dupla a fesztűrés, s fele a kapac.
CSöves erősítőkben szokásos eljárás a tápban.
HA megfelelően dúsan hagyom alul, akkor egy darabig jó de utána leáll és csak pár méter tolással indul.
Igazából csak vergődöm. Még mindig a tökéletlen alapjárattal szívok. Ha 10-15 másodpercig hagyom járni alapjáraton, akkor nehezen, fulladva veszi a túrát. Ha elszegényítem alul, akkor meg rondán jár és hidegen nagyon pörög...
Minek? használtan fele ennyi sem,egy karbi pedig ritka esetben tud csak elromlani... de inkább n3.
Ha gondolod ennyiért adok neked egy 19N1-es BVF-et. (+posta)
Szerintetek érdremes?

http://www.futarmotorosbolt.hu...
Jah úgymár más,de én ekkorában még nemláttam bipolárisat,és mi a szerepe váltónál a soros kondinak? vágom azért az elektronikát elégjól de ez nem világos
Persze csak Bipolár kondi
Váltakozó áramnál van. Lásd: magas hangszóróknál a mélyek szűrése.
Sorbakötött kondinak mi a szerepe? azt párhuzamba szokás kötni... másképp mi értelme?
Ledek lesznek...holnap de ezt nem mertem leírni. A kondi sorban váltakozó áramnál szűrni fog és az feszkót is ejti?
Nekem 6V-os tekercsem van és 12V 35/35W-os halogén izzó van elöl
Sorbakötsz a világítótekerccsel egy 5000mikroFarados kondit és jó lesz a világításod (hátulra ledek és tuti lesz)
Nekem most 25W elöl és 5W hátul. Mindkét égő 12V.
Így az égőn mért kapocsfeszültség AC 7-17V között változik motorfordulat függvényében.
Reális ez?
Szia! Most 6V-15/15W van elöl,6V-5W hátul. 6V/21W a tekercs. Ha előre 12V-25/25w-ot teszek,akkor hátul mi a jobb, 6V-5W vagy 12V-10W vagy 12V-5W? (az én logikám szerint a 12V-5W-tal lenne a legerősebb elöl,de a logikám lehet,sz@rt sem ér,ezért kérdem Tőled!) Előre is köszi!