Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hány wattos volt az izzó ?
Igen volt benne 6V és 12V izzó is de az eredmény ugyan az
és 12 voltos izzok vannak benne?más izzóval is ilyen?
Hali szeretném segítségeteket kérni abban hogy simomon babszi gyújtás van mekkorára állítsam be holtponttól visszafelé? Mert már mindent mondtak mi a legjobb neki? 60cc4f[O02 Előre köszi!
12V rendszer
Hány voltos rendszer?Azért pár oka lehet.
nincs benne akkumlátor
alapjárat és nagy fordulat között nincs nagy különmbség ugyan úgy világít
viszont nem tudtam hogy az ék meg egyezik azt hittem az is olyan mint a váltódob hogy plusz egy vágás van rajta
Két pár, azaz, 4 darab fogaskerék, lánckeréktengely, váltódob +3 golyó kell az átalakításhoz.
Van aki szerint a gyári négyes váltó az szar, mert nagyn hamar kipörög.
VAn aki hisz abban, hogy ez úgy jó, ha hosszúak a fokozatok.

Ezeknek magyarázhatsz te napestig fűrészdiagramról vagy amiről akarsz.
Az persze más kérdés, hogy rendszerint az is kiderül, hogy a idióta váltót egy jó rövid szekunderrel kompenzálják.

Ez az a kategória, aki ÉRZI hogy az Nduró (neszójjábe, így kő írni:) az más mint a többi normál négyes:)
A 3 és 4 sebességes "húzó ék tengelye" megegyezik.

Az átalakító szettel meg az a gond, hogy marad ugyan olyan fos kiosztású 3-mas váltó, és kerül mögé még egy hosszabb fokozat.
És ha 4sebességes váltósort veszek fogaskerekekkel és tengelyekkel gőrgökkel együtt használtan az úgy jobban megéri nem ?
Mert horror áron láttam most 4.sebbeség átalakítószettet!
ja és kimaradt a húzó ék tengely is
3-4e ért el tudod passzolni a 3ast 10e körül meg veszel 4eset átalakítani többe jönne ki.
a 3asat én is szerettem lehetett gyilkolni :D
Köszönöm
én jobban szeretem a 3as váltót, terepen kettesben elmegy világgá
a 4 sebességesnél örökké váltogatni, kettesben nagyon pörgött harmadikban meg nem bírta sokáig
szerintem: egy négyes váltó furulyája kell hozzá a plusz 2 fogaskerék
3 db 7 mm es golyó és egy 4 es váltódob
S51-3 sebességesből könnyen lehet 4sebességest csinálni ?
eladó vagy csere! gyulavar@citromail.hu 06306266315
menj rá a linkre utánna oldalt a motocross és a 16 os méretre na és felülröl a 2. gumi lenne az
Bár a link szar, de a címből azt olvasom 90/100, az nagyon nagy, a Simson ráf összehúzná, és nagyon kerek lenne a profilja.
Mire is gondolsz konkrétan?
Az első és utolsó fokozat megegyezik mindkettőnél (tehát ugyan akkora a végsebesség).
Ha nem szeretsz váltani, sík terepen/enyhén dombos terepen használod, és nem tuningolod a motort, akkor elég a 3 sebis.
De egyébként én 4-est preferálom, illetve ha tuningolod, akkor a 3 sebességes nem igazán jó, mert borzalmas nagy lukak lesznek a fokozatok között.
Helló mindenkinek
Azt szeretném megkérdezni h melyk a jobb simson s51 a 3 sebességes vagy a 4sebességes?
Szerintetek ez a gumi rámenne egy simsonra? :http://www.r17.hu/483-90/100-1...
Hello van egy eladó simsonom darabokba! 4sebességes váltó, egy 70/2es henger egy 60/2es henger kuplung blokk váz tank dekli! Ha érdekel valami Emailen el érsz!

rayen69@hotmail.hu
Tehát nincs benne akkumulátor?
Alapjáraton valóban pislákolnia kell.De fordulaton már normálisan kell világítania