Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha 75-öt megy a motor, akkor az a 7 ló jó lesz 5,5-6 körülinek.
Ennél kicsit többet kellene tudni. ccm? LE? Sebesség fokozatok száma? Hol használod? Motor állapot? stb... Egyébként N-es simsonokba volt 14-es, a többi 15-össel készült. Azt azért minden normál állapotú nem piszkált 50ccm-es elbírja. Nekem pl. 60/4f 4sebis kb. 7Le. és 16ossal használom,így jól gyorsul és 75 körül van a vége.
Hellosztok,nekem lenne egy olyan kérdésem hogy lenne e értelme ha ki cserélném az első fogaskereket ami 14 es 16 os fogas kerékre ? köszönöm
Sziasztok!

Vanegy eladó nagyon szép állapotú Simsonom!
55.000ezer ft ért! szállítás megoldható! Ha valakinek meg tetszett kérlek irj egy e-mail-t a lordk@citromail.hu címre mert a topikot nem nagyon szoktam nézegetni. Tudom, hogy ez nem egy hirdető fórum de nagy szükségem lenne a pénzre. Megértéseteket köszönöm! :)
És a moci ezen a linken tekinthető meg: http://www.kepesmotor.hu/simso...
Van egy beállítócsavar.... gyújtás oldalról nézve a karbi mellett 13as anya le és alatta van az álíltócsavar tuti hogy ez a baja.
Nekem az n3 jött be, én mindig betudtam állítani jól
Egyáltalán nem normális jelenség, ha a hajtókar oldala beleér a sonkába.
heló! a hozzáértőktől szeretnék választ kapni egy kérdésemre szóval arról lenne szó, hogy vettem egy főtengely felújító szettet a gyári főtengelyemhez mivel nagyon lógott a hajtókar és a sonka az egyik oldalát már elég szépen kikoptatta, ezért elküldtem egy elvileg hozzáértő úrhoz. a probléma az lenne, hogy mostmár nem lóg, viszont a sonkához még mindig hozzá tud érni az egyik oldalon, ha teljesen elhúzom a csapszegen a kart arra az oldalra azt tudom hogy felül hézagolt a hajtókar, de arra lennék kiváncsi hogy ez normális jelenség e?
helló, lenne egy olyan problémám a simsonnal hogy csak 1.esem van és üresem nagyon ritkán, nem értem mi lehet a baja berugótengelyt cseréltem és azóta csinálja ezt mondjuk előtte is kicsikét nehézkesen vette a kettest de most már egyáltalán nincs. Valami segitséget tudnátok adni mi lehet a probléma? vagy mit kéne állítani rajta? előre is köszönöm.
oké megpróbálom :)
Lecsavarodott a puklung vagy iylesmi.
Vedd le a deklit és koderül.
Amúgy nekem is volt problémám a Simsonommal.
Nem húzott rendesen. 16N3-as karburátor volt benne.
Kicseréltük egy 16N1-esre, ami nem utángyártott és azóta tökéletesen megy. 16N3-ast nem szabad belerakni :)
Sziasztok!
Találtam egy nagyon jó videót. Németek csinálták, szerintem beteg. :D

Simson Rider

Nekem is a kedvencem volt, amikor óvodás voltam :D
Üdv! Ma motorozás közben észrevettem hogy nem működik a kuplung, megálltam és először azthittem csak a bovden szakadt el de annak semmi baja hanem az a kis fül amibe be kell akasztani a bovdent könnyen mozog pedig régen volt erős visszatartó ereje :( szerintetek hogy lehetne megjavítani? válaszokat előre is köszönöm
Hali
Nekem 51es simsonhoz kellene hibátlan lendkerék.Akinek van szoljon.Árat,képet várok.
Srácok simson alkatrészek eladóak!
váz kerekek sárvédő stb.. írj bátran
xpopostarx@gmail.com
hali srácok segitség kéne nem tud valaki olyan emberkét aki simóhoz készít kilóméteróra spirált.mert az a bajom hogy a spirál vége az rövid is meg a vastagsága sem stimmel. ha valaki tud az irjon már köszönöm.
Nem szeretném,csupán a hangja miatt érdekelne egy faja kis Vrezo. :D
Nemtudom.Nem az kell hogy "besza-behu " úgy menjen,csak a hang miatt.Fogyasztásilag kérdeztem, mennyivel csípne kevesebbet-többet.
köszönöm felírtam a telefonszámod, ha meglesz rá a keret felhívlak
Valamennyit biztos nyersz vele de csodát nevárj tőle... legalább egy picit piszkáld meg...
Szerinted jelent bármit is az hogy 50/2?
Sziasztok.Szerintetek érdemes 50/2-re csináltatni rezót?
Esetleg nem kevesel nagy fordulaton? nekem a gyári 3sebis ment 70-75öt... igaz azmár a totál vége volt.
Gyári cuccokkal használtam én is egy évet, igaz gyári 4-el, de 16-os lánckerékkel. 78-80-at kilehet belőle hozni, szóval nem karbi és nem is kipu baj van ott. A váltónak szar a kiosztása, de ettől nem 65-öt kéne mennie. Más ötletem nincs.. vagy a beállítás szar vagy a henger kivitelezése..