Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv megtudná mondani valaki s50-es simsonba hogy lehet a 4.sebességet bele tenni ?
Üdv, délután felraktam az egyik haver simójára az órát, teljesen gyári a gép,megszakos gyulával, ugyan azt csinálja mint az én babszis simómmal, bolondul megfele ott is járó motornál, bringán jó kipróbáltam,már csak el kellene adni egy bringásnak.
Helo
Néztem de nekem gyári simson lámpa kellene vagyis egyik ismerősömnek.
üdv nézz be a képeim közé van hella lámpám simsonra is átrakható kis átalakítással 1500 az ára
Üdv.Mindenkinek!
Lenne egy eladó SR50-es.
A motorja pöcc röff,semmi csapszeghang,gyűrűcircegés,meg ilyenek.Fullra ki lehet pörgetni,és folyamatosan menni vele.Sokat mentem vele,de én már nem is tudom,mikor kellett kivenni a gyertyát utoljára.Semmi gyertyaslussz,Pesten is nyugodtan be lehet állni a balra kanyarodó piroshoz,van alapjárat,és sose áll le.Csak ez mégis egy 23 éves Simson,és én 43 éves vagyok,nem az én világom már ez,autózom mindig.Amúgy néhány dolog ratyi rajta,és kellene pótolni,cserélni.Akksi nincs benne,de a tekercs biztos jó.Az első lámpa nem gyári,és nincs rajta a műanyag burkolat.A km óra ugrál,a kipufkönyök egyedien van rözítve,mert régebben tönkrement a menet.60-as a henger,de szerintem semmi különbség.A hátsó gumit előbb utóbb kellene cserélni.Tehát mindig indul,és megy,csak ez az "szakadt" rajta.Én már nem érzem biztonságban rajta magam,meguntam.50 ezerért odaadnám,ha Valakit érdekel,adnék hozzá egy bukót,és egy takaróponyvát is.A képen látható a motor,azóta van rajta hátsó sárvédő.A hely Budapest 14 ker.Tel.:30-5048592
Sziasztok!
Kép van róla? Mennyi lenne az annyi?
ha valakit érdekel BABETTA FELNI pl simson agyra való átfűzés miatt, akkor nekem van olcsóé
Sziasztok

Nincs esetleg valakinek jó állapotú első lámpa üveg foncsorral együtt s51hez?
Milyen karbi? n1 vagy n3? állíts előbb az alapjárati levegő csavaron szerintem csak beállítási gond lesz. hanyas főfúvóka van benne? sima gyári 50es henger?
Mindenféle simson s51, schwalbe alkatrész eladó!
Írj és küldök képet, az árban is megeggyezünk!
marciikurkii@gmail.com
Mindenféle simson s51, schwalbe alkatrész eladó!
Írj és küldök képet, az árban is megeggyezünk!
Üdv!
Kicseréltem a motoron a karburátor. Reggelente mikor beindítom fulladozik és mikor bemelegedett akkor már nem csinálja. Ha a fúvókákat kicserélem rajta megoldódik a probléma? Mindegyiket ki kell vagy csak egy adottat?
Akkor tedd át a bringára, nézd meg ott jó e. Amelyik nekem rossz volt, az ott legalább működött.
Hát úgy tűnik az fog következni.
Nemnagyon tudsz vele mit csinálni...azabaj hogy ez ilyen vagyjó vagynem játék...nemlehet tudni melyik fog működni és melyik ami nem... esetleg add el valakinek bicóra ha tudod és nézz egy másikat....
Mármint hogy megszakkal jó lenne.
Az nem lehet hogy a babszi gyula zavarja ezt a bringa órámat ?
Megtudná mondani valaki miért tesznek sokan babetta gyújtást a simsonba, miben jobb mint a gyári simson gyújtás ?
De tegnap vettem
Sőt,dobd ki a picsába és vegyél egy másikat.
Eladó egy derbi gpr 50! Ha vkit érdekel: 06305621754

Teljesen fel lett újitva! gyári minden része. még a cseréltek is!
Teljesen lemerült akksinál ilyen kicsi töltőáram mellett ne is várd hogy 2perc alatt tol bele eleget szinte semmit.... nézd át a töltőelektronikát a tekercstől indulva hogy miért nem tölthet és miért merül le...azis lehet hogy többet fogyasztanak a fogyasztók mint amennyit visszabírna tölteni és lemerül.
Lehetséges h nincs töltésed. Vagy csak nem olyan jó a töltés h 2 perc alatt feltöltse normálisan.
Üdv. Adódott egy olyan problémám hogy lemerült az akksi a motorban és járatom kb 2percig és nem töltött. Milyen problémák adódhatnak ilyenkor ?
Előre is nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni.
Sőt már végső elkeseredésemben betekertem ezzel az árnyékoló szarral az óra kábelét és szenzorát is.