nem akarom lefikázni a simsonosokat de én kb fél évig kerestem, de amikor írtam hogy elmegyek megnézni utána semmi válasz.......
pedig mind jó állapotú volt és már indult is volna vele a postára
Sziasztok!
Mint a képeimen látszik az első telóm megadta magát.
Hogyan tudnám orvosolni a problémát?
2 rugóstagot kell szereznem és kicserélni?
Előre is köszi.
én úgy oldottam meg hogy szétszedtem a burkolatot megrövidítettem
a spirál belső részét meg addig kalapáltam amíg kb négyzet metszetű lett(mert ugye egyik felét el kell vágni a szétszedéshez)
aztán olyan mélyre lehet dugni amilyenre akarod......
ha rövid vágsz még a külső részből
de ilyent csak meggájver képző után tudsz összehozni
ha nem láttad az összes részt akkor neki se állj
hali srácok segitség kellene.vettem ma egy komplett kilométer orát bovdent meg meghajtó részt.az órába belecsavartam és müködik tökéletesen.és az a nagy gondom hogy a kilométer óra spirál része ami a blokkba megy az kissebbre van csinálva a négyszögletű rész mint amibe becsatlakozik és igy nem tekeri a spirálta meghajtó rész .hogyan tudnám kiküszöbölni ezt.válaszokat köszönöm.
Srácok..Sose voltam ezen a simson részen a fórumban,volt pár Simsonom nekem is.Olvasgattam,jópár oldalra visszamenőleg,és egy súbertűs résznél,utángyártott,belegondoltam,elkeserítő,hogy a gyári alkatrész égen földön egyaránt NINCS. :S
Pl a racemmotoromon amin selettra gyula van, aminek alig van tömege, a pukung is könnyű, az egyszerűen leáll 2000 alatt, de mintha elvágták volna.
nem döcög, nem hörög, leáll, mert nincs ami átfordítsa:)
Hát,nem tudom,de ha egész nap,még dolgozok,nyitva felejtem a csapot,akkor sem folyik a benya sehova. Csak akkor tud túlfolyni,ha rossz a tűszelep,vagy magas a benzinszint.
Ha van benne olaj is a homokon kívül, legfeljebb a rugó szokott eltörni benne, az pótolható 2 rugós kiadás keretében.
nekem lenne eladó, szép állapotó első teleszkópom!
pedig mind jó állapotú volt és már indult is volna vele a postára
ha rugó baja lenne szét lehetne szedni, egyik ismerősnek vagy 3 darabban volt a rugó, és mégis szétjött
Mint a képeimen látszik az első telóm megadta magát.
Hogyan tudnám orvosolni a problémát?
2 rugóstagot kell szereznem és kicserélni?
Előre is köszi.
a spirál belső részét meg addig kalapáltam amíg kb négyzet metszetű lett(mert ugye egyik felét el kell vágni a szétszedéshez)
aztán olyan mélyre lehet dugni amilyenre akarod......
ha rövid vágsz még a külső részből
de ilyent csak meggájver képző után tudsz összehozni
ha nem láttad az összes részt akkor neki se állj
Egyszer vagy fél napot elbasztam hogy működőképessé tegyek egy ilyen fost, de nem lehet teljesen megjavítani...
Tábori árul rendes meghajtást, igaz vagy 10szer annyiba kerl (3000 körül)mint a hazsnálhatatlan, visznt jó.
Pl a racemmotoromon amin selettra gyula van, aminek alig van tömege, a pukung is könnyű, az egyszerűen leáll 2000 alatt, de mintha elvágták volna.
nem döcög, nem hörög, leáll, mert nincs ami átfordítsa:)