Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én egy szerelőt tudok ajánlani aki összerak neked egy új blokkot elég jól dolgozik a srác. hogy mennyiért raknáössze azt nem tudom megkell kérdezni tőle
Megtudná valaki mondani hogy ezt a fajta kuplungot hogy kell kiszerelni a blokkból nincs rajta egy csavar sem
(Simson S50)
Sziasztok!

Lenne alkalmam venni egy S51 endúró simsont most - csakhogy nincs benne blokk, és kipufogószett. így 9000 forint. Amúgy szép meg minden, frissen fényezett, csak kéne bele blokk (kipuff már van is az öreg simsonomból, ami full tuning volt de a gyári kipuff pár éve a garázsban fekszik). Valaki tud egy jó online shopot ahonnan szerezhetnék egy rendes blokkot hozzá? Van már egy Derbi Sendám de az öcsémnek venném ezt, felújítanám aztán tanulhatna rajta.
megkaptam visszaírtam
emailben válaszoltam elvileg most elküldte
csak ide a fórumra írj ha megjött a levél,kösz.
novak0330@freemail.hu nem biztos hogy visszatudok írni majd mert napok óta valamiért nem tudok írni, de hátha:)
egy mail címet adj oda elküldöm a címemet menesztő gumival egyet kell
menesztelő gumival 1800 anélkül 1500 plusz a posta
eladó simson alkatrészek s 50 s 51eshez vázé blokk alkatrészek
eladó központi teleszkóp és első tárcsafék.
320mmes tárcsa 4dugattyús féknyereg fékcső fékkar olaj tartály
mennyi lenne az ára?
felraktam az adatlapomra fotogalériába ott keresd! kicsit megette az idő, de semmi baja nincsen
még aznap írtam emailt azt nem kaptad meg? többek között ezt írtam benne: próbáltam képet küldeni, de valamiért nem tudok hetek óta. Esetleg ha van ötleted akkor valahova elküldöm facebook vagy a fórumra feltöltöm ahogy gondolod.
Huh valahol olvastam,hogy egy simsonon ilyen karbi volt. valmi S53 volt.
jani2769 a képeket várom a lánckerékről.....
16n3
az újabb simsonokat tényleg bing 17-es karbival szerelték?
Majd számolj be. Karbi milyen típus?
köszönöm megpróbálom :)
Annyiért nekem is kell!
Súbertűt rakd feljebb(rovátkába lejjebb). Részterhelésen kevés a benya. Legalább is nekem ez volt. Félgázon dadogott mint állat.
én a helyi motoros boltban vettem ezerhétér :)
simsonnak és az mz-nek ugyan az a hátsó(utas)lábtartója
nekem valamerre van elfekvőben. De börzén könnyebb vadászni
ott 500ért adnak egy párat
Üdv! s 51 n -es simsonommal lenne az a problémám hogy kb fél gáznál megtorpan rángatózik de ha tovább húzom megy mint az állat . vagy csak papásan vagy nyélen lehet vele menni nemtudom mi a baja segítsetek :( válaszotokat előre is köszönöm.
ha szervezel valami fuvart, akkor kutatok egyet a hétvégén...

"fellelt állapotú"