én egy szerelőt tudok ajánlani aki összerak neked egy új blokkot elég jól dolgozik a srác. hogy mennyiért raknáössze azt nem tudom megkell kérdezni tőle
Lenne alkalmam venni egy S51 endúró simsont most - csakhogy nincs benne blokk, és kipufogószett. így 9000 forint. Amúgy szép meg minden, frissen fényezett, csak kéne bele blokk (kipuff már van is az öreg simsonomból, ami full tuning volt de a gyári kipuff pár éve a garázsban fekszik). Valaki tud egy jó online shopot ahonnan szerezhetnék egy rendes blokkot hozzá? Van már egy Derbi Sendám de az öcsémnek venném ezt, felújítanám aztán tanulhatna rajta.
eladó simson alkatrészek s 50 s 51eshez vázé blokk alkatrészek
eladó központi teleszkóp és első tárcsafék.
320mmes tárcsa 4dugattyús féknyereg fékcső fékkar olaj tartály
még aznap írtam emailt azt nem kaptad meg? többek között ezt írtam benne: próbáltam képet küldeni, de valamiért nem tudok hetek óta. Esetleg ha van ötleted akkor valahova elküldöm facebook vagy a fórumra feltöltöm ahogy gondolod.
Üdv! s 51 n -es simsonommal lenne az a problémám hogy kb fél gáznál megtorpan rángatózik de ha tovább húzom megy mint az állat . vagy csak papásan vagy nyélen lehet vele menni nemtudom mi a baja segítsetek :( válaszotokat előre is köszönöm.
(Simson S50)
Lenne alkalmam venni egy S51 endúró simsont most - csakhogy nincs benne blokk, és kipufogószett. így 9000 forint. Amúgy szép meg minden, frissen fényezett, csak kéne bele blokk (kipuff már van is az öreg simsonomból, ami full tuning volt de a gyári kipuff pár éve a garázsban fekszik). Valaki tud egy jó online shopot ahonnan szerezhetnék egy rendes blokkot hozzá? Van már egy Derbi Sendám de az öcsémnek venném ezt, felújítanám aztán tanulhatna rajta.
eladó központi teleszkóp és első tárcsafék.
320mmes tárcsa 4dugattyús féknyereg fékcső fékkar olaj tartály
nekem valamerre van elfekvőben. De börzén könnyebb vadászni
ott 500ért adnak egy párat
"fellelt állapotú"