Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi neten én már kinéztem egy oldalon, 1700-ből ki is jönne, de 5000 alatt nem szállítanak, nekem meg igazából semmi más nem kell onnan
Szia!
nem akarlak lebeszélni h innen vegyél vkitől, de én motoros boltba vettem vadi újat 1600 forintért. teljesen jó, nem lötyög, csak nagyobb lyukat kellett fúrni neki. asszem moped91 volt és mz/simson hátsó lábtartó volt ráírva.
majd árat is írj mailbe
sziasztok!
valakinek nincs egy pár hátsó lábtartója eladó?
rendben még ma küldök képet, de ha jól emlékszem akkor zsír új!
képet küldj lécci, hogy mien állapotban van erre a címre:
szmiki87@citromail.hu
nekem van:)
Sziasztok, nincs valakinek elfekvőben jó állapotú simson s51-es hátsó lánckerék amin nem ugrik át a lánc ?
Takarítsd ki inkább az a tuti.
oké lepattintottam a porvédőket és akkor a zsír maradhat nem fog elégni vagy valami ,kifújam féktisztítóval ?
ugyan már,észre se veszik.
Ha kérdezik akkor meg azt mondod,ez LUXUS kivitel.
Ha mz futómű lenne benne tárcsásan,akkor már lehet szólnának
Üdv, sikerült szereznem egy pár fordított első telót, jó állapotban vannak, szeretném a simóba beépíteni,első nekifutásra úgy tűnik menni is fog a dolog valami 50-es szuperlotyóban lehetett eddig, kérdésem a következő lenne, a rend őrei nem fognak ezért lekapcsolni,hogy mi ez, mivel lényegesen vaskosabb teló mint a simóé ?
Aki mág dolgozott szocalista csapágyakkal, az reflexből kimossa:)
Ezt rengeteg dolog befolyásolja....henger kopottsága,beállítás,út,sebesség stb stb...
én még ki is mosom a zsiradékot a csapágyból.....
mindkettőt ki kell.
A gyújtás oldalon például azért nem ártna ha a zsimemring nem szárazon futna...
nekem azt mondták h az a jó ha 1 km~et mész egy úszóháznyi benzinnel + benzincsőnyi. haveromnak megvan az 1 km, és megy neki a gépe annyira mint az enyém
Hát normális?:D Örülj neki hogy ilyen keveset eszik :D egy úszóháznyi benyával 700 m ? hmm :)
az normális, hogy felgyorsulok 40-re, elzárom a benzincsapot és elzárt benzincsappal 700 métert teszek meg? gps~el mértem, 16n1 karbival
elég a főtengely felölit, szerintem.
Sziasztok ! rendeltem egyik havertól Koyo főtengely csapágyat mert valami olyan munkahelye van ahol ilyenekkel foglalkoznak nem is ez a lényeg hanem hogy tegnap meg jöttek és van porvédő a csapágyakban, na most a kérdésem az hogy ki kell venni őket, ha ki akkor mindkettőt ,vagy elég a főtengely felőlit?
üdv.
:DD Kösz, valahogy csak felrakom!
Olyan anyag kell, ami elpárolog maradéktalanul, gumit nem bontja el, és a párolgása után nem mrad csőúszós.
(ezért nem jó az olaj, szilikonspré sé hsonlók.

Én sima vízzel szedem le, rakom fel
a legjobb anyag a féktisztító spray
fújsz bele megrázod kiöntöd és könnyedén felnyomod(mint a 4 gyerekes anyukába )
ennél a módszernél kicsit várni kell a használatba vétellel amíg elpárolog a cucc, de utána le sem lehet cibálni
kormányra a markolatgumikat is így szoktam feltenni