Szia!
nem akarlak lebeszélni h innen vegyél vkitől, de én motoros boltba vettem vadi újat 1600 forintért. teljesen jó, nem lötyög, csak nagyobb lyukat kellett fúrni neki. asszem moped91 volt és mz/simson hátsó lábtartó volt ráírva.
Üdv, sikerült szereznem egy pár fordított első telót, jó állapotban vannak, szeretném a simóba beépíteni,első nekifutásra úgy tűnik menni is fog a dolog valami 50-es szuperlotyóban lehetett eddig, kérdésem a következő lenne, a rend őrei nem fognak ezért lekapcsolni,hogy mi ez, mivel lényegesen vaskosabb teló mint a simóé ?
nekem azt mondták h az a jó ha 1 km~et mész egy úszóháznyi benzinnel + benzincsőnyi. haveromnak megvan az 1 km, és megy neki a gépe annyira mint az enyém
Sziasztok ! rendeltem egyik havertól Koyo főtengely csapágyat mert valami olyan munkahelye van ahol ilyenekkel foglalkoznak nem is ez a lényeg hanem hogy tegnap meg jöttek és van porvédő a csapágyakban, na most a kérdésem az hogy ki kell venni őket, ha ki akkor mindkettőt ,vagy elég a főtengely felőlit?
üdv.
Olyan anyag kell, ami elpárolog maradéktalanul, gumit nem bontja el, és a párolgása után nem mrad csőúszós.
(ezért nem jó az olaj, szilikonspré sé hsonlók.
a legjobb anyag a féktisztító spray
fújsz bele megrázod kiöntöd és könnyedén felnyomod(mint a 4 gyerekes anyukába )
ennél a módszernél kicsit várni kell a használatba vétellel amíg elpárolog a cucc, de utána le sem lehet cibálni
kormányra a markolatgumikat is így szoktam feltenni
nem akarlak lebeszélni h innen vegyél vkitől, de én motoros boltba vettem vadi újat 1600 forintért. teljesen jó, nem lötyög, csak nagyobb lyukat kellett fúrni neki. asszem moped91 volt és mz/simson hátsó lábtartó volt ráírva.
valakinek nincs egy pár hátsó lábtartója eladó?
szmiki87@citromail.hu
Ha kérdezik akkor meg azt mondod,ez LUXUS kivitel.
Ha mz futómű lenne benne tárcsásan,akkor már lehet szólnának
A gyújtás oldalon például azért nem ártna ha a zsimemring nem szárazon futna...
üdv.
(ezért nem jó az olaj, szilikonspré sé hsonlók.
Én sima vízzel szedem le, rakom fel
fújsz bele megrázod kiöntöd és könnyedén felnyomod(mint a 4 gyerekes anyukába )
ennél a módszernél kicsit várni kell a használatba vétellel amíg elpárolog a cucc, de utána le sem lehet cibálni
kormányra a markolatgumikat is így szoktam feltenni