Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nekem miért nem működik így?
a 12v-os izzó csak haloványan világít meg lehet számolni az izzószál terkercselés meneteit
a 6voltossal jól működik
olyan 5,7-5,9v jön a világítótekercsből(kapcsolónál mérve)
alapjáraton 4,5v körüli
6v 35w-os tekercsről 12 volton jó 60% kal nagyobb kakaó vehető ki, piritja az 55ös izzót.

A 35öst meg simán lecsapja kb azonnal.

ez a terhelésese szblyozás miatt van
Nincs valakinek eladó gyári Simson tirisztor?
olvastam olyat h 6v tekerccsel 12 v 35 w első és 12v 5watt hátsó izzó vakít. elég furcsa. elbírja? jó lenne :DDDD
ja és hátra elég az 5w izzó
azt hajtottam másfél hétig mire találtam
kapják be a boltosok a 12vos 21w-os izzó 80ft ez a 6v 5w meg 120 volt
nekem a világítótekercsről megy az első és a hátsó világítás
teljesen jó. lényegesebben jobban világít mint a hondám nevesincs első lámpája
a féklámpa meg a töltőtekercsről, de a fesszab rész ki van hagyva és 12v-os(21w) izzóval úgy világít hogy nappal simán látni szikrázó napsütésben is
Az első lámpa teljesen külön tekercsről megy,nemvagyok benne biztos de talán 35w,a 25w-os égőnek elég szépen kéne világítani nemcsak pislognia... hátulra jó mondjuk egy 15w-os égő.Nézd át az elektronikát lehet hogy egy tekercsről megy mindkét lámpa akkor nemcsoda ha alig világít.
beteszed az 50w-ost akkor még annyira sem világít
nézd át a vezetékelést, mert annak jól kell világítani
vagy cserélj világítótekercset ha jó a vezetékelés
nem tudtok olyan 6voltos izzót ami nagyon
jól, erősen világít, h megvakítsa a sünt?
mert megállitottak h nem ég a lámpám.
amugy ég, csak magas fordulaton is éppen
h pislog. vettem hátulra 6-os izzót de nem
világít. miért. most nem tom h milyen van
benne, de csak éppen h izzik. elöl 6v 25
wattos van és nagyon gyenge. :/ ha vennék
pl egy 6 v 50 wattosat azt elbírná? vagy mi az amit még elbír?
nincs , nemtudom mi a baja :o
a megszakító nincs beégve?
üdv! s 51-es simsonommal van azthiszem gyújtásproplémám, kitűnően indul hidegen melegen jól húz nem fullad de kb. fél gázon csak ömlik a benzin bele és nem gyullad be ettől morgó hangot ad , ha tovább húzom akkor elindul mint az állat. Levettem a gyújtásoldali deklit és gyönyörűen szikrázik a megszakító kivéve ha félgázon van akkor sárgásan szikrázik. Múlthéten cseréltem kondenzátort nemtudom mi a baja segítsetek . köszönöm
elméletileg minden faca vele
leginkább az 5 percen túli melegen való leálláskor csinálja, de nem mindig
csak a tanácstalanság ami biztos
Engem idegesítene ha valami hiba van, és nem tudom mi, mondjuk nem is vagyok híve annak hogy "ami megy ahhoz nem nyúlunk", inkább ellenőrizzek le valamit, találjam meg előbb a kis hibát, mielőtt nagy lesz belőle.
Pont ugyan ez van most nálam is :DD
a tiédnek is női agya van.....
enyém is olyan hogy reggel hidegen indítva is(1-2rúgás) szép az alapjárat, nem fullad, ugyanígy melegen is, de leállítás után néha nem indul csak tolásra.......
múltkor is végigjártam a boltokat 6v/5w izzó után(persze sehol sem volt) egy kivétellel 1 rúgásra indult, a kivételnél meg toltam vagy 30 métert mire beröffent
én elintéztem annyival hogy női agya van szegénynek, szóval meg sem próbálom fejteni a hiba okát
amúgy tényleg. mi lehet a baja hogy egyik pillanatról a másikra elmegy az alapjárat és csak tolásra indul? :S tegnap este elmentünk motorozni, megálltunk havernál pihenni, akkor teljesen jó volt. beszélgettünk vagy fél órát, majd berúgom, és elsőre beindult, de aztán 5 másodperc alatt leállt. gondoltam h még hideg de aztán mentünk és a kereszteződéseknél is leállt. ma regel vagy a 6. rúgásra indult, motoroztunk egy kicsit és aztán már csak tolással indult. ezután jött a sünbácsis ügy :D. miután hazaküldtek a sünök szétszedtem a karbit, kipucoltam, visszaraktam, de az alapjárat még mindig nem volt. felraktam magasra de járattam egy kicsit, és utána leesik az alapjárat. és éppen h csak pöfög, pedig elég magas alapjáratot állítottam. még nem mentem vele, de most is kb 5 perce próbáltam beindítani, 3. rugásra indult :/
akkor az én közlekedési szokásomért helyben lelőttek volna
ki van ezeknek adva,hogy hajtsák be a pénzt azon akik tudják.
Ezért mindenbe bele kötnek
ma elmentünk haverokkal motorozni. nagyban mentünk, és egyszer látom a sün bácsikat. megállítottak. kérdezi a sün, h tudja -e h mért állítottam meg. mondom h gondolom rutin ellenőrzés. aztmodja nem ég a lámpám... mondom neki, hogy biztosan ég, csak nem látják, de ők meg vannak róla győződve arről h nem ég mondja h mutassam meg,h van e világítás. rugok rakta egyet, nem indul, rugok még 1-et nem idul, rugdosom, de nem indul. aztmondja h hogy indultam el otthonról h nem néztem meg? milyen műszaki állapotban van a motor? mindenbe bele akart kötni, de szerencsére nem talált semmi mást csak a lámpát, de az is világított, csak nem akarta elhinni, hogy egy 6V-os simson világítás nem egy 8000 w-os reflektor. megnézte a gumikat, kérdezte h jó-e a fék stb. majd megnézte az irataimat. kérte a jogosítványt, személyit, lakcímkártyát, adásvételit, biztosítást. kérdezte h ittam-e alkoholt. a válaszom erre az volt h nem, de azért is meg kellett fújnom a szondát. nem ittam... végre elhitték. a papírokkal minden rendben volt. mondták h próbáljam beindítani még1-szer,de nem sikerült. majd aztmondta, hogy kapok egy figyelmeztetést, és megjegyeznek engem, és legközelebb feljelentenek! majd megnézte hol lakom... Somogyi utca aztmondja, no akkor tolja haza a motorkerékpárt. (majdnem beszóltam h ez segédmotor =) ) elköszöntem a rendőrökkel majd elkezdtem tolni, majd hallkan megjegyeztem a valami csúnyát róluk de nem hallották meg. még jó : =) toltam egy sarkot, betoltam a motort majd hazamentem. otthon megnéztem, tényleg világítottam. és még a karbit is kipucoltam h induljon könnyen. elég bunkók voltak szó mi szó. mindenbe bele akartak kötni amibe lehetséges, de szerencsére minden jó volt kivéve a lámpát. amúgy vagy 3x mondta h legközelebb feljelent =DDD xD
Nem mondtam hogy 300 volt. Asszem 980-ért vettem. A mofás a 300.
NEM JÓ bele a "teljesen mezei " görgő.

Hjtórúdszembe való kell!
300 forintért biztosan nem kapsz iko görgőt:)
Kérdőjel nincs. Elütöttem.
A baloldali a mofás. AZ IKO? KBK-s jelzésű.
"Akkor ott egy alsó görgő csapágy csere lesz"
Na jó nagy hülyeséget írtam
Alsó tűgörgő csere lesz