ez nekem miért nem működik így?
a 12v-os izzó csak haloványan világít meg lehet számolni az izzószál terkercselés meneteit
a 6voltossal jól működik
olyan 5,7-5,9v jön a világítótekercsből(kapcsolónál mérve)
alapjáraton 4,5v körüli
nekem a világítótekercsről megy az első és a hátsó világítás
teljesen jó. lényegesebben jobban világít mint a hondám nevesincs első lámpája
a féklámpa meg a töltőtekercsről, de a fesszab rész ki van hagyva és 12v-os(21w) izzóval úgy világít hogy nappal simán látni szikrázó napsütésben is
Az első lámpa teljesen külön tekercsről megy,nemvagyok benne biztos de talán 35w,a 25w-os égőnek elég szépen kéne világítani nemcsak pislognia... hátulra jó mondjuk egy 15w-os égő.Nézd át az elektronikát lehet hogy egy tekercsről megy mindkét lámpa akkor nemcsoda ha alig világít.
beteszed az 50w-ost akkor még annyira sem világít
nézd át a vezetékelést, mert annak jól kell világítani
vagy cserélj világítótekercset ha jó a vezetékelés
nem tudtok olyan 6voltos izzót ami nagyon
jól, erősen világít, h megvakítsa a sünt?
mert megállitottak h nem ég a lámpám.
amugy ég, csak magas fordulaton is éppen
h pislog. vettem hátulra 6-os izzót de nem
világít. miért. most nem tom h milyen van
benne, de csak éppen h izzik. elöl 6v 25
wattos van és nagyon gyenge. :/ ha vennék
pl egy 6 v 50 wattosat azt elbírná? vagy mi az amit még elbír?
üdv! s 51-es simsonommal van azthiszem gyújtásproplémám, kitűnően indul hidegen melegen jól húz nem fullad de kb. fél gázon csak ömlik a benzin bele és nem gyullad be ettől morgó hangot ad , ha tovább húzom akkor elindul mint az állat. Levettem a gyújtásoldali deklit és gyönyörűen szikrázik a megszakító kivéve ha félgázon van akkor sárgásan szikrázik. Múlthéten cseréltem kondenzátort nemtudom mi a baja segítsetek . köszönöm
Engem idegesítene ha valami hiba van, és nem tudom mi, mondjuk nem is vagyok híve annak hogy "ami megy ahhoz nem nyúlunk", inkább ellenőrizzek le valamit, találjam meg előbb a kis hibát, mielőtt nagy lesz belőle.
a tiédnek is női agya van.....
enyém is olyan hogy reggel hidegen indítva is(1-2rúgás) szép az alapjárat, nem fullad, ugyanígy melegen is, de leállítás után néha nem indul csak tolásra.......
múltkor is végigjártam a boltokat 6v/5w izzó után(persze sehol sem volt) egy kivétellel 1 rúgásra indult, a kivételnél meg toltam vagy 30 métert mire beröffent
én elintéztem annyival hogy női agya van szegénynek, szóval meg sem próbálom fejteni a hiba okát
amúgy tényleg. mi lehet a baja hogy egyik pillanatról a másikra elmegy az alapjárat és csak tolásra indul? :S tegnap este elmentünk motorozni, megálltunk havernál pihenni, akkor teljesen jó volt. beszélgettünk vagy fél órát, majd berúgom, és elsőre beindult, de aztán 5 másodperc alatt leállt. gondoltam h még hideg de aztán mentünk és a kereszteződéseknél is leállt. ma regel vagy a 6. rúgásra indult, motoroztunk egy kicsit és aztán már csak tolással indult. ezután jött a sünbácsis ügy :D. miután hazaküldtek a sünök szétszedtem a karbit, kipucoltam, visszaraktam, de az alapjárat még mindig nem volt. felraktam magasra de járattam egy kicsit, és utána leesik az alapjárat. és éppen h csak pöfög, pedig elég magas alapjáratot állítottam. még nem mentem vele, de most is kb 5 perce próbáltam beindítani, 3. rugásra indult :/
ma elmentünk haverokkal motorozni. nagyban mentünk, és egyszer látom a sün bácsikat. megállítottak. kérdezi a sün, h tudja -e h mért állítottam meg. mondom h gondolom rutin ellenőrzés. aztmodja nem ég a lámpám... mondom neki, hogy biztosan ég, csak nem látják, de ők meg vannak róla győződve arről h nem ég mondja h mutassam meg,h van e világítás. rugok rakta egyet, nem indul, rugok még 1-et nem idul, rugdosom, de nem indul. aztmondja h hogy indultam el otthonról h nem néztem meg? milyen műszaki állapotban van a motor? mindenbe bele akart kötni, de szerencsére nem talált semmi mást csak a lámpát, de az is világított, csak nem akarta elhinni, hogy egy 6V-os simson világítás nem egy 8000 w-os reflektor. megnézte a gumikat, kérdezte h jó-e a fék stb. majd megnézte az irataimat. kérte a jogosítványt, személyit, lakcímkártyát, adásvételit, biztosítást. kérdezte h ittam-e alkoholt. a válaszom erre az volt h nem, de azért is meg kellett fújnom a szondát. nem ittam... végre elhitték. a papírokkal minden rendben volt. mondták h próbáljam beindítani még1-szer,de nem sikerült. majd aztmondta, hogy kapok egy figyelmeztetést, és megjegyeznek engem, és legközelebb feljelentenek! majd megnézte hol lakom... Somogyi utca aztmondja, no akkor tolja haza a motorkerékpárt. (majdnem beszóltam h ez segédmotor =) ) elköszöntem a rendőrökkel majd elkezdtem tolni, majd hallkan megjegyeztem a valami csúnyát róluk de nem hallották meg. még jó : =) toltam egy sarkot, betoltam a motort majd hazamentem. otthon megnéztem, tényleg világítottam. és még a karbit is kipucoltam h induljon könnyen. elég bunkók voltak szó mi szó. mindenbe bele akartak kötni amibe lehetséges, de szerencsére minden jó volt kivéve a lámpát. amúgy vagy 3x mondta h legközelebb feljelent =DDD xD
a 12v-os izzó csak haloványan világít meg lehet számolni az izzószál terkercselés meneteit
a 6voltossal jól működik
olyan 5,7-5,9v jön a világítótekercsből(kapcsolónál mérve)
alapjáraton 4,5v körüli