Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De most nézem, hogy írja már cserélt egyszer görgőt de ugyan úgy csörög neki. Akkor ott egy alsó görgő csapágy csere lesz, és nem felső. Alulra nem árt egy minőségi, de nekem ott is a bolti van
Nekem a szerelőm úgy csinálta, elmentem vettem egy hajtókart görgőkkel mindennel, összeraktuk a hajtókart úgy hogy csak beleraktuk az alsó görgőt és megnéztük mennyit mozog, eléggé sokat mocorgott, visszavitte a boltba kért egy új görgőt a mostani helyett az jó lett nagyon passzentosan állt a helyén. A motor hangjából ítélve, most is nagyon a helyén áll
Így így! Lényeg,hogy hőtűrő legyen. Ígértem egy márkát,mindjárt megnézem.
Elmész a csapágy boltba, és kérsz egy tűgörgőt hozzá. Egy a lényeg, nem szabad műanyag kosarasat venni! Mivel nem egy 30-40 lóérőt leadó, 14'000-et leforgó motorról beszélünk így a teljesen alap tűgörgő is jó bele. A felső tűgörgő nekem például bolti. Nem csapágyboltban vett, szuperkirály cucc, de nem is kell olyan, mert a felső görgőt könnyedén ki lehet cserélni ha talán mégis tönkre menne. Nem kell túlzásba esni, a jó minőségű olaj sokkal többet jelent, mint a tűgörgő márkája.
Üdv, Bence
Valaki tud egy nagyon jó minőségű felső tűgőrgőt ? ami nem csörög és bírja a kiképzést :D
én is jobban kedvelem a mofakert, kicsit olcsóbbak mint a moped91
A lényeg,hogy használom,és jó. Hogy milyen minőségnek nevezi a forgalmazó,az édes mindegy.
Akkor rosszul tudtam.
Seeemi köze a gyújtsank a világításoz.
ennél azért ez árnyaltabb:)

A moped reklámja, jó 8 éve oott van ez egyik klub oldalán, senki nem tudja ki és emnnyi pénzt kap ezért.
a saját álca klubjuk kb a kóbor apácák megtévesztésére való.

(mellesleg, rendeltem két MZA hajtórudat, mert az jobban tetszett mint a többi. Ma megjött, gyönyörű joko cucc volt a dobozban:)
Ez 1980-as kiadású, már nem a horpasztott tankos. Az a furcsa hogy a világítása 6V- os viszont a trafón 12V szerepel.....
ehhhhhhhh
mennyire látszik hogy a mofaker meg a moped91 hajdanán egy cég volt.......
ez a német minőség mindenhol megvan
bár a moped91 még a simson klub ajánlása matricákat is nyomogatta serényen, még az izzókra is
amiről kiderült hogy saját névleges klubjuk
Akkor a heti lottó nyerőszámait kérlek írd le
Megoldottuk az időutazás kérdését.:D
Akkor az a fluxusokat tároló kondi, tehát akkor egy fluxuskondenzátor:)
Nagykondi az a trafó:)
a gyújtótrafó nem érintkezik a vázzal fémesen.1 vezeték megy bele a tirisztortól vagy megszakítótól,és egy vezeték megy a testre.Meg a gyertya kábel.
Miért van "nagykondi" is?
Esetleg még mondjuk a kiskondi...
Oszt mnek kellene ?

A ház nncs galvanikus kapcsolatban a tekrecsekkel, eléggé lényegtelen, hogy érintkezik e.

Íráadsul, grantáltan festékre megy a bilncs, rendszerint a ház nincs testpotenciálon, de értelme sem volna .
Akkó jóvanakkó:)
Nekem ilyen van,ezer éve kutya bajom vele. Bár vettem hozzá valami spécit(holnap megmondom milyet), de amíg ezzel nincs gond,addig hagyom.
A trafóházának fémesen kéne érintkezni a vázzal(ha jól tudom). Szigszalaggal ez nehezen fog menni. Gyárilag fém a tartó,bár én is úgy tudom,hogy az S50-es belső trafós.
77 után S50-eseken is ugyan olyan "külsőtrafós" gyújtás volt mint az 51-eseken.
Üdv.
Milyen tűgörgőt javasoltok ?
mert vettem bele egy müanyagkosaras tűgőrőgt és csörög nem tudom miért.
ezt vettem:
http://www.futarmotorosbolt.hu...