Már hogyne zavarná be, az óra szép hosszú vezetéke szépen összeszedi a zavarokat. Megoldás a zavarszűrős pipa, és gyertya.
(csak hogy érzékeltessem: az utcában van egy robogós, aki ha elmegy a ház előtt, a TV akadozik, na ez is azért van mert semmi zavarszűrés nincs a motorján.)
igen próbáltam. levettem csak az órát és és akkor is megvolt hülyülve, kb olyan 1-1.5m-re kellett tartani a blokktól h ne hülyüljön.. amúgy igen, vezetékes.
Sziasztok!
Ma vettem egy 5000 ft-os bicikli km órát, faszán felszereltem, de amikor berúgom a motort, elkezd a km óra össze vissza villogni, meghülyülni. mitől lehet és hogyan lehet megoldani, mert nem akarok kidobni egy 5000-es km órát :/
hali segitség kéne henger fúrás elött állok van a régi dugattyú ami 38.73 as és van egy mza dugattyú ami meg 40.98 as ez kerülne bele a 40.98as ccm be mennyi közelebb van a hatvanas hoz vagy inkább még ötvenes. köszönöm.
Sziasztok! Berakom hátha érdekel valakit!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz_125-6044346
A pénz arra kell , hogy letegyem a nagy A jogsit , mert ugye jövőre kedves viktorunknak köszönhetően még drágább meg rosszabb lenne!
A Stihl olaj, azon felül hogy kurva drága, egy tök egyszerű ásványi olaj .
A piacon jelenleg ár-érték szempontjából legjobb olaj az ELF MOTO 2 XT TECH ez ~1700FT/L áron van.
Gyertyából egy széria 50-esbe NGK B9HS, esetleg B8HS, vagy a BR9HS (vagy ugyan ebből a 8as, az R-esek zavarszűrősek).
Vagy 260-as Isolatort, de ezt boltban csak hamisiított silány minőségben kapsz, így ezt inkább nem is ajánlom.
milyen gyertyát ajánlotok egy új henger+ dugós (50-es) simóba? mindegy? most valami rozsdás szutyok van, lehet h még az eredeti. azt le kéne már cserélni. illetve azt kérdezném h stihl olaj jó e bele, mert egy öreg szaki azt mondta nekem h tökéletesen megfelel, de van aki erre azt mondja h motorgyilkosság stihl olajat adni a benyához. múltor kifogyott a benyám és haver gépéből raktunk az enyémbe. azt mondta h stihl olaj van benne, de nem lehet érezni rajta, pedig én castrolt használok vagy mit. nem is füstölt, pedig nekem szokott. 1:40-ben
múlt évben meggeneráloztam azóta csak benzint kellett öntögetni bele
napi 2x 16-18km táv
ami nincs széjjelhajtva sokáig meg dédelgetés nélkül is
egyedül a telószárakat cseréltem ki felújítás óta meg a féklámpa kapcsolót modernizáltam
Persze van néhány kifejezettn olcsó is ami teljesne jó, csk azok nem tudnak semmit rendszerint.