Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy meg a simson és az mz kapcsolója semmit sem ér.egy sima kulccsal elindítom neked a motort -.-.
milyen típusu a moci?
most mit is szeretnél csinálni?mert én nem értem.
amúgy a kapcsolós mindig az egymás melletti párokra kapcsol.
tehát a legfelső szinten kinézel 2 egymás melletti lábat rádugod,és akkor valamelyik állásban kapcsolnia kell
vettem egy gyújtáskapcsolót mert eddig csak egy sima kapcsolóm volt. hogyan kell bekötni, vagyis melyik fülre kell kötni? két kábelem van, az egyik a traforól, másik közvetlenül a blokkból. ezt a kettőt kell csak. most ideiglenesen rákötöttem egy olyan fülre amin kettő fül van, de így mindig van gyújtás.
pedig átkötöttem de akkor csak nem vennék észre valamit? úgy néz ki. peidg egy csomószor átnéztem
mert továbbra is rosszul van bekötve:)
na helyzet a követező alaposan átnéztem a kapcsolási rajzot a biztosítékoknál pár dolog összevolt cserélve azokat átkötöttem relét is cseréltem a biztosíték továbbra is leolvad
azért csak helyre rakom, ennyi hasznos infóval amit tőletek kapok, már csak nekem kéne rájönnöm a dolgokra :D dehogy a karbi,hogy tud ennyire szivatni ? :D lehet nem is kevesel a simo, hanem többet kap? :D nem értem :D de hátha segitetek :D
csak még azt nem értem,miért fekete a gyertya, ha elvileg ,,keveset kap" és azért nem indul? :S :D jaj anyám mik lesznek még itt? :D
Nekem inditásnál kell,hogy több benzint kapjon, mert eddig úgy néz ki, azért nem indul. csak marha nehezen. a szivatóm jó, azt megnéztem, és meglestem a súbert is, a legfelső alattiban volt. elképzelhető,hogy az lehetett a bibi?
A legalsóba. De ettől max. gázon,nem fog több benzint kapni(ahhoz nagyobb főfúvi kell(amitől nem biztos,hogy jobb lesz)),így csak részterhelésen kap több anyagot.
Hali skacok, a súberen a kis pöcköt hova állitsam,hogy többet kapjon a moci? most a legfelső alattiban van.
Na ne...gugliba 2perc alatt annyit találok.....
olyat akarok csak nem tom hogy hol?
szerintem jobban jársz ha veszel rá MZ teleszkópokat
Az volna a kérdésem hol tudok olyan állítható hátsó teleszkópot szerezni simson s51-hez hogy lehet rajta állítani hogy 1 vagy 2 személy utazik rajta
nm :) elküldtem a képeket!
Helo
szerintetek milyen felső tűgőrgőt (ami a dugattyúnál van) vegyek sima 60/2-es hengerhez ?
előre köszönöm válaszotokat.
És persze, lehet rám anyázni, hogy nálam miért 8 rugó egy főcifelújítás, amikormshol harmad ennyiből megcsinálják (értsd: tönkreteszik:)

A saját több mint hatvan ezret futott motorm főcije már háromszor volt szétszedve, és még is hibátlan..
Lehet, hogy annyiszor "újította fel" vlami jóképeségű, aki satuban ferdén nyomkaodja össze, hogy ovális már az alsó csap furata.
Javítható, csak nem éri meg.
köszönöm előre is =)
mikor kivettük akkor is fürcsáltuk már, hogy valami nem oké, a 2 sonka el van tekeredve egymástól. Végig ott voltam, és normálisan egy behúzó szerszámmal rakta össze.
Szia!
Köszi a segítséget.
A szimering jó lehet mert egy piculányi olajfolyás sincs.

Üdv.:violino
ha befogom a ,,torkát" első rugásra indul. AMit kitudok zárni első sorban, a fúvóka csere, mert az nem történt meg. 2 hónapja van nálam a moci, az utóbbi 2 hétben állt neki igy szivatni :D
Meglesem akkor a benzin szintet, meg a szivatót, illetve a tűszelepet is, szétkapom a karbit, hátha valami rendelleneset találok :D
Ha befogod a karbi légtorkát és úgy indul viszonylag köünnynen, akor eygszerűen nem jut bele benzin, nagyon kevesel.

Ennek számtalan oka lehet.

Ha indításnál a szivató ráhúzása semmit nem segít, akkor érdemes volna ellenőrizni egyrészt a benzinszintet, másrészt a tűszelep és a benzincsap áteresztésének sebességét, (15mp nél gyorsaabban kell megtelnie a tök üres ufóháznak,20 felett már mindenféle hbákat produkál garantáltan)

További leehtőseég, hogy el van cseélgetve a szivató fúvókája, 60as ról valami kisebbre.