Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

le kell földelni.
Nálam hátsónak semmi baja, de ahogy az eleje be ráz úgy ráz be a hátulja is!
és akk ezekszerint valószínű h az első gumi is tehet róla?
Ha nem az akk cseréljem ki a telókat?
aham, S50N, imádom, csak most elkezdett szivatni :S :D
S50esed van?
Igen, szeretnék, addig semmi képpen sem állok neki, nem akarok kókányolni
Ha nincs lehúzód, akkor vegyél.
500 forint.
szikra elvileg van, vagyis mutat, de most lekaptam a gyujtás oldali részt, mire észre vettem,hogy a gyerya kábele a gyújtás mögött szikrázik, valami toldás foldás van ott :S viszont,hogy kiküszöböljem, lekéne kapni a lendkereket, ami természetesen nem jön le, mert miért is lenne ekkora szerencsém :D közben ugye lendkerék lehúzóm meg nincs :D :S de nagyon remélem,hogy ez lehet a bibi, mert már hülyét kapok tőle :S
Az hogy tolásra sem indul, nem feltétlen azt jelenti, hogy gyujtásproblem. Kicsit kutakodni kéne. Cikra van?
Hali Skacok, mint megjósoltam ma sem indult a Simson :S
Valami gyújtásra gyanaxom, mert tolásra sem indul, csak hörög. Tudtok tippeket adni,mit nézzek meg, hol keressem a hibát? sajna munkába járó motor, és nem egy jó érzés, ha reggel miatta kések el :S :D Segitsetek tippekkel légyszi, mert jelenleg tanácstalan vagyok :S
Szivesen.
Nekem a hátsóba van nyolcas, az rázza a kormányt.
Ha repedezett a külső mindenképp ajánlatos cserélni ha jobb lesz ha nem.rakd fel sztenderre és pörgesd meg az első kereket látod van e benne tojás vagy nyolcas ha nincs akkor teló lesz szerintem.
kilsőt ki cserélem akk jobb lesz vagy rosszabb?
okés megcsinálom holnap és nagyon köszi a segítséget
Teljesen mindegy milyen olajat raksz bele,a kenésen kívül ugysincs szerepe
tíz.
Úgy nagyjából 30 másodperc lett volna kiguglinzi a bekötést...
A leszakad vezetéket arra a tekercsere kell kötni amelyik a kondi mellett van a képen kb 2 óra irányban. Az lenne a tekercs vége, egyenest a ekercs kiálló huzalvégére kell kötni, válhetően elszabadult és valami letépte.
eredetileg ezek a vezetékek csövecskékkel össze vaanak fogva...

Sárga fehér töltés
Piros fehér féklányka
Piros világítás (ez a tekercs van a képen 6 óra irányban)
BArna gyula.(ez a tekercs van a képen 11 óra irányban.

Mivel a vezeték vélhetően tőből letört, ha így van, szépen lefejtesz egy kört belőle, lecsiszolod óvatosan a lakkot és ráforralod a huzalt.

Érdemes valami fíx módon rogzíteni a kébeleket mert súrlódás hatására elkopik a szigetelés.

Visszasereléskorkissá meg kell melegíteni az agész kábelköteget hajszárítóbal, hogy a megkeményedett szigetelések ne tüörjenek, hanem alakuljanak.
Fhuu de nemjutnak eszembe most a színek...talán a piros fehér az első lámpa egy tekercs, a gyújtó ugye kizárva marad a harmadik ami egyben a töltő tekercse is oda kell.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy S51-es simson első villájába(mindkét villába összesen) hány liter olaj kell, és jó a villaolajon kívül más is bele?
Aki tud segíteni előre is köszönöm!
Hát az a baj hogy jelenleg is van mind a három tekercsen kábel forrazstva tehát ezért is nem tudom hova
Gumi,nyolcas vagy tojás,teleszkóp.....
A tekercsre,biztos látni fogod hol van a helye.
Helló mindenkinek! Egy gyors kérdés, kaptam kölcsön egy simson schwalbet. Nagy sebbességnél be ráz az eleje. Mi tehet erről?
Mert sokan azt is mondták, hogy az első gumi megvan repedve és az miatt.
És azt is, hogy bellül ahogy csatlakozik a vázhoz a kormány a csapágyak mentek el.
Ha valaki tudna ebben segitteni, hogy mi a baja azt meg köszönném!
köszi a választ és azt hova kell forrasztani?