Hali,simom van így itt kérdezem egyenlőre Valaki nem tudna nekem matricát csinálni,tulajdonképpen én egy 58-ast szeretnék és mondjuk hozzá egy super Sic feliratot is,mondjuk valami ilyesmire gondoltam: http://www.google.hu/imgres?q=...
Komplett matricaszettet is találtam nem is drágán 1500-ért,de nekem végül is csak ennyi kellene amit mutatok,kösz előre is ha valaki tud ilyet :)
Már a felét elhasználtam,holnap után rá tankolok,mert tényleg nagyon gané vele. Ma 3x szórakozott 50km alatt. Soha többet ilyet! Ennél már az is jobb,ha bele hugyozok a tankba,főlag ha előtte jó sok pálinkát ittam.
Van egy 60/4es henger és hát elég üzemórás a gép eddig párezer km és dugóhalál mára ez lecsökkent 100km alá és mindig ugyanaz a hiba... ha a kiputól nézzük akkor a kipunyílástól jobbra kicsit pont ott ahol nincs felömlő sem lenyalja a dugót egybeolvadnak a gyűrűk majd egy kis dugótörés és vége... Mitől lehet ez? rosszul lehet megfúrva vagy kifaragva?
Hali, kérdésem lenne hozzátok! Mitől lehet,hogy a Simo ilyenkor ezekben az időkben, reggel szinte el sem akar indulni, ma is negyed órát rugdostam. de délután meg egy rugásra indul, és ezt minden reggel eljátsza.... ? :S tipp? nem fullad, nem hörög, ha elindul, utánna már egy rugásra indul melegen is, de hidegen miért csinálja ezt?
Tegnap tankoltam shell v-power nitro+ racing benyát. Gondoltam,ha az omv 100assal jól ment,akkor miért ne.? Rosszul gondoltam! Olyan szinten sz@r,hogy azon gondolkodom,leengedem a pi...ba. De horror drága volt. Tettem bele kettővel nagyobb hőértékű gyertyát,de azzal ugyan nem öngyullad,hanem megáll,aztán kicsit hűl és újra megy. ha papásan vezetek úgy megy. Valakinek tapasztalata ezzel a löttyel?
Jah és mégegy kérdés,valamiért ráz a blokk menet közben érzem hogy nem olyan mintha ami szépen megy kicsit olyan érzésem van mint ami mindjárt szétesik alattam,pedig tényleg igényesen és jól lett összerakva mitől lehet ez? kuplung nemhiszem az teljesen gyári, esetleg a babi lendkereket kéne kiegyensúlyozni? vagy mitől lehet még?
Van egy 60/4es tuning simo haveromnak,kb én szervízelem nemrég lett minden kicserélve benne koyo csapágyak új főtengely minden szinte de valamiért nemtetszik a hangja...mintha kicsit kopogna mint egy dízel lehet ez attól hogy a gyári hengerfej van rajta?Henger sem igazi kb most van benne az 5.dugó mondjuk mostanra már minden ablak levan kerekítve lehet nemszeretek ezek a dugók a 10.000fölötti fordulatot...de ugyis cserélve lesz 70re abba majd egygyűrűs keystone,jah és műanyag tűgörgőt nevegyetek szétolvadt rá a hengerfalra eltört miatta a dugó is...abból is szépen ráolvadt lecsiszoltuk és szerencsére ugyanolyan jó nemkellett furni.
Nekem ilyen van, nagyon jó lamella, bár kicsit drága. Hosszútávon nem használtam, de eddig kb. 100km alatt semmi hiba nem lépett fel vele. A kuplung szétold és nem csúszik meg, kisebb 70-es tuningnál sem.
Jelentem kedves márkatársak hogy lejött végre az a kibasz... őő fránya anyacsavar. Kaptam kölcsönbe egy kompresszort meg egy légkulcsot. Az a 8 Bar-os nyomás megtette a hatását. Rögtön lejött. Már csak a kuplung pakk és a kuplungkosár közé kell egy hézagoló alátétet venni és mehet is a szekér.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek a segítségét.
http://www.google.hu/imgres?q=...
Komplett matricaszettet is találtam nem is drágán 1500-ért,de nekem végül is csak ennyi kellene amit mutatok,kösz előre is ha valaki tud ilyet :)