hogyan lehet a karbit beállítani, hogy kevesebbet kapjon? a levegő csavart befele vagy kifele kell csavarni? illetve mitől lehet az, hogy hidegen első rugásra indul, de melegen már csak harmadjára, negyedjére indul... persze 5 perces állás után is elsőre, de 10 perc után már csak többszöri rugásra indul.
Amelyik gyújtáskapcsoló nem már eleve hazsnálhatatlan, azt az nyírja ki, hogy a kapcsoló konktaktjai egyszerűen kevesek 35 wattos villtek által termelt kakaó átvivésére.
A 45-ös ről már nem is beszélve:)
ezen úgy lehet segíteni, hogy a világítást egyszerűen kihagyd a kapcsolóból, úgy is állandóan mennie kell.
ilyen gyújtáskapcsolója van valakinek?
szarakszik a gyújtáskapcsoló, de a gyerek ragaszkodik ahhoz hogy legyen
bár én inkább kikötném a fenébe
szóval ez a mofakeres jó lehet? árban nem sok pénz csak hogy jó-e
szóval akkor a kicsit ütött-kopott-horpadt lehet kb 8 literes
a kólában meg szerintem a foszforsav marja ki a rozsdát jó sok idő alatt mert elég híg
de egyes vízkőoldókban is van foszforsav, ami töményebb mint a kóla
Javíts ki,ha rosszul gondolom,ugye nem a cola a lényeg,hanem a benne lévő szénsav és aszkorbinsav(E330). Szerintem ez más üdítőben is megvan,csak az aroma és a színezék változik. Vagy a koffein is kell? Az életre kelti a tankot! :)))
Pucok ,nem akarlak kritizálni de amit Viktor mond van benne valami ,több olyan haverom van aki igy tisztitja ki a tankját,ugyhogy ha nem értesz ehez inkább maradj csendben
ultra derm és szitált sóder vagy egy marék lemezcsavar
nekem kiszedte a retket, utána az oxálsav ki is szedte a rozsdát
kb 1,5 deci rozsdás poros trutyi volt benne
ha ilyen gyantás szmötyi van benne azt a bioetanol kiszedi, de nem gyorsan
Sziasztok,lenne egy kis gondom a simomal,ha üresben van semmi gond jól felpörög ,viszont ha sebeségbe teszem eltudok indulni de ha félgáznál jobban ráhuzom lefullad és vissza kell engedjem a gázt.Hol lehet a gond karbiban?Elöször arra gondoltam talán szivatoval van baj megis néztem de nem ott van a hiba.
MIvel mossam ki a tankot? belül nincsen semmi rozsda, csak a benzin nagyon koszos volt amit beleöntöttem, és azt kéne kimosni. sima víz jó lenne? az oldja a benzint?
hát én inkább a földutakon örömködök a hondával, meg ha néha kijutok erdélybe akkor mégjobban örömködök
egyszer terveztünk haverral egy simsonos tereptúrát, de feladtuk, nem a mi öreg szervezetünknek való ez
amúgy is a gyerek gépe, csak kölcsönveszem tőle egy időre
mondjuk öröm az is hogy meló után 14h felé nem a 70fokos autóba szál be az ember hanem felpattan a berregőre és simogatja a szél
Kifelé szegíynyt befelé dúsít az alapjárat környezetében.