csak az a hiba hogy nincs 6 voltos töltő házban azt is venni kellene
meg most beruházni egy tizenezres akkura ami jó eséllyel csak 1 évadot bír ki, emellett még mindig csak az a 35w-os nyikhaj izzó pislákol
nem jó ez a 6v-os rendszer semmire sem.
alternatív megoldásként már gondolkoztam biciklilámpán is, ami havernak van az nagyon ütősen világít
60-as hengerhez 72-74-es fúvóka kell, 70-es hez sztem kell a 80-as. De viszont ha a maximumot akarod kihozni belőle akkor kell egy nagyobb karbi. Mondjuk egy 19-es.
Ha teljesen lemerül akkor felrakod egy éjszakára tölteni és reggelre már fel lesz töltve, és újra szépen fog világítani az összes lámpa. Én is ezt csinálom. 1aksi rákötve 1kapcsolóra meg a lámpákra és kész
Őszintén? Itt a helyi motorosboltban szokott lenni elvétve, mikor, hogy. Most is volt, 2 nappal előttem vitték el. 6000Ft-t kértek érte. Van egy kisebb Simson bontó is a környéken, ott is 6-ért adják. Nos ide el kell autóznom, akkor legyen 8. Ha minden klappol a blokkfelekkel, 8-9-et nem adnék többet érte. Sőt kicsit zsákbamacskát is vennék, mert nem tudom, hogy a tömítőfelületek, a menetek és a csapágyfészkek, illetve az állapota milyen. Törött, vagy stb.
Bezabál alul, aztán nem bír kiforogni.
Az hogy gyári 51-es fúvóka van benne azt úgy érted, hogy gyári s51-eshez való fúvóka, ügye?:)
Nyelezd meg kicsit (melegen) lődd le aztán nézd meg a gyertyát, abból ki fog derülni hogy nagyobb fuvit kér-e, csont széria 70-es szerintem valami 70 közepe-vége fuvival kb jó is lehet.
Gumiban mekkora nyomásnak kell lennie?