Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Gumiban mekkora nyomásnak kell lennie?
csak az a hiba hogy nincs 6 voltos töltő házban azt is venni kellene
meg most beruházni egy tizenezres akkura ami jó eséllyel csak 1 évadot bír ki, emellett még mindig csak az a 35w-os nyikhaj izzó pislákol
nem jó ez a 6v-os rendszer semmire sem.

alternatív megoldásként már gondolkoztam biciklilámpán is, ami havernak van az nagyon ütősen világít
60-as hengerhez 72-74-es fúvóka kell, 70-es hez sztem kell a 80-as. De viszont ha a maximumot akarod kihozni belőle akkor kell egy nagyobb karbi. Mondjuk egy 19-es.
Ha teljesen lemerül akkor felrakod egy éjszakára tölteni és reggelre már fel lesz töltve, és újra szépen fog világítani az összes lámpa. Én is ezt csinálom. 1aksi rákötve 1kapcsolóra meg a lámpákra és kész
Feladtam a csomagot. 1770Ft az uténvéti díj, így összesen 3770FT-ot kell majd fizetned.
Közben megnéztem,krómozás nem annyira vészes,de vannak rajta lyukak amikbe valaki csavarokat tekert,hátulja hegesztett.Utánvéttel nemküldök.
ako kuldheted 3775 kondó szabadság utca 19 Hankó Pàl erre a cimre es nevre.
hello akk a kipufogo ha s50bhez valo küld el postai utánvéttel.
címem:4283 Létavértes Rákóczi u. 12.
Bodnár Imre
hello érdekelne küld el akkor utánvéttel és megy a pénz köszi.
címem: 4283 Létavértes Rákóczi u. 12
Bodnár Imre
a tekercsekkel megkell oldani hogy elég teljesítménnyel töltse az akkut,és akkor jó lesz.
Őszintén? Itt a helyi motorosboltban szokott lenni elvétve, mikor, hogy. Most is volt, 2 nappal előttem vitték el. 6000Ft-t kértek érte. Van egy kisebb Simson bontó is a környéken, ott is 6-ért adják. Nos ide el kell autóznom, akkor legyen 8. Ha minden klappol a blokkfelekkel, 8-9-et nem adnék többet érte. Sőt kicsit zsákbamacskát is vennék, mert nem tudom, hogy a tömítőfelületek, a menetek és a csapágyfészkek, illetve az állapota milyen. Törött, vagy stb.
Ahogy a képen van azt adom hozzá.
ha igen ako küldheted is mert nem biztos hogy a jövő héten tudok irni
aqko el tudod nekem küldeni
ide kellene 3775 kondó szabadság utca 19 hankó pál
de az alaplapot lendkereket adod hozzá?
Miért? Mennyire gondoltál?
aztán addig világít rendesen ameddig az akku bírja?
valami egyéb ötlet nincs?
Sajnos 12-ért így látatlanban is sokallom.
Nem illesztette be a linket.
Ez milyen már!
Nekem van két frankó blokk felem(meg még sok minden más is). 12ért odaadom,35 körül van az új.
Sajnálom eladva pont most.
Ha nem nagyon értesz akkor ne haragudj de minek szólsz bele. Rohadtul nem KELL nagyobb karbi, ez attól függ hogy mit akar az ember elérni.
Bezabál alul, aztán nem bír kiforogni.
Az hogy gyári 51-es fúvóka van benne azt úgy érted, hogy gyári s51-eshez való fúvóka, ügye?:)
Nyelezd meg kicsit (melegen) lődd le aztán nézd meg a gyertyát, abból ki fog derülni hogy nagyobb fuvit kér-e, csont széria 70-es szerintem valami 70 közepe-vége fuvival kb jó is lehet.
Egy sima 70-eshez tökéletes tud lenni egy gyári calculátor, be kellene állítani.