Hát ha egy 70-es hengernél még az eredeti karbi van akkor ne is csodálkozz. Nem nagyon értek a tuninghoz, de az biztos hogy egy nagyobb karburátor kell neki. Az eredeti karbi az 50-es hengerre van tervezve egy 70-est azért nem fog csak úgy ellátni...
Ez inkább olyan mintha sokat kapna és belefullad a benzinbe...70eshez nemárt nagyobb fúvóka és állíts a levegőn is de a gyári karbi nagyon kicsi...bár attólfügg ha csak sima 70 az nem nagy valami.
Sziasztok van nekem egy 70ccm-es simsonom jól megy,csak annyi a baja ,hogy ha meleg a motorja és úgy rugóm be várni kell vagy 2-3percet ,hogy felpörögjön a motorja és közben full gázon kell huzom különben lefullad.Van valakinek valami ötlete mi lehet a megoldás?(haverom azt tanácsolta ,hogy vegyek bele 70-80as fúvókákat ,jelenleg a gyári 51es fúvóka van benne)
üdv nekem van egy simson blokkom működés képtelen. (S51N) viheted az egész blokkot 10 ért és még alkatrészed is lesz hozzá.a blokkfelek a kuplung felöli oldalon kicsit repedt ill,horpadt de nem látszik nagyon és nem ereszt a másik oldali hibátlan. aközépső blokk felek hibátlanik. írj a bekeske@citromail.hu-ra
Üdv simson váz alkatrészek vannak nálam amelyek eladóak.Simson blokk is van még 1 amelyik nem üzemképes de abban is csapágyak szimeringek másik főtengő meg berúgókar berúgótengely váltókar váltógolyók berúgó racsni mind két fele ezek újjak. meglett fúrva kb 40-kilométert ment azóta. a dugónak semmibaja nincsen ára 10 ezer forint, ha igényt tartassz rá akkor a karbit és a gyújtást is adom persze plussz összegért. a motornak valami összerakás hibája van rosszabb esetben berúgó rugó csere. más nem. nekem nicsen időm rá arra hogy üzemképessé varázsoljam, HA kell valami írj a bekeske@citromail.hu e-mail-ra.
sziasztok!
van egy pár eladó simson cuccom!
elsö indexpár hibátlanok és szépek kb. 3 pár
hátsó az is 3 pár
teljes kipufogó rendszer szép állapotban!
tank enyhén horpadt de nem jukas!
van egy légszürö dobozom!gyujtás kapcsoloval együtt!
és az ehez tartozóburkolati idom zöld!
elsö fém fékkar
teljes gázkar konzol!
kuplung oldali világitás kapcsolo is van!
vadi új kuplung bovden és gáz bowden
2 csomag teljes új tömités készlet
van 1-2 új szimeringem is!
PLUSZ 1-2 APRÓSÁG.
NEKEM EZEK A DOLGOK MÁR TELJESEN FELESLEGESEK! NEM FOGLALKOZOK SIMSONNAL! NEKEM CSAK UTBA VAN!
ÁRON ALUL ELAKAROM ADNI! HA VALAKINEK KELL MONDJON RÁ EGY BARÁTI ÖSZEGET ÉS VIHETI! JÓ LENNE HA MINÉL ELÖBB ELTUNE TÖLEM MERT UTBA VAN!
ITT A SZÁMOM:06309126743
Sziasztok! Elég egy 70es blokk kialakításhoz maratni a blokkfeleket vagy a felömlőket is bővíteni kell? (nem a lóerőket hajhászom, gyári kialakításra lennék kíváncsi, hogy a felömlő mérete különbözik e a s70nek az s51estől.)
Üdv
üdv nekem van első teleszkópom. csak olaj kell bele, az 51-es kipufogó passzolrá? ha igen nekem van az is, igaz rozsdás meg ütődött de van első hella lámpám is van zsír új jó simsonra is kissebb át alakítással. ha érdekel írj e-mailt a bekeske@citromail.hu-ra és megbeszéljük a továbbiakat.
Van egy 16n1es jóállapotú karburátorom egyedül a szivató belseje hiányzik ha érdekel valakit 2 mátyáskirály
Hibátlan állapotú S51-es blokkfeleket keresek, akinek van kérem szóljon.
ami a képen van nekem az kell
van egy pár eladó simson cuccom!
elsö indexpár hibátlanok és szépek kb. 3 pár
hátsó az is 3 pár
teljes kipufogó rendszer szép állapotban!
tank enyhén horpadt de nem jukas!
van egy légszürö dobozom!gyujtás kapcsoloval együtt!
és az ehez tartozóburkolati idom zöld!
elsö fém fékkar
teljes gázkar konzol!
kuplung oldali világitás kapcsolo is van!
vadi új kuplung bovden és gáz bowden
2 csomag teljes új tömités készlet
van 1-2 új szimeringem is!
PLUSZ 1-2 APRÓSÁG.
NEKEM EZEK A DOLGOK MÁR TELJESEN FELESLEGESEK! NEM FOGLALKOZOK SIMSONNAL! NEKEM CSAK UTBA VAN!
ÁRON ALUL ELAKAROM ADNI! HA VALAKINEK KELL MONDJON RÁ EGY BARÁTI ÖSZEGET ÉS VIHETI! JÓ LENNE HA MINÉL ELÖBB ELTUNE TÖLEM MERT UTBA VAN!
ITT A SZÁMOM:06309126743
SZIASZTOK
nem kell hogy elvilágítson mexikóig, de azért szeretnék vele látni 80-100 méterre is rendesen
Üdv