Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
A húzótengely ugyanaz a 3 és 4 sebességesnél is? Haverom vett egy 4es átalakító szettet és azzal küszködök most,a kuplungtengelyre az istenért sem akar rámenni az új fogaskerék,a fogaskerék belsejében kisebbek is a fogak.
Ha érdekel írj e-mailt a bekeske@citromail.hu-ra. és képeket tudnál adni a pda-ról?
üdv nekem van gyújtásom.
Kompletten ha érdekel szóval lendkerék,újy gyűjtótekercs,trafó. stb. Mikor kivettem működött
Köszönöm! Sikerült :)
Én azt mondom, hogy ha az embernek van rá pénze, ne spóroljon. Persze nem a legdrágábbat kell megvenni, de valami ismert típust. Ha meg nincs, akkor úgysem tud jót venni. Persze a felhasználási terület sem mindegy.
ezt a cx márkájú csapágyakat ismeri valaki?
250ft volt darabja a kerékcsapágyaknak ebből a típusból
eladó szerint elég jó cucc, bár ilyen típusról nem is hallottam még
nem olyan pörgős mint egy ugyan ilyen simson ráadásul nagyon erőtlen, semmi fojtás nincs benne ami gyárilag volt benne, gyári enduro kipufogó van rajta hangtompítóval, és az 50-es hengerrel ment 46-ot.
Szerintem ez nagyon kevés
Köszönöm. Elfogyott náluk az olcsóbb az 6000 lett volna. A drágább meg 11 ezer. Most rátaláltam erre: http://www.futarmotorosbolt.hu...
Remélem hogy jó minőségű azért... Ez nem lehet hogy ugyan az amit ők árultak, csak most elfogyott?
sziasztok ki tudd nekem segiteni kéne nekem egy simson s51 es komplet gyujtás adnák érte egy mz 125 ős blokkot pot gyujtásal vagy egy pdát
Fogaskerék párokat együtt kell cserélni, szóval a kuplungnál ne csak a kisfogast cseréld, ha kopott, nem lesz jobb. Egyébként teljesen használható minőségű a kuplungkosár szettjük. Lánckerékről nem tudok nyilatkozni, a sima mofakerest használok.
Sziasztok. Megint én. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a simsonbolt.hu által forgalmazott kuplung kisfogaskerék és a kis lánckerék milyen minőségű?
980ft volt,csapágy boltban rendeltem. Fénykép még nem készült,mert a telefonról nem tudok képet felrakni, a fényképezőmhöz meg nem találom a kábelt(legalább öt éve nem használtam!). Veszek hozzá és ígérem küldök képeket.
Vagyis KBK-hoz.
Szia! Érdeklődné először is a blokkfelekről, hogy sikerült képeket készíteni? Valamint Zoli meggyőzött a hajtókarba való tűgörgőkről. Honnan sikerült hozzá jutni az IKO KZK-hoz, és mennyiért? Már úgy vagyok vele, hogy nem akarok spórolni, így is úgy is sokba lesz a gép.
Konkrétan mi a baja? furcsa ez hogy szorul és azért nem megy... inkább karbi vagy gyújtásgond lesz ott.
nem észleltem ott se semmit.
A 2. email-be leírtam hogy miért nem adtam meg címet egyből! Most már viszont tudod!
Jaj ezeket imádom:)

"Zoli aggyámá (felsorolás) mikor kapom meg, mennyi a posta satöbbi"

De címet nem ad 10 ből 11 ember:)

eddig az volt a legkirályabb, aki hasonlóan járt el, de még e nevét sem árulta el, cska hosszas könyörgésre:)

Nadeszóval, ha adsz címet, meg a matéria hétfőn.
Ő, hát biztos nem nekem mert én még nem írtam címet hogy hová is küld! Amúgy Tóth András néven ment a mail
És a főtengely? nemszorul vagy váltó ilyesmi ha kézzel forgatod?
Ha teheted inkább nagyobb karbi,de amugy 75 körüli fúvóka állíts a levegőcsavaron is,gyújtás pedig felső holtpont előtt én személy szerint 1,6mm-re szoktam állítani, megszakítóhézag belő aztán dugó holtpont előtt 1,6 és addig forgatod az alaplapot hogy ha egy picit is fordul a főtengely pont nyisson a megszakító(ha megszakítós a gyújtásod)
hello
írj már ha feladtad vagy mikor adtad fel?
leszedtem a hengert és a dugórol a gyűrűt. a gyűrű végei között a távolság nem kissebb 0.2nél. a dugó simán leesik a hengerbe, de egyáltalán nem kottyan egy picit sem. olajat egyenletesen keni szét. Van valami más ötleted h mi lehet? De am még 50ccm es volt akkor is ilyen volt.
Sziasztok! 70es hengerhez mekkora fúvókát ajánlotok? A karburátorom 16n3-4 S50hez használtam.(meg hogy utána kell e állítani a karburátoron). Meg a gyújtást hogy tudom frankón beállítani?
Üdv :)