Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenki, olyan kérdésem lenne hogy eddig a hengerem felől csörgő hang jött (s50). Tegnap a fúratlan hengerembe új 39.98-as dugót raktam új gyűrűkkel. A csörgés előtte alapjáraton és magasabb fordulaton halatszott, de alapjáraton és kis fordulaton most is hallani csak fentebb nem. Mi lehet ez? Tűgörgő? Ha igen milyet érdemes venni? Mindenkinek köszi előre is. Üdv, Atea.
Az igazsághoz azért hozzátartrozik, hjogy néha megszalad a klaviatúra...
Ha valaki többet tud náluk,arra mindjárt irigyek+ráfogják,hogy bunkó. De ez ugye egy okosabb embert,nem igazán szokott érdekelni. Tanulni mindig az okosabbtól lehet,a hülyébbtől csak hülyeséget.
Meg ja...
Mindig uygan attól az embertipustól
Hát,ha néha leírnám mit gondolok némelyik kérdésről, Zoli hozzám képest kedvesnővér lenne!
Emzoli barátunkat jó humorral áldotta meg az ég, de előbb-utóbb minden fórumon megkapja a bunkó titulust. (Ahol eddig láttam.:))))))))) Amúgy én díjazom a leplezetlen őszinteséget!:D
Elnyomtam a zárójelet, de mindenki érti mit akartam :)
Egyelőre van más kiszemelt áldozat, de ha nem jön össze (ami valószínű? :(. Mindenképp megkeresem!
Hello! Érdekel még a 2 blokkfél? 7000+posta, OK?
Special én bírom a humorod,meg veszem is a lapot.
Eladó haver Simsonja. Gyárilag electronic, tirisztoros, 4 sebességes, az enduro könyök, rács + a tükrök nem gyáriak. 90eFt. Érd: aprilia4022@gmail.com
Alapvetően vicceltem:)
Közúton én sem karcolgatom a lábtartót, mert mindenféle gyökerek telilocsolják az utakat gázolajjal például.
Én 75 kg vagyok. Nem tudom mi lenne az optimális ,hogy ne is csússzon nagyon de azért túl puha se legyen.
Hát én csak egy szegény öreg országúti motoros róka vagyok, aki szereti a motorozást, de az álmai még megvalósításra várnak.
Igazán nem akarnék gizdulni, de a döntés ott kezdődik, amikor elkezded koptani a lábtartót:)
Sziasztok

Van egy 3 sebességes blokkom,és átakarom alakítani 4esre,kell még Ehez valamit vennem,vagy csak ennyi kell hozzá?
Azért Nagytarcsa és rákospalota között van egy-két körforgalom, és 40 körül abszolválom. Még nem egyenesítettem ki egyszer sem, :))))
cseréld ki a világító tekercset 12V 42W-osra,még akku se kell. A 35W-os HS1es nagyon jó fényt ad.
ja, hogy 110...
Azzal monnyuk már csak egyenesen lehet menni, fordulni nem:)
Az attól függ... Én 110kg vagyok,hátul 3.5 van benne minimum,elöl 3 körül.
Valaki a gyári s51-es tirisztoros gyújtását nem akarja eladni?
Köszi.
én ~2.6ra szoktam fújni mert még leszedem a szelepet addig az a 0.1 kijön és akkor pont jó lesz :D
Nekem is 6 voltos rendszer van. De haver nekemadott egy 12V os aksit ami a robogójában volt. Csak a világítás megy róla. külön vezetéken a motor elektronikájától külön. Nekem elöl H4-es izzó van helyzetjelzőnek meg egy 5wattos rizsszem izzó. csak az megy a motorról. Szóval jó a 12V-os aksi is.