Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ha lenne valakinek elfekvőben simson s50b kipufogó valamint egy első lámpa külön külön is jó tehát nem muszáj mind a kettő egy embertől esetleg egy első teleszkóp akkor az írjon rám megbeszéljük.
Sziasztok!
Van pár fölös alkatrészem 16n1es karbi beletört levegőcsavarral,2db gyári kipufogófelfogató hozzá egy szépállapotú bilincs,egy nemtúl szép de még használható kipufogó,s50es gyújtáslap gyertyakábel nélkül de működik.Ha valakit érdekel jelképes összegért elvihetőek.
Egybenlévő sajnos nincs.
Nah közben elment a szinyó, komplett szép állapotban van egyedül a szívató belseje hiányzik(párszáz forint) ha érdekel 2ezerbe odaadom.
üdv néktek!
érdeklödnék hogy van e valaki akinek mondjuk 60as a motorja és 70es kuplung van rajta?
mik a tapasztalatok?
(én tervem az h 60as hengeremhez teszek egy 70es kuplungot és 12-13as kislánckereket)
Engem kompletten érdekelne,ezcsak a foncsor és az üveg.Esetleg egybenlévő nincs?
Erröl lenne szó.
Az egyik képedhez írtam kommentet. E-mailt nem küldtem.
Előbb megvárnám hogy Fl4tl4nd3r-t érdekelné e a csere. Ha nem akkor megvenném tőled.
A tied. aszem te írtl e.-mailt.
hát nagyjából 2 ezerre gondoltam
Első lámpába csak a foglalat van, a műanyag rész hiányzik úgy is érdekel?
nekem van karbin jó állapotú, menyire gonodltál? egyeztessünk árakat, írd le nyugodtan .
Szia
Nekem van egy,csere is érdekelhet egy első lámpára.
Heló.
Keresnék egy jó állapotú 16n1-es karburátort. kicsipénzért.
ÜDv simson első sárvédő gyárilag szürke volt át lett festve feketére néhány helyen le van verődve mert borult a motor. az ára 1000FT a számom +36303623898 a citromailon nem enged semmit elküldeni így ide próbálom feltenni
Ok kösz. De 1-2 közelebbi kép azért jó lenne róla. Az adatlapomon lévő e-mailre tudsz küldeni, illetve egy elérhetőséget, aztán hívlak.
nekem van vágatlan gyári sárvédőm csak már át lett festve feketére. ha érdekel írj
Szevasztok.
Van valakinek s51-hez eladó vágatlan gyári első sárvédője?
Krauser ha kell valakinek: link
Eladók a képeken látható schwalbe alkatrészek.Van komplett burkolat,blokkrész,fékek,bowdenek,váz,tank,kuplung,csomagtarttó,és
még amik a képen láthatóak.Ha bármi érdekel írj vagy hívj bátran,biztosan megegyezünk.tel:06205415990
üdv akkor legyen 4 é gumival, nem árulni akarom hanem eladni, bekeske@citromail.hu vagy +36303623898 as számon el érsz suliban vagyok ezért nem biztos hogy felveszem ha nem akkor próbálkozzz később,
Köszi, közben délután autóboltos havertól kaptam egy gyári leírást ehhez a karbihoz!
Írd be a googleba, 16n3 beállítása! Kimerítő választ kapsz!
gumival nem sokat engedtél
hova írjak? adatlapodon nincs mail cím
kettőig melózom utána tudnék menni akár holnap is megnézni
ha sokallod akkor engedek az árából . nem akarom rakosgatni, legyen guminélkül 2 ezer gumival pedig 5