Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen néven?

Mert valkinek feladtam iylasmit csüt környékén
Emzoli!

Írtam neked email-t fúvóka és hézagoló vásárlással kapcsolatban, ha lesz időd, kérlek válaszolj majd! Köszönöm!
Én is sík úton használom (Alföld). Keményen 58 kiló vagyok 18 éves létemre, pedig eszek rendesen (genetika). Ha majd elkopik a henger, én is 60/4-et tervezek rá tenni. A megállással nincs gondom, az első fék simán satuzik (persze nem 50-nél), a hátsó is ha tövig lenyomom. Köszönöm mindenkinek aki válaszolt a kérdéseimre.
Ha elbírja a motorod,akkor 5-6km/h-val több lesz a vége. Nekem most 17es van fent, de 60as 4felömlős tuningolt a henger. Simán mentem vele 75öt,de még bejáratós,úgyhogy nem mertem tovább húzni.(pontosan be van állítva a biciklis óra) Érzésem szerint olyan 85-90 körül lesz a vége(csak tudjak megállni )! Mivel főleg síkúton használom(de elég jól bírta az emelkedőt is,pedig 110kg vagyok),ha bejárattam,kap előre egy 18ast. Azt lesz ami lesz,keresek egy kisebb lejtőt és irány a 100km/h!
5-8 Km/ó.
Akkor jó. 16-os lánckerékkel mennyivel menne többet? Úgy érzem hogy elbírná, mert elég gyorsan eléri a max sebességét.
Ez a gyári tervezett végsebessége.
Ez a raális adat nem a 80 környéki álmodozás.
Ezek átlagban lassan harminc éves motorok, sok múlik az állapoton mega beállításokon. Az enyém 60 köbcenti, 70 a vége. Hogy jó vagy nem? Egyelőre elég.:D
Ma lemértem a Simsonom (S51E tirisztoros) végsebességét GPS-el. (((61.2 km/h)))
15-ös lánckerékkel, teljesen gyári állapotban.
Ez milyennek számít? Jó, rossz, átlagos?
Első Simsonom, szóval nem tudom milyennek kéne lennie.
Akkor azt bele se tetessem? Inkább a CKR mellé kapott görgő menjen bele, mint az ina?
Pedig oda kimondottan az kell.
Nem véletlenül került háromszor annyiba.
Nekem is most kell blokkot újítani, én ina tűgörgőket fogok használni! Alulra fémkosaras K jelölésű?!, nem tudták Zegen sehol beszerezni a kimondottan hajtórúdszembe valót. Felülre pedig műanyagkosarasat kaptam csak. Viszont ezzel nekem nem volt gondom az előzőekben sem kb. 3000-ig. Nem tartok tőle, hogy szét fog menni, mert kapott hideget meleget a motorom és bírta. Inkább az alsóra leszek kíváncsi. Mi a véleményetek róla?
nemismerem...
Hétvégén lesz időm,akkor teszek fel képeket.
Az egész tuningot Erki Laci csinálta.
ELADÓ

nagyon szép állapotban, gondos gazdától az volt a mániája hogy mindig tökéletes állapotban legyen. Autó vásárlás miatt adja el !
Hol csináltattál átalakított hengerfejet?
Felraktam a 60as hengerhez átalakított hengerfejet,(eddig a gyári 50es-é volt fent) most nem csörög semmi, szép a hangja nagyon! Hétvégén rámegy a tervezett rezó,attól meg már úgysem hallok semmit! Még bejáratós, úgy kellett a jobb kezemre rászólni 75nél,hogy ácsi ácsi!
azt hiszem megoldottam a kérdést
autóban úgy is cserélni kell az akkut, felkötözöm hátra, előre meg beszerzek valami kisebb lámpát
kb fél órás az út annyit simán kibír az akku 1 izzóval
így kell a legkevesebbet buherálni a szimón
aztán hogy 130 vagy 140 kilót visz szegényke már annyira mindegy
az évvégi javítások miatt még nem nagyon volt időm foglalkozni vele, jövőhéten már pihi lesz majd akkor szétkapom :D
Sikerült valamit megtudnod?
köszönöm a segítségeket :D
az MZ telókrol tudnál feltenni képet?
Haveromat lehet h érdekelné.
jaja.
Ha az szétmegy, akkor valami baj van másutt.
IKO nevezetű KBK jelölésűt kaptam. Az jó lesz?