Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumi nélkül veszélyes...
üdv nekem van írtál is e-mailt. Kiskőrösi vagyok, adom őket kulső gumival, csak csapágyakat kellene cserélni a hátsóban. van 3 kerekem az egyikbe küllő is van törve a többi kettőben nincsen, gumi nélkül 3 ezer gumival 5ezer
Szevasztok! SA 70/4-es hengert vennék dugattyúval.
üdv!
kiskőrös környékén lenne valakinek eladó 2db szimó kereke?
gumival is érdekel, de anélkül is
nem kell polír állapot, de ne legyenek kitöredezve a küllői
köszi!
Menj vele akkor valamennyit,és ha leállna akkor gyertya ki van e szikra,és milyen a színe.
Erre már sajnos nem emlékszem, mert 3 éve ezzel a hibával tettem le, és azóta nem volt időm elővenni! De majd most elmegyek vele és kipróbálom, viszek magammal gyertya kulcsot is, és majd meglesem van egy szikra!
Amikor leáll szikra van egyébként? van olyan is hogy rossz a trafó vagy rosszul van bekötve,bemelegszik és nincs szikra csak ha lehült.
Az 1-2km után a leállás sztm nem függ össze ezzel, mert akkor kb 20 percig el sem indul! Se tolásra, se rúgásra!
Akkor a többit majd megnézem elvileg a délután folyamán!
Kösz addig is!

üdv
PIXI
Először is nézz egy gyertyaképet abból sok kiderül,ha fehéres vagy nagyon világos akkor benzinhiányos,ha kormos fekete akkor sokat kap ha szép világos barna akkor jó.A súber mellett van egy csavar függőlegesen ha beljebb tekered csökken ha kiljebb nő az alapjárat(ennél már nem a súbert emelgeti a csavar) a levegőcsavar pedig a szívóoldalon ahol felcsavarozod annak a tetején van,gyárilag egy kis kupakkal van "leplombálva".A leállásra nemtudok mit mondani,nekem akkor csinálta amikor keveset kapott ezért mondtam hogy ellenőrizd a benzinszintet és amikor leállna húzz neki szivatót ha úgy megy akkor ez a baj.Ennél is kb a kis felöntésnél kell lennie a benzinszintnek.
Hali!
Akkor majd megnézem a tűt! A két állító hol van, mert ezt a vékony súberes karbit nem ismerem annyira! A benya szint ennél is a kis lapig kell legyen az úszóházban, mint a vastag súberesnél?
Amúgy sima alap tuning mentes 60/2-es henger!
Ja és a másikra, vagyis hogy leáll 1-2 km utána arra nincs tipped?

üdv
PIXI
bocs most olvastam újra szóval melegen fullad de ha pörgeted jó,akkor ez inkább dús keverék és ha nem pörgeted belefullad.állítsd be a benzinszintet és próbálkozz a tű/levegőcsavar állításával.
Csak sima 60/2 semmi tuning?Akkor szerintem elégnek kéne lennie a 72esnek,amikor megáll mit mutat a gyertya? benzinhiány miatt áll le biztos?Amikor megakar állni húzz rá szivatót ha úgy megy akkor keveset kap,lehet ezért is pörög fel nehezen szegény a keverék esetleg állíts a levegőcsavaron piros kupak alatt van.
Sziasztok!

Eladó egy sérült 70/4-es henger, akit érdekel, nézze meg a hirdetést. Köszönöm.

http://simson.hu/index.php?mit...
Sziasztok!
Lenne egy simsonom ami S51N, és kapott 60-as hengert hengerfejjel, és egy új vékony súberes karbit!
Az problémám az hogy 1-2km után csak úgy leáll, és nem is indul el vagy 20-30 percig, a másik, hogy ha már meleg a motor, akkor alapjáratról gázt húzok akkor fullad, de magasabb fordulaton nem csinálja! A karbiban 72-es fúvóka van, de nem tudom mekkora kell a 60-as hengernek!
Előre is köszi a segítséget!

üdv
PIXI
nemtom most mit tettek fel, asszem hetvenest.
Múltkor is azzal mentek.
Lökettérfogatilag mi az? 70?
Az a Winkler testvérek motorja.
(ne kérdezd meg melyik Winkler melyik, most is hosszasan magaráztam a másiknak hogy miylen jól ment, mire közölte hopgy nem ő ment hanem a tesója:)
Ikrek ugyanis:)

Szóval az egy Sós Anti féle recege,legalábbis a power az onnan származik.
eladó simson s51 enduro 55000 ft ért
érdeklödni 06309126743
http://www.kepesmotor.hu/simso...
eladó! 55000ft kp!
Az MW performace mögött végző zöld motorra baromira kiváncs lennék. Ment mint a disznó.
Volt egy pár jófajta recege.
Súber a legfelsőbe rakva 75ös fúvóka(pont ma raktam vissza) olyan kb 40km alatt 2litert,abból az utolsó 15kb 2.ban épphogygázon folyamatosan egy fordulaton.Gyertyakép jó amugy és jól is megy de van amikor belefullad ha nem pörgetem,ha húzom neki se megy valami húdejól de nagyon sokat eszik szerintem,haverom 60/4eséhez képest majdnem a dupláját és fele olyan erős sincs..veszek 72est bele azzal remélem betudom jól állítani.
Volt valaki Kakucson? Nagyon durva gépek voltak.
75össelcsak az volt a bajod,hogy "sokat" evett? Mennyit? Egyébként jó volt? Gyertya kép milyen?
sziasztok!
keveset futott 70/2 es henger eladó!