Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok van egy simson s50-em egy star turbóhűtéses blokk van benne 3 sebességes szeretném belerakatni a negyediket is és az lenne a kérdésem, hogy bele lehet rakatni? és ha igen akkor körülbelül mennyibe kerül.
Előre is köszönöm a válaszokat:)
Sziasztok!

Érdekes betegsége van a simomnak.Ha nem pörgetem úgy veszem észre hogy sokat kap,de szépen kiforog és nagyon jól is megy aztán egyszercsak megáll mintha nemkapna anyagot,van amikor üresben sem tudom kipörgetni...Mitnézzek meg? karbi tiszta benzint is kap szóval nemértem 75ös fúvóka.
Heli coilozd meg.
DE hát ezeket magad is meg csinálhattad volna. Simsont azért vesz az ember, mert örömet okoz a szerelgetés! Vagy nem?
Sziasztok!

Volna egy kérdésem, mégpedig a következő:
S51 -es henger tőcsavarjainak milyen hosszú menetnek kell legyen a blokkfelekben? Az van, hogy a tőcsavar kiszakadt a helyéről, a blokkfélben szar a menet. Van menetvágókészletem. Tőcsavaron 3.5cm menet van, a blokkban a menethossz a tőcsavaroknak 1.5cm. Kérdés, hogy fúrhatok bele 3,5cm -eres lukat (amibe belevághatom a menetet)? Nehogy szarul járjak, hogy túlfúrom.

De hallottam valami javítóméretről is, létezik ilyen? Vagy mit tanácsoltok, mit csináljak? :)
Előre is köszönöm a segítséget!
sziasztok! van eladó mz elő tárcsám! ha vkit érdekel írjon képet küldök! üdv!
hát a szerelőben nagyon megbíztam eddig, több tíz éve foglalkozik motorszereléssel, eddig mindent megcsinált úgy ahogy kellett. nem volt vele probléma, mindenki azt mondja, hogy ő a legjobb a környéken. még csinált sokmindent, fékpofákat cserélte, féket beállította, első telónál harmónikát cserélt, váltót beállította, telókat beállította, olajat cserélt, meg még sok mindent, pl első gumit cserélt.
Valaki meg tudná mondani hogy a csapszeghézagolóknál mekkora a megengedett legnagyobb és legkisebb játék?
Tehát mekkora lehet a hézag a hézagoló és a csapszegfurat felfekvő felülete, vagy a hézagoló és a hajtókar felső szeme között?
Nem tudom mennyire bízol a "szerelő"be,de ami műxik,azt nem kell bántani. Ha semmit nem cserélt,(bár tömítéseket szimeringeket mindenkép kellene) akkor jobb nem lesz, csak (mint ahogy látod) rosszabb. Az "állítgatásokon" kívül mit csinált még?
vagyis azt mondta, hogy átnézte a blokkot teljesen, meg a karbin állított... azóta nincsen kompresszió
a blokknak nem volt baja, nem is tudom, miért húzta szét.. :/ csak átnézte hogy jól van-e minden.
Mit kellett átnézni,amihez blokkot kellett húzni? Volt valami baja?
mióta szét lett húzva a blokkja, hogy átnézze a szerelő, és a karburátoron állított, mert sokat kapott, de még mindig sokat kap. azelőtt volt némi kompresszió, de végsebesség olyan 55-60 km/h még mindig, és nincs kompresszió.
és mióta nincs kompresszió?
az miért van hogy 3.ban nem pörög ki teljesen a gép? nem gyári motorról van szó. főtengelyszimeringeket nemrég cseréltem kompresszió 8.5. valakinek valami ötlet? 1-esben meg 2-esben hibátlanul megy. kevés anyagot kapna?
köszi szépen, be lett lőve a szint
de most nem is lehet érezni semmi kompressziót, nem nagy kéne, csak mint egy gyári simóba :/
van.
Greg bender bellortó maual oldaalt tudom javasolni
az normális, ha kb 150 km után kifogy a benzin? (tartalékon van még benne)
akkor 2 világítótekercsel elbírna a szimó egy h4 es 55/60as izzót?
a többi fogyasztót meg ledesre átalakítanám
elméleti síkon
hello
Zoli véletlen nem tudod h kell beállítani egy dellorto PHBG 19-es karbinál az úszószintet, nincs vmi megadodd méret, vagy ezek nem is állíthatók?
Tele vn a net simson kapcsrjazokkal.
tanksapka van vkinel eladó?
Féklámpa 21W. Az egyik vezetéket rákötöd az izzóra. Hirtelen nem tudom milyen szinű, ha jól tévedek piros-sárga a töltés, ne azt. A hátsó helyzetjelző 5W, a tompított 35W úgy emlékszem.