Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért egy kimenő vezetéken csak tudnak mérni feszkót! :)) mert ha nem,akkor falhoz az összest! ;)
Az autóvillamossági szerelőknek fingjuk nincs rendszerint a lendkerékmágneses generátor működéséről.
A jobboldali dekni alatt,a lendkerék alatt,ha megszakítós a gyújtás,akkor a megszakítótól jobbra az első. Ha tirisztoros akkor a jeladótól jobbra,de ez nem biztos,mert itt asszem kettő is van. Majd kijavít valaki ha tévednék,én sem vagyok egy elektro géniusz. De ha ennyire fogalmad nincs erről(és ez nem sértés),akkor egy autó villamossági szerelő beméri neked és ha rendes a szaki,akkor el is magyarázza. Nem hiszem hogy ez nagy pénz lenne.
akksira rákötve világít a lámpa,de egyből kisül a bizti.hol található eza tekercs?
világítás tekercs? Jön ki belőle áram(feszültség)?
Üdv kedves fórumozók!
Olyan problémával fordulnék önökhöz,hogy simsonomon (s51 e 12 v) nem működik a tompított,távolsági és hejzetjelző fényberendezés. A gyujtáskapcsoló cseréje nem oldotta meg a problémát ezért tanácstalan vagyok. A vezetékek elvileg nem szakadtak, test jó mindenhol. Válaszokat előre is köszönöm!
a főfúvinak 70v.72es nek kell lenni. Az alapjárati asszem 35, a hidegindító meg 60. De nézdd meg a szivató gumiját,mert ott is tud ám fölös plussz anyagot kapni.
Sziasztok.
Van 1 Starom fuvokákat fogok bele venni.
mondjátok már +hányas kell bele amivel frankón megy nyáron.
Válaszokat előre is köszi
50ccm-es a motor, és a fúvókák meg "gyári" méretűek, vagyis úgy vettem őket.
háát,ha sokat kap,akkor lehet magas a benzin szint,lehet nagy a főfúvóka. Mekkora fúvókák vannak benne? És, mennyi ccm-es a motor?
n1, és a gázbovden már megoldódott, de a karbit nem tudom beállítani. kicseréltem a fúvókákat, és sokat kap. 2,5 re kinyitottam a benzin levegőt és amennyire csak lehet az alapjáratot kicsire vettem, de sokat kap menet közben is, és alapjáraton is, és nehezen pörög ki, nincsen ereje.
1. Milyen karbid van?n1 vagy n3?
2. Mit értessz gázberendezésen?
3. Ha szerinted nem mozog rendesen a bowden,akkor vagy fújd tele wd40nel,vagy cseréld ki! Egy karbit összerakni jól,nem egy nagy szám,beállítani már kell egy kis gyakorlat/hozzá értés. ;)
Sziasztok!

Már régen akarok építeni egy mini játszós gépet szoci alkatrészekből, és a turkálás közben találtam egy jó kis képet egy mini simsonról, és meg szeretném tudni, hogy a ennek váza is az-e? Én laikusan simsonnak nézem, még a villákat is, és a felnik is kísértetiesen hasonlítanak a rigáéra. Meg tudnátok nekem szakérteni?
Nem pontosan értem, hogy erre miylen választ vársz.
ma szétszedtem a karbit, hogy kicseréljem a fúvókákat. össze is raktam, de amikor állítani akartam, akkor húzogattam neki a gázt, hogy felpörög-e. felpörgött nagyon szépen. beállítottam az alapjáratot majd rá akartam húzni a gázt, de nem bírtam. szétszedtem a karbinál a gázt és ki volt akadva. visszaraktam, majd ugyan úgy kiakadt. mi lehet a baja? az probléma, hogy a bovden a gázkarnál szét van menve? mármint hogy foszlik, és a burkolatban is foszlik, és nem is megy vissza a gáz ha ráhúzom, mert nem engedi. tehát mi volt a probléma? Ja és amikor szétszedtem karbinál akkor a tű volt kijőve a helyéről és azért nem lehetett húzni neki. amikor meg 2. szétszedtem szétesett az egész gázberendezés a karbinál, és az sem biztos hogy jól raktam össze. és azt hogy kell összerakni? mert valahogy összeraktam értelemszerűen, de kicsit csálén állt a rúgó miatt .
Hali,ujak benne a szimeringek,de most szétszedem,ilyen,nincs hogy 1 ilyen szar megszivasson:)
nekem eddig akkor volt ilyen amikor szarrá voltak kopva főtengelyszimeringek
és még akkor volt ilyen tologatós amikor "ette" a gyűrűket
igaz ekkor egyesben tolva futni kellett mellette hogy beinduljon
Ezen,mán túl vagyok,ugyan az.
Emzoli!

Mivel készíted az általad forgalmazott hajtókar alsó és felső szem belső felébe a hornyokat?
Vedd kisebbre a gyertyahézagot,ha úgy jó lesz,akkor gyenge a gyújtásod.
Honda MBX felnik, 18"-osak.
Boxerhang. Milyen felni van a mocidban? Mekkora? Jól néz ki.
Sziasztok! Van egy 51 es blokkom és szeretném átalakítani S70-re minden megvan hozzá, csak a két blokkelet kellene esztergálni. Ha tudtok infót adni a méretekkel kapcsolatban azt megköszönném.
Üdv
Sziasztok. Az lenne a kerdesem hogy valakinek van elado mukodokepes kmoraja(barmit meghallgatok). Koszi
Sziasztok.
segítség kellene,vettem 1 simson robogót,nem igazán akar indulni,csak tolásra,gyujtása jó,szerintem,karbi szarakodik,16n3-12 karbi van rajta,ez amúgy rá való?ez a gyárija?ha,nem,ezzel is normálisan kéne múködnie?hiába állogatom nem reagál rá,tolásra indul,és csak fordulaton tartva,megy,máskép leáll.
Előre is köszi