A csapágy van belül. Majd egy zéger, (talán) és a szimering. Ha nincs lépcső a tengelyen, akkor baj nem lehet belőle. Emlékszem olyanra is, hogy egy helyett két keskenyebb szimeringet tettem olyan helyre ahol szélesebb hely volt .
Ne tuningold! Menj ki egyenes útra, és akkor ott látni fogod, hogy még a 4. is sok neki.
"Segédmotoros kerékpár" = "önerejéből max 45 Km / h sebességre képes.
Úgy, hogy ha egy mód van rá ne gányolj.
Sziasztok! Nemrég vettem egy simson s51-t 4 sebességes váltóval. Olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudom feltuningolni a blokkot? Van hozzá olyan kipufogó,amitől nagyon szép hangja lenne,és jobban is menne? Ha lehet,mellőzném a gyári hengernél nagyobb méretűt,de ha nincs más akkor 70-es lesz:) Esetleg van olyan megoldás,hogy 5 sebességesre lehetne megcsinálni?
a szimeringen belül kellene a zéger? És attól nem menne beljebb ugyi? Nem tudom van e zéger,nem emlékszem. Ameddig így megy,nem szedem szét,de ha megint jelentkezik a hiba,akkor alaposabban utána járok a dolgoknak.
sziasztok! Sikerült végre megcsinálni a gépet.(végre volt rá időm) Nem a gyújtás volt(azért cseréltem kondi+mexát) hanem amit az elejétől sejtettem,teljesen kilökte a kuplungoldali szimmmeringet(nem én raktam össze, így vettem a komplett blokkot) és beszívott vagy 2dl olajat. Kimostam,és kicseréltem a szimmeringet. A régi segítségével nyomtam a helyére. Az lenne a kérdésem, az normális,hogy olyan mélyre ment az új,hogy a régi is simán elfér,szintbe van a ház szélével. Azért a régit kivettem,de az új olyan mélyen van,mint az őszi szántás+még egy kicsi! :) jó ez így?
"Segédmotoros kerékpár" = "önerejéből max 45 Km / h sebességre képes.
Úgy, hogy ha egy mód van rá ne gányolj.
HA az egyik oldlat a csapszeg felett kormos, a másik oldalon meg fémszínű a tűzgát(gyűrű feletti rész) akkor csálén áll a dugó.
Utángyértott alkatrészeknél kiváló krdés, hogy a hajtórúd ferde, vagy a dugóban a csapszegfurat?
Azt hittem,hogy valami nálam nem oké.
Nem tudod mi van a simsonosok.hu-val?
Két napja nem jön be az oldal....
vagy megnézem mit csinál vele a fogkrémes rongy, bár az kicsit lassú..