Rendszerint a dekli szorítja meg a váltókar rögzítő csptengelyt, ezt általában orvosolni lehet +1 tömítéssel, de volt már oylan dekli a kezemben, amiből marni kellett :)
Sziasztok!
Olyan probléma lépett fel a simsonomnál, hogy ha felfelé váltásnál ha mondjuk berakom 2.-ból 3.-ba a váltólart utánna lábbal kell visszanyomnom, hogy tudjam rakni a 4.-et. Ez mitől lehet, mi lehet a hiba oka? Valakinél már volt ilyen probléma? A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!Abban szeretnék segitséget kérni hogy : S51 3 sebességes moci,és a kuplung nem emel ki rendesen. Ha ráállitok akkor csuszik.Lent is próbáltam állitani de semmi.Köszönöm.
Mivel az újjal már egyszer befürödtél,ésszerűbb egy használt jóállapotúval próbálkozni. De meg is heggesztheted,aztán vagy jó lesz vagy nem. Vesztenivalód nem sok van!
Ha a sima 50es gépem hengerfejéből leesztergáltatok,akkor nyomatékosabb lesz ugye? Mennyit érdemes levetetni,hogy még ésszerű legyen? 0.5mm,esetleg 1mm? Általában OMVs 100as benzinnel járok. Azt a 100km-enkénti 150ft plusszt kibírom.:) Ja! Most van túl a bejáratáson a blokk,szép csendes,almot a henger+a fej is.
Üdv,ma motorozás közben,bent maradt 3.fokozatban a simo,haza jöttem levettem az oldalát és az a látvány fogadott hogy a léptetővilla ketté tört a száránál,érdemes e hegesztetni vagy mi tévő legyek,egyszer vettem egy újat, azzal a 4 fokozatot alig leltem meg olyan szar volt,ezzel volt jó,vagy inkább kerítsek hozzá egy jó állapotút és azt rakjam vissza bele ?
Hello! mennyibe kerül az egész motor mindennel együtt 2 idomszettel, blokk nélkül?
Egyébként szeretnék schwalbit venni, blokk nélkül is jó, ajánlatokat várom, lényeg hogy minél olcsóbb legyen, állapot nem számít csak ne legyen hiányos!
Szia.Kipuja milyen állapotban van?
Kérnék róla pár képet meg ár ajánlatot.
És a belsejéről is kéne pár kép hogy kivan e belezve vagy nem.
A külseje nem baj ha retkes az se nagy baj ha pattogott a króm.
Tág a skála mert attól függ milyen állapotban van és milyen színre szeretnéd.
Szóval ez a kérdés kb olyan minthogy van a motoromban benzin de nem megy.
Zoli. Kis segítséget kérnék most elég jól megy a motorom de furcsa hidegen mikor indítok szívatóval nagyon pörög ha már nem kéri akkor egészen jó magas az alapjárat jól is veszi a gázt de elkezd üzem meleg lenni és elég sokat esik az alapjárat és elég rosszul veszi a gázt. Mi lehet a baj? A gyertya szép barna.
Háát, versenymoccokban a fúvókának üzemórája van, mert erodálódik a kalibrált firat és változik a szálítása, de ez uye nem a simson kategória:)
Attól szokott tőnkremenni, hogy nembelevaló csavarhúzóval bántlmazzák, utána meg fogóval, illetve, hogy ródarabbal piszkáljk, ha hagyják belerohadni a benzint a karbiba télen
Rendszerint a dekli szorítja meg a váltókar rögzítő csptengelyt, ezt általában orvosolni lehet +1 tömítéssel, de volt már oylan dekli a kezemben, amiből marni kellett :)
Olyan probléma lépett fel a simsonomnál, hogy ha felfelé váltásnál ha mondjuk berakom 2.-ból 3.-ba a váltólart utánna lábbal kell visszanyomnom, hogy tudjam rakni a 4.-et. Ez mitől lehet, mi lehet a hiba oka? Valakinél már volt ilyen probléma? A válaszokat előre is köszönöm.
Egyébként szeretnék schwalbit venni, blokk nélkül is jó, ajánlatokat várom, lényeg hogy minél olcsóbb legyen, állapot nem számít csak ne legyen hiányos!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Üdv!
Kérnék róla pár képet meg ár ajánlatot.
És a belsejéről is kéne pár kép hogy kivan e belezve vagy nem.
A külseje nem baj ha retkes az se nagy baj ha pattogott a króm.
Szóval ez a kérdés kb olyan minthogy van a motoromban benzin de nem megy.
Attól szokott tőnkremenni, hogy nembelevaló csavarhúzóval bántlmazzák, utána meg fogóval, illetve, hogy ródarabbal piszkáljk, ha hagyják belerohadni a benzint a karbiba télen