Nem kötekedés képpen,csak finoman érdeklődnék! Mi a bánattól tud egy fúvóka megkopni? Olaj helyett homokot,vagy csiszolópapírt kevert valaki a benzinhez? Bocs,ha ironikus voltam,de sok sört ittam! :)))
Mitől? így került hozzám a motor hogy már 70-es henger volt rajta, karburátor 16N1-8 -as fúvókák méretét nem tudom mert kopottak, nincs rajtuk semmi. kipufogó is gyári, semmi extra. Azért érdekelne, mert fulladozik menet közben, félig húzott szivatóval megy csak, anélkül megáll. előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! Valakinek nincs 60/4-5f henger,hengerfej,dugó,gyűrű (hengerszett)-je? Olyan kellene amit nem kell alakítgatni csak felkell rakni. Email: uszozoli@citromail.hu
Az S 51-es kuplungjának seeger gyűrű mérete kellene, tudjátok ami a kuplung kosáron van és a lamellákat rögzíti, kb. 50 mm átmérőjű. Tudna nekem mondani valaki egy pontos adatot?
Megmérni sajnos nincs lehetőségem és bezárnak a boltok mire hazaérek holnap, a kuplungot viszont össze kell raknom még az este folyamán, mert szombaton hosszú útra indulok vele.
még van egy baja a simsonomnak. megyek vele és megállok üres beteszem és hagyom hogy lapjáraton pöfögjön és el akarok indulni akkor el kezd ledadogni és lefullad. és ugyan ezt csinálja, mikor megállok vele, leállítom majd egy perc múlva berúgom.... pedig amikor hidegen rúgom be nem mindig csinálja ezt.
meg hát 30000km van a blokkomba. Azt várom mikor hullik atomjaira valami benne:) ilyen formán a gyújtás pontosságának tényleg csak elméleti értelme van. Majd ha megkapja a tuti felújítást...! Egyébként ha egy kartoncsík végéhez toldom a selyempapírt,akkor nincs gond a hozzáféréssel
Persze, közelítésenek az is jó, persze, jól nem lehet hozzáférni kihúzgálni:)
Még a zümmögős vagy lámpás téma sem pontos, mert nem teljesen ott szakít meg üzem közben, ahol a próbbalámpa/zümmer mutatja.
Próba közben em folyik áram, üzem közben meg de, ez adja a differenciát, a megszakító üzem közben némileg "összeragad" ezáért jobb eleve villogással üzem közben belőni, mert akkor tényleg ott van ahova tenni akarod.
Az mondjuk már más kérdés, hogy ugye ez tisztán elméleti szőrszálhasogatás, mivel a megszakítósnál a gyújtásidőpont nem egy keskeny csík, hanem egy sáv képében jelenik meg, vagyis, a beállított környékén gyújt valahol:)
Mivel ugye nekünk nem kell zárásszög és egyéb bohóckodás mint a trakeszekhez(4t) egy tök mezei csak villogni tudó stroboszkóp is megteszi.
Az a vicc, hogy pont iylet nehezebb venni.
Mindenféle drágább kütyüket knynebb beszerezni.
Homasita és társai, de láttammár tuskóban is, de elkövetjető ledekből is házilag, bár annak csekély a fényerereje, csak garázsban tudszvele álíltani.
Tulajdonképpen j az a mit mpondasz, csk utána zümmerrel, vagy lámpával le kell ellenőrizni a tényleges nyitás időpontját.
Viszont, ha már úgy is lámpa, vagy zümmer, akkor lehet kapásból azzal :)
ez azétrt van, mert a megszakító szemre már mozog, amikor még korántsem nyit. Ezmg azért van, mert a rugó fezsíti, és mire ez a feszülés kiegyenlíti a lötyöögést, szmre már mozogni látszik, de még nem nyit.
Megszakítósnál célszerű még villogni is, mert az megnt odébb lesz kissé.
Egészségedre a sört/söröket!