a gyakorikérdések.hu- n a simsonos kérdések között van egy pár,ami simán kiveri a biztosítékot! Én jól szórakozok rajta, hála istennek, hogy itt nincsenek ilyen barmok, mindenkit csak a segítő szándék vezérel. Maradjon is így! :))
na! Szóval én is így tudtam, de egy másik fórumon van egy fazon,és minden simsonnal kapcsolatos válaszomra,amit nem is ő,hanem más kérdezett, rá cáfol és az nem így van,csak ő tudja a tutit. Mással is ezt csinálja mr. Ego! Ha valaki leáll vele vitatkozni,azt válagatott szikok közepette elküldi. Csak megakartam bizonyosodni az igzamról.köszi a válaszokat!
HA a vonóék oylan, mint az ötsebességesé, hogy a reteszelő golyók pályája között nincsen egyenes rész csak z üresnél, akkor nem lehetséges két fokozat közé rakni.
A 4sebis vonóékén, ott tobbé kevésbé egyenes rész van, megül rajta a reteszelő, és nem ékel ki semmiylen fokozatot.
Normális.
Az 51-es váltója úgynevezett vonóékes (húzóékes) szerekezet, annak meg muszáj ezt csinálni.
HA nem így lenne, akkor tudna egyszerre reteszelődni két fokozat, és mivel a másik tengelyre fixálva vannak a kerekek, valami törne.
Hehe, én is ezt akartam kérdezni, mert haverommal beszéltem, és szerinte csak az 1-es és a 2-es között van üres, pedig én volt amikor megtaláltam a 3. és a 4. között. ha nincsen üres tényleg csak az 1-es és a 2-es között, akkor nagy baj van a Simsonommal.
kedves emzoli,és mindenki aki profi ebben. Az lenne a kérdésem, az normális e,hogy minden sebesség fokozat között van üres? Az 1es 2es között a legkönyebb megtalálni,de finoman megpöccintve a váltókart, a 2es 3as,3as 4es között is üresbe tudom rakni. Ha választ kapok,megmondom miért kérdeztem. Köszi!
észre vetted,hogy egy majd' három éves kérdésre válaszoltál? Nagyon jót nevettem! Mindig vissza nézem az előzményt,ha kakukk tojás választ látok. Minden kérdésből és válaszból lehet tanulni. Ekkor tűnt fel a dátum. ;)
gratulálok a szerzeményedhez! :) ha nem titok,mennyiért sikerült hozzájutnod és az ország melyik részéről? Ha nem akarsz nem válaszolsz, pusztán kíváncsíság!
Na, berugónál már elakadtam...
Mi a faszért van ez az egész fordítva? Nem értem, mert az első és a második kép között 180fokos fordítás van az óra mutatójárásával ellentétes irányban. Még egyet nem tudok rajta tekerni, lehetetlen.
(Lehet hogy feltűnik majd valakinek a képeken... igen, az egy hegesztett rész a blokkban. Ott az a kis baszás letörött az előző gazdájánál, valahogy muszáj volt megoldanom. )
Az baj, ha nincs hézag a főtengely jobb oldali csapágynál az olajterelő lemeznél és a zéger között? Szóval nem fér oda hézagoló. Szorulni nem szorul semmi, zéger oda fért.
Másik: Ki lehet-e szedni valahogy a kormányzárat, ha nincs hozzá meg a kulcs? Tudja a gránát hogy hol van a kulcsa
Még annyit, hogy ez kialakítás függő
HA a vonóék oylan, mint az ötsebességesé, hogy a reteszelő golyók pályája között nincsen egyenes rész csak z üresnél, akkor nem lehetséges két fokozat közé rakni.
A 4sebis vonóékén, ott tobbé kevésbé egyenes rész van, megül rajta a reteszelő, és nem ékel ki semmiylen fokozatot.
Az 51-es váltója úgynevezett vonóékes (húzóékes) szerekezet, annak meg muszáj ezt csinálni.
HA nem így lenne, akkor tudna egyszerre reteszelődni két fokozat, és mivel a másik tengelyre fixálva vannak a kerekek, valami törne.
Szóval az úgy jó
Mi a faszért van ez az egész fordítva? Nem értem, mert az első és a második kép között 180fokos fordítás van az óra mutatójárásával ellentétes irányban. Még egyet nem tudok rajta tekerni, lehetetlen.
(Lehet hogy feltűnik majd valakinek a képeken... igen, az egy hegesztett rész a blokkban. Ott az a kis baszás letörött az előző gazdájánál, valahogy muszáj volt megoldanom. )
Én még csak jót hallottma róla.
Egy ilyet akarok majd csak nem olcsó:
http://www.hugo-sport.hu/krypt...
Az baj, ha nincs hézag a főtengely jobb oldali csapágynál az olajterelő lemeznél és a zéger között? Szóval nem fér oda hézagoló. Szorulni nem szorul semmi, zéger oda fért.
Másik: Ki lehet-e szedni valahogy a kormányzárat, ha nincs hozzá meg a kulcs? Tudja a gránát hogy hol van a kulcsa
Ma én is beléptem a simson tulajdonosak körébe egy nagyon szép s51/b-vel.
Szeretnék egy valami ilyesmi láncot a mocihoz:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Tudtok segiteni ,hogy ilyet hol találok? (Budapesten)
Elrőe is köszi.