Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4db lengővillaperselyt (csapot) keresek. Nem szilentet, hanem perselyt! Ha valakinek van eladó normális áron úgy, hogy holnap postára is tudná adni akkor elérhetőség (email) az adatlapomon.
Nézegettem aprót is, külön eladó perselyt nem nagyon találtam
a bowden márpedig bizti feszül. Valamit találj ki,vegyél másikat,vagy csak símán vidd a gázkartól a karbihoz én is jártam lógó bowdennel vagy félévet,még nem találtam olyat,amit rendesen eltudtam vezetni. Az alapjáratból vegyél vissza, mert azért az túlzás hogy gáz nélkül elindulsz. 1500,1700 f/p elég neki. És innen ha jó a karbi+a gyujtás beállítás akkor jó kell vegye a fordulatot. De lehet,hogy neked a feszülő bowden miatt magas az alapjárat. (majdnem biztos)
MIKUNI tuning karburátor jó állapotban eladó..6000 ftért...
30 605 6883 vagy gabor8181@freemail.hu
HALI!Épp alapjárat problémám van, napok óta kínlódok vele: az normális, ha alapjáraton, tehát szinte gáz húzása nélkül el tudok vele indulni, miután 1-esbe kapcsoltam?Illetve hogy 2-esben is szinte gáz nélkül tartja a 20-as tempót? Ellenben így hamarabb felpörög és a gyorsulása is sokkal jobb valamiért!Ezzel összefüggő probléma, hogy a bovden mozgatásakor (kormányt jobbra/balra forgatva) adja magának a gázt, konkrétan ha balra fordítom hallhatóan gyengébb lesz az alapjárat ha pedig jobbra, akkor hallhatóan erősebb lesz az alapjárat! Nem tudom úgy elvezetni a bovdent, hogy ez ne legyen!
Utoljára pedig, szükségem lenne egy pár Mz teleszkópra esetleg nincs eladó valakinek?Üdv!
Én tudom,hogy kétütemű a motorom! :)) Egyébként alacsony alapjáratról,nehezebben is pörög fel a motor. Meg rázza is cuccost szana+szét rendesen! Persze mindenki azt csinál a motorjával amit csak akar. Ez nem kritika,csak a véleményem. Ha valaki nem kíváncsi rá,ne is törődjön vele. ;)
SIMSONHOZ ESETLEG VALAKINEK ? NAGYONOLCSÓN ...
30 605 6883 VAGY gabor8181@freemail.hu
XDXD ini:így van :DD
az a jó amikor lehet számolni az ütemeket
Jellemző, hogy nekem rendszeresen beszólnak, hogy magas az alapjártom, pedig nem, csak a többieké túl alacson:)
Simsonson rendszerint azért dövögős az alapjárat, mert sokkla alacsonyabbra szeretik beálíltani mint kellene, mert az sokak szerint "méltóségteljes"
Szeritemmeg csak simán értelmetlenül szadizza a motort.

Akárhány embernek akinek amotorját javítottam, és beálíltottam egy normális 1700 környéki alapjáratot, később mindíg úgy kaptam vissza, hogy oylan alacsonyra visszaálíltotta a tulaj, hogy még éppen csak ne álljon le.
Megpróbálhatom de nem hiszem, hogy elvan tömődve mert nincs benne fojtás
Sziasztok, megakadtam. A hátsó világításnak és a féklámpának csak beindított motornál kell működnie vagy akkuról is?
Kösz:
Pap Sándor
normál alapjáratra bevan állítva és félperc után ha nem húzokneki gázt leáll!
Sztem égesd ki a kipufogót!
esetleg ha szüksége lenne valakinek hasonlóra......+alu hegesztés....
Az egyenletes alapjárat elég tág fogalom.:D Pontosabban?
egyhengeres motornál sose lesz egyenletes az alapjárat
(minél több a henger annál egyenletesebben jár a motor)

De itt egy másik találós kérdés időszakosan előjön nálam a gyújtásprobléma olyankor nagyokat durrog a kipuff mi lehet az oka ?
Sziasztok! Mi lehet a probléma s51 es simsonnál ha nem egyenletes az alapjárat?
alkalmasabb lájtos terepre mint a simson.
DT-t mondott uram?

Ha gyári, akkor 3500 ért felhegesztem és új menet.
Az ALMOT utángyáros, de jó teljesen.
HALI!3 sebességes s50-es blokkra érdemes rezo kipufogót tenni?Lesz érezhető javulás?Jelenleg normál kipufogó van rajta.
Másik kérdésem:mitől van az, hogy néha, teljesen random módon sebesség visszakapcsolás után leáll a motor!lehet hogy a karburátort kellene kitisztítani?Köszi előre is!
Sziasztok.
Mai nap folyamán a kipufogó csonknak a menete teljesen eldarálódott.
Milyen hengert ajánlotok? Néztem ALMOT hengereket, ízt írták ez minőségi gyártmány. Szerintetek?
Üdv.
szervusztok! véletlenül nem tudtok budapesten olcsóbb s50-51es motorkerékpárt?