De a legegyszerűbb: tolómérő a hengerbe, megtartod a dugót ott ahol gyújtani kell, és oda forgatod az alaplapot, ahola megszakító nyit. Természetesen lendkerék legyen fent.
Így kép alapján nem vagyok olyan okos, de van az alaplapon ha jól látom egy vonás beleütve. Na azt kell a másik oldalon valamelyik kis bütyökhöz illeszteni, ami az alaplapt tartja a szélén. Bocs ha nem túl érthető, de este van már.:D
ja,ja,ja! Az esés,az esés! Én utojára 29 éve estem motorral, semmien formában nem vágyom rá. Igy 40en már túl,már nehezen gyógyulnak a sebek. De 20-30 éve még kit érdekelt?
Hol van ezen az alap? Szóval, hogy rakjam rá (sajnos elfelejtettem bejelölni)? Ha előgyújtást akarok +ba rárakni akkor az óramutató járásával párhuzamosan v ellentétesen forgassam?
amúgy még van egy baja a simsonomnak. megyek vele és megállok üres beteszem és hagyom hogy lapjáraton pöfögjön és el akarok indulni akkor el kezd ledadogni és lefullad. és ugyan ezt csinálja, mikor megállok vele, leállítom majd egy perc múlva berúgom.... pedig amikor hidegen rúgom be nem mindig csinálja ezt.
Váltó baja van a motoromnak. néha nagyon nehezen veszi a a 3.-at. És a legfontosabb az, hogy amikor vissza akarok váltani 4.ből vagy harmadikból másodikba, vagy vagy 4.ből 3.ba akkor üresbe rakja. például megyek 4.be, jön egy kereszteződés és le akarok fordulni akkor lenyomom teljesen a váltót 2x akkor üresbe rakja, és csak úgy tudom berakni, ha előbb elsőbe aztán egyet fel. most lett elhozva a szerelőtől pár napja, új váltóolaj van benne, és nemtudom hogy számít-e, de a kuplung is cserélve lett.
HA elmegy az eleje, rndszerint csak simán elcsúszol, ha a hátulja, akor esélyesen átdob, és az ronda.
Persze, mindez aszfalton.
Beályltási vagy alkatrész méret probléma okoz iylet.
2012.04.29-30. Máriapócs
2012.05.26-27. Kakucs (óramutató járásával megegyező irány)
2012.06.23-24. Kakucs (óramutató járásával ellentétes irány)
2012.07.07-08. Brezova
2012.08.04-05. Kecskemét
2012.09.15-16. Balassagyarmat
HA a kétórást kérdezed, sajna nem tudjuk most tavasszal megrendezni, mert bénáztak a pályák, nem lett időpont.
HA más téma(de ha ez akkor is:)
Mail: buzerpipa@freemail.hu
Célszerű tbb darabból össerakni, akor van játéktér