Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már kipucultam de így se jó de nem baj veszek bele új fúvókákat,súbertűt,egy szivató dugattyút és még egy gyertyát.
Van egy simson s51-em.Az a gondom hogyha beindítom csak szivatóval jár mert ha leveszem róla a szivatót akkor leál és ha beteszem szivatóval egyesbe és oda húzom neki a gáz akkor fullad ilyenkor mia baly és hogy mivel a ki tud valamit írjon az nagyon megköszönném
Sziasztok!eladó az adatlapomon található 3 sebeséges 60ccm-es lila simson. 35 ezret kérek érte, úgyahogy a képen látható, 1-et 2-öt dobálja. Ettöl eltekintve jó motor.Akit komolyan érdekel írjon email: meno88@citromail.hu
Szia,igen volt ilyen problémám,nos most nem tudom,mert december óta nem mentem vele,és amint kicsit jobb idő lesz felújítom a lelkét,hengerfúrás minden,mert már szegényke elég erőtlen és csörgő kígyó volt,felújítás után már többet tudok mondani
Nem járok utána, elhiszem, hogy van 12. A nagyobb hátsó lánckerékkel is "eszaggassa" ha ráteszi. Ezt az "eszaggasa" témát pedig 100%-ig viccnek szántam.
hát pedig akkor is van. Ha hátra nagyobbat rak,az nem szaggatja? :))
S51-hez? Akkor azzal már "eszaggassa" a lácot is.
mofakerbe van 12es is. De asszem az odormotornál láttam a 11est.
válasz kettővel ezelőtt:))
Ha, már régen ment a motor, akkor szedd szét a karburátort és pucolj át mindent alaposan, precízen. Ne hajtogass, tekergess el rajta semmit. Ha nem lesz jó akkor írj még.
Van egy simson s51-em.Az a gondom hogyha beindítom csak szivatóval jár mert ha leveszem róla a szivatót akkor leál és ha beteszem szivatóval egyesbe és oda húzom neki a gáz akkor fullad ilyenkor mia baly és hogy mivel a ki tud valamit írjon az nagyon megköszönném
Szevasz! Ha jól tudom előre 13-as az s51-nél a legkisebb lánckerék, ha nagyobb van előbb próbáld meg egyelőre a kisebbet. Valamint még annyit kérdeznék, hogy neked minden rendben van a motoroddal? Régebben beszéltük, hogy elgyengül melegen és ciripel, csörög, stb.
lehet alapjárati fúvóka eldugult. Takarítsd ki a karbit faszán.
elöl mekkora van? Oda lehet kapni 11est is.
Simson bolton találtam de sokallom érte az 5300ft-ot.
Üdv srácok,valakinek nincs elfekvőbe valami fasza hátsó lánckerék ami nagyobb,több fogú mint a gyári,amit kis ügyességgel fel is lehet szerelni a simóra,sokat megyek vele egy ideje terepen azért kellene
SIMSON áttépíttéshez GILERA SP 01 es sportmoci alkatrésznek eladó nagyon olcsón..bármit odaadok róla...
főváz:5000
hátsóvilla: 3000
rugóstag:4000 (pont ilyen van az rs 125ös---af1 125 ös apriliákban)
tank sértetlen..2 zárral együtt 5000
első sárvédő:2000
hátsó sárvédő 2000
elsővillák kopottan 2000
minden alkatrész eladó....30 605 6883 gabor8181@freemail.hu
Sziasztok! Simson S51N-re keresek BABETTA GYÚJTÁST! Minden trafó, tekercsek, forgórésszel mindennel csak fel kelljen rakni. Nincs valakinek? SŰRGŐS LENNE! Ja és 60/4-5f hengert is keresek. Köszönöm! E-mail: uszozoli@citromail.hu
nem lett furva faragva a blok szóval nem kókány munka. gyári blokk lett felujitva enny. tipet tanácsot meghalgattam volna tőlük.......
Senki sem szeret más után kármenteni.
hát én sajnos csalodtam bennük felujitottam a blokkomat, Nem gagyi alkatrészekből mza főtengely króm gyürüs dugattyú koyo csapágyak stb.... és hát sajnos ennek ellenére nem lett egy olyan blokk amire számitottam és elvittem hozzájuk a blokkot nézzék meg stb és hát majdnem hogy rá sem néztek az volt a válasz hogy sajnos valamelyik motorblokk ilyenre sikeredik, mondom okés itthagyom csinálanak rajta akármit kifizetem csak hogy jobb legyen . Annyi volt a válaszuk hogy sok munka lenne vele meg hogy sokba kerülne. majdnem hogy csak kiküldtek a boltból.
Köszi, majd holnap kipróbálom, amikor majd világos lesz! :D
süllyesztett csavarral,benzin levegő keverék,tekerd be teljesen, aztán ideális esetben 1.5- 2 fordulatot ki. A ferde csavar a súber ütközője,befelé tekerve magasabb lesz az alapjárat. Feltételezve,hogy jó a benzinszint,jó méretűek a fúvókák és jó a gyújtás