Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezt nem is tudtam,köszi a segítséget!Azt hiszem segítséget kell keresnem amúgy is újra kell fűzni az egyik felnimet mert el van törve(vas felni 31 éves).Ha valaki Bp környéki szakit tud az jó lenne köszi..
Neked is köszi az eddigi segítségeket!
köszönöm,erre voltam kiváncsi,tehát kuka...
Ez igaz, de gondoltam tisztázzuk, hogy hogy is kellett volna ennek kinéznie.
Szerintem, a pontozás után mér mindedj, a többi...
Kimentem lefényképezni, így kéne kinéznie, ott van belül a zégergyűrűnek a horony, és ennek itt mint látható nem kéne szétszedhetőnek lennie.
szerintem ilyen gyűrűnek nem is kéne lennie benne
Másrészt meg ennek a gyűrűnek így nem kéne kijönnie, ha ez így kiesik, akkor végképp szar az a blokk.
Bocs, asszem kicsit fáradt vagyok, és fordítva képzeltem magam elé az egész cuccot.
Egyébként meg felpontozással, adtál a szarnak egy pofont.
Ez különben érdekes dolog, mert kerestem egy régebbi képet, ahol még a régi küllőkkel volt összefűzve mindkét felni, és ha jól láttam, akkor az egyiknél kétszeresen, a másiknál meg háromszorosan, de mindegyiknél szépen beleültek a süllyesztésekbe a küllővégek. Szóval én is betudom ez a kis pontatlanságot az utángyári mivoltának...

Amúgy a háromszoros fűzési módszer jobbnak, erősebbnek bizonyul mint a kétszeres? Vagy van valami érdemi különbség az eltérő kinézeten kívül?

Jah és itt egy kép a felnikről szétfűzés előtt, nekem különbözőnek tűnnek:
az a baj mivel kiszedhető nem ér semmit mert nem tartja meg a csapágyat...
ez a bal oldali blokkfél...én pontoztam fel mivel megforgott benne a csapágy.De ahogy látom ez a karika sem bele való.kicsit nézegettem képeket ilyen blokkfelekről és ezt valaki kiesztergálta és bele rakta szerintem
Ahogy nézem ez a jobb oldali blokkfél. Jól látom hogy fel van pontozva az a csapágyfészek? Mert akkor ez a blokk közép kukás.
sziasztok
simson schwalbe gyújtás rajzban tudnátok segíteni, hol találok?
előre is köszönöm
az első és az utolsó képen benne van ez a cucc a két középsőn pedig kiszedve látható.
Megyek lefényképezem !Ha tudod várd meg légyszi,mert ha gyári akk folytatom,ha nem akk másik blokkfél lesz a játékos
Sajátos.
úgy nézem az az alu cucc ami van benne nekem nem gyári...
de nincs horony!
Az van ott ja, ahhoz a zégerhez képest kell kihézagolni a főcit tengely irányban.
(benne van a javkönyvben, hogy miként)
MI?
Hova?
illetve azt láttam robbantott ábrán,hogy oda egy seeger gyűrű is való,de hornya az nekem nincs amibe bele illene
az gyári star blokknál,hogy a bal oldali főtengelycsapágy után van egy ilyen beütött alu cucc ami a peremet biztosítsa,hogy a csapágy ne essen ki?