Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladásra?
Meg, pár hete összeraktam, fasza.

Jelenleg az első 10 darab alkatrészei készül(get) nek, mert más dolgom volt azóta.
Jut eszembe a kuplungról.
6 os váltóval mi a helyzet?
Megvolt a tesztje?
Működik minden rendben?
Nézd meg a csapot,mert valószínű a tömítés nem jó!
Nem gondoltál még arra,hogy kisebb a gyűrű?
Lehet,hogy túl dús a keverék,vagy kinyomta a blokk közép tömítést!
Akár az is ja...
egyszerű dettó ez volt ismerősömnek szorul a lamella a kosárba.
A kuplung kosár kivágásai között ahol a lamella becsúszik az szorul.
Üdv! az lenne a kérdésem hogy ha berugom a simsonomat (S51) 2-3-at pöfög és leáll kiveszem a gyertyát és ilyen olajos-cucc van rajta ,kipucolom megint 2-3-at pöfög és ugyanez mi lehet a baja?
Vedd le a légszűrőgumit, és nézd meg, kézzel, hogy szív e ha rárugsz.
Ha nem, akkor monsjuk kihullott a szimmering, vagy egyéb okból nincs vákum a karterban
szivatóval se,a karbiba van benzin,nincs másik karbim,ismerőstől próbálok kölcsön kérni hátha azzal jó.
Felakatd a hézagoló a bezúrásra/ba ileltve túl nagy a tenely irányu holtjáték.
helló !

A kuplungnál olyan probléma merült fel , hogy ha beállítom a kuplungot , hogy úgy fogjon ahogy kell akkor nem lehet berúgni a motort mert úgy viselkedik , amikor be van húzva a kuplung , amikor kicsavarom a kuplung csavarját olyankor ugye nincs kuplung ,de be lehet rúgni a motort . Számomra érdekes és egyenlőre megfejthetetlen ! Valaki aki találkozott ilyennel vagy legalább van elképzelése h miért lehet ez , akkor légyszi írjatok !
Ha azt tapasztalod, hogy "mintha nem jutna benzin a hengerbe" akkor vélhetően nem jut benzin a hengerbe:)
első körben:
Tankszellőző, benzincsap, tűszelep ellenőrzése.
szívatóval sem indul?
Próbáltad másik karbival?
nem hiszem mert tiszta agyertya,de ha hengerbe rakok 1-2ml benyat megy rendesen,mintha nem jutna el a hengerbe a benzin.
Nem lehet hogy szimeringes?
jaja én is arra tippelek cask nem tudom mert oylan hangja van h már majdnem beindulna de mégse
Hát én akkor is a karbi környékén keresném a gondot. Fúvókák stb. De valamelyik szaki biztos fog még jó ötleteket adni:)
kompót az van benne karbit is kipucoltam.
Nekem van egy!:)
Vagy kevés a kompresszió vagy egy alapos karburátor-tisztításra áhitozik:)
szevasztok,mi lehet a probléma ha nem indul a motor,csak ha 1-2 ml benzint beöntök a hengerbe akkor beindul.
Hali nincs valakinek eladó jó állapotú karburátora ?
Sziasztok!

Egy simson s51- est akarok át építeni s53- ra, de egy két dolgot nem igazán értek. Nem értem a hátsó csomagtartót és a légszűrő fedél felfogatását. Valamint az ülés szélességét. Köszönöm a segítséget.