tld képpen nekem egy 33,5mm es csapágyház kell, mert egy sachs vázából sikeresen elhagytam és nem lehet összerakni.Ezért volt a kérdés hogy a simoé mekkora!
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Kellemes ünnepeket!
látod-látod a külső átmérő az szinte mindegy ami viszont becsúszik annyira már nem.
Gondolom valamiféle csapágy átalakítás lesz és azért kell neki a becsúszórész átmérője ha az kell neki.
ETZ vagy valami más futómű lesz belefabrikálva vagy kúpgörgős csapággyal szeretnek közlekedni.
A motor már másik szerelőnél van mert az elsővel rendesen befürödtem. remélem mihamarabb hadra fogható lesz a gépezet. Igaz ez a szakember több hiányosságra is felhívta a figyelmemet, így első ránézésre is de a többi majd a blokk széthúzása után jön. Lényeg hogy beszélgetésünk során úgy tűnt vele nem teszek rossz lóra. Már csak abban bízok hogy az idő kegyes lesz hozzám, amíg elkészül.
Simán lehetettv volna, hogy azt szeretnéd megtudni, mekora anyagot kell venni egy új csapágycsésze megcsinálásához.
Nem tudommelyik Schsról beszélsz, de van amelyiké 1/1ben beleme gy a simson vázba