Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
A tirisztort mennyibe adod?
Sziasztok.ha esetleg kellene valakinek egy teljesen új simson karbi,tirisztor,17 lánckerék,és egy kuplung rudazatot mozgató kar,szóljon bátran
Okés. Még meggondolom mi legyen vele.
Én mondjuk 4 rugóért.
Üdv! Alsó tűgörgőt kellene cserélnem... Mennyiért cserélhetik ki kb? Vagy érdemesebb lenne új főtengelyt venni?
Eladó bontott simson cuccok olcsón! Megtalálsz:)
Köszönettel:
Tóth Norbert
Heló. SA 70/4-re keresek 21-es amal karbit. Tökéletes állapotút..Amennyiben van , ide írj : partilaci@mailbox.hu
ezt tudom javasolni ide regelsz (nem rontod el a nyerőszámot:) és szépen kérdezgeted a vitrines brigádot a restaurálásban.
Hi! Mi ez a pangás? Rossz az idő? Ilyenkor kellene babrálni a készüléket! Semmi probléma? Én még megyek a géppel napi 50-60 km-t. Az idő ugyan vacak, de a benzin nem lett olcsóbb,úgy hogy a kocsi még várat magára. Szép estét mindenkinek!
Sziasztok,
A napokban kezdek bele egy Star felújításába. Szükségem lenne korabeli képekre, a teljesen eredeti állapot visszaállításának érdekében. Köszönöm
MZ hátsó telóhoz a képen látható alkatrészeket hol tudnám beszerezni? az egyik kis guminak látszó tömítés az szimering,illetve még a telónak a tetejénél van az a két db kis fekete műanyag olyan is kellenek.Köszi a segítséget előre is.
http://simson.hu/index.php?mit... mi a véleményetek erről a hengerről?
Még annyival kijavítanám hogy
16n1-5
16n3-4
Ami a képen első az 16n-5 a másik pedig 16n-4
Azt látom :) De típus?
Mint pl: 16n3-4 vagy 16n3-5 vagy 16n3-7
Mi van ráírva?
Tessék ez elég részletes szerintem.
http://www.mzclubhungary.com/i...
Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni valami rajzal vagy nem tudom,hogy, hogy van összerakva az mz hátó teló?Mi után milyen kis gumi jön mert szét szedtem orrán száján jött az olaj és a kettő nem ugyanúgy van összerakva,illetve megnéztem még egy másikat az se ugyanúgy volt.
Csillapítatlan rugózó elem eredetileg(tőlemmeg tudsz venni bele csillapítást:) az olaj csak kenésre, végütközőnek van benne.
Bvf mind a kettő.
Az n3 masnak mi a típusa?
Sziasztok!

Az első teleszkópba milyen olaj kell, és mennyi? Mindenhol 34ccm-et találok de ez szerintem kevés, vagy nem?

Válaszotok előre is köszönöm.
...
Üdv.
Eladó 2 db simson karburátor az egyik teljesen új a másik nem sokat használt.
Bárkinek bármilyen kérdése van az keressen fel.
Jó estét.

Érdeklödni szeretnék hogy a Keystone 90es sajtos féle dugattyuval valoban csak 33 mm széles lehet a kipufogo nyilás? Mivel ezek T dugattyuk

Köszöönöm a válaszokat
A féklámpa kapcsolója régebi modelleken a fékdobban van, ott kapcsolgatj a TESTET rá meg le.
Az újabbakon meg úgy van ahogy az emzéken, van egy kapcsoló a lábfékkarnál, otta hol a pálcát beakasztod.
ez is a tesetet kapcsolgatja.

Asszem 88-89 ben volt a váltás.