Hi! Mi ez a pangás? Rossz az idő? Ilyenkor kellene babrálni a készüléket! Semmi probléma? Én még megyek a géppel napi 50-60 km-t. Az idő ugyan vacak, de a benzin nem lett olcsóbb,úgy hogy a kocsi még várat magára. Szép estét mindenkinek!
Sziasztok,
A napokban kezdek bele egy Star felújításába. Szükségem lenne korabeli képekre, a teljesen eredeti állapot visszaállításának érdekében. Köszönöm
MZ hátsó telóhoz a képen látható alkatrészeket hol tudnám beszerezni? az egyik kis guminak látszó tömítés az szimering,illetve még a telónak a tetejénél van az a két db kis fekete műanyag olyan is kellenek.Köszi a segítséget előre is.
Sziasztok.Valaki tudna nekem segíteni valami rajzal vagy nem tudom,hogy, hogy van összerakva az mz hátó teló?Mi után milyen kis gumi jön mert szét szedtem orrán száján jött az olaj és a kettő nem ugyanúgy van összerakva,illetve megnéztem még egy másikat az se ugyanúgy volt.
A féklámpa kapcsolója régebi modelleken a fékdobban van, ott kapcsolgatj a TESTET rá meg le.
Az újabbakon meg úgy van ahogy az emzéken, van egy kapcsoló a lábfékkarnál, otta hol a pálcát beakasztod.
ez is a tesetet kapcsolgatja.
A tirisztort mennyibe adod?