Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem,köszi!
Én még 2007-ben vettem őket, akkoriban csak 3800 volt /db.
Köszi az infót.És árilag is jó?Te mennyiért vetted őket?
Jó gumi, én már letoltam vele pár tízezer km-t.
Ezer oka lehet.
Köszi a linket.Erről a gumiról tutsz vmit,hassonló jó mint amit te linkeltél? http://auto-motor.vatera.hu/al...
Üdv mindenkinek! Valaki nem tudná nekem meg mondani azt, hogy a simon van szikra és benzint is kap. Akkor miért nem indul?
Azt vettem észre a simsonomnál, hogy meleg motornál durván ciripel a hengerbe valami.
Főleg akkor mikor terhelést kap ..
Gyűrű, vagy tűgörgő? Mi lehet?
Én is ilyet szeretnék,csak nem nagyon találok ilyen mintájut.
A helyi motorosboltban, a kettő valami 12 ezer párszáz volt. Tudom, hogy lehetett volna olcsóbban is, de gyorsan kellett :)
szokott a nép betenni ilyen ujjnyi vastag kis szűrőket
na azok elég jól tudják akadályozni a maxigázon haladást
A gyári benzincsap van a tartályon mai el van látva belső szűrővel plusz még ülepítős is.
mondjuk én kapásból kidobálnám a kis gagyi benzinszűrőket is a rendszerből
Sziasztok!
Okulásképpen.
Nemrég polírozták a benzintartály sapkáját és eltelt egy kis idő mire rájöttem mi okozza a motor leállását egy idő után, hát a polírpaszta eltömítette a szellőzőt és emiatt kialakuló vákum nem engedte lefolyni a benzint a porlasztóba.
OK! Tégy ugyan így:)
Heló!Bocsi,hogy ilyenekkel zaklatlak de a simodon a gumikat honnan vetted?Köszi a választ előre is.
Fene ezeket a masinákat! ;) Ha rájöttél mi a baj majd tájékoztass légyszives.
Dettó ugyan ez van az enyémmel is. :(
Újabb gondok: a motor néha tökéletesen megy, valamikor meg fél gáz fölött szaggat, vagy 3negyed fölött vagy akár le is fullad, esetleg nem veszi fel a fordulatot. Mi lehet a gond?
Oké köszi én is erre gondoltam elméletbe működött a dolog de nem voltam biztos benne ,hogy a 6000-es csapágy miatt kijön e. De már tudom ,hogy kijön. Köszönöm még egyszer.
Pontosan. Elég ha csak egy kicsit kijjebb csúsznak a pálcák. Ha már nincsenek útban, a kiemelő kar felfele kihúzható.
Köszi. Arra gondolsz hogy kiszedem a kuplungállító csavart és megdöntöm hogy a kinyomó rudak el csússzanak balra? Hogy ne legyenek a kinyomó hornyába?
Igen. Sőt ki lehet úgy is szedni, hogy blokkot sem bontasz.
Lenne közbe nekem is egy kérdésem a kuplungkart a blokkban ki lehet szedni úgy ha benne van a 6000-es csapágy?