mzoli!
savaztál már ki tankot?
mifenével lehet olajmentesre mosni?
mosogattam már brigéciollal, ultradermel de olyan tarjagos a rozsda hogy bújkál benne olaj mindig
amúgy a vastag rozsdát mennyi idő alatt szedi ki a sav?
Igen, még kell egy kicsit pontosítani, meg karbit pucolni, mert teknikai okok miatt fél éve nem indítottam be a motort, szóval a karbi koszos. :D De hétvégén ha érdekel titeket, rakhatok fel egy videót róla, a lapot veszi rendesen, ahhoz képest, hogy széria 50/2 (MÉG) :))
A világítás igaz, a kuplungot egyszerűen meglehet oldani. Igazából csak próbaképpen raktam fel, mert ingyen tudtam szerezni, csak esztergáltatni kellett. Később lehet hogy váltok másra, egyenlőre ki szeretném próbálni vele. :
Egyébként én megnézném a gyújtás állását, én jártam már úgy, hogy pöccre indult a motor, hidegen melegen, mindenhogy, pörgött is mint az állat, csak éppen menni nem volt ereje, mert szar helyen volt a gyújtás.
Nem okoskodás, csak sajnos az a tapasztalat, hogy ha a motornak baja van, akkor egyből "cseréljünk ki ezt meg azt, mert biztos az a baj" hozzáállás tapasztalható, és nem csak a simsonnál, de még sokszor márkaszervizekben is.
Csak simsonnál meg a legtöbb új alkatrész, amit a boltokban lehet kapni, egyszerűen használhatatlan, silány minősége miatt.
Ez a "hibát hibával javít" megoldás sajnos elég gyakori.
Akkor a cserélt alkatrészeket kb helyezd át a megfelelő helyre,, a kukába, és szépen szereld vissza a gyári cuccokat. Már ha az volt benne. Ha nem, akkor szerezz gyárit.
Nem értem, a simson nem egy űrtechnika, aki kicsit is ért a járművekhez, az be tudja állítani, ha baja van, miért egyből cserélni kell az alkatrészeket? Ráadásul általában a jó fos minőségű utángyártottra?
Üdv nektek!
Most pár napja lett készen első simsonom és kellene hozzá egy km óra ha valakinek van olcsón az léccives írjon mert fontos lenne!
Előre is köszönöm széles kanyart
Itt egy kép a mocirol
valaki árult itt üzemképtelen 51est 10 pénzért
ha nem vitték volna el akkor engem érdekel
itt vagyok helyben akár ma is mehetek érte
rokongyereknek kellene valami szimót beújítani
savaztál már ki tankot?
mifenével lehet olajmentesre mosni?
mosogattam már brigéciollal, ultradermel de olyan tarjagos a rozsda hogy bújkál benne olaj mindig
amúgy a vastag rozsdát mennyi idő alatt szedi ki a sav?
Gyertyakép mit mutat?
Csak simsonnál meg a legtöbb új alkatrész, amit a boltokban lehet kapni, egyszerűen használhatatlan, silány minősége miatt.
Ez a "hibát hibával javít" megoldás sajnos elég gyakori.
De akkor vedd úgy, hogy nem szóltam semmit.
Nem értem, a simson nem egy űrtechnika, aki kicsit is ért a járművekhez, az be tudja állítani, ha baja van, miért egyből cserélni kell az alkatrészeket? Ráadásul általában a jó fos minőségű utángyártottra?
ha valaki tud, segítsen pls..
a probléma a következő: simson s50-ről van szó. alapjáraton tökéletes, forog is, viszont ha ráülök, és menni akarok vele, akkor lehörög.
amik már cserélve lettek rajta:
- megszakító
- kondenzátor
- gyújtótekercs
- főtengely
- henger
ezek utána a hiba még fennáll.
köszi előre is
Csak az alaplap,elküldöd postai utánvéttel?
Megvan még a dolog!
Most pár napja lett készen első simsonom és kellene hozzá egy km óra ha valakinek van olcsón az léccives írjon mert fontos lenne!
Előre is köszönöm széles kanyart
Itt egy kép a mocirol
ha nem vitték volna el akkor engem érdekel
itt vagyok helyben akár ma is mehetek érte
rokongyereknek kellene valami szimót beújítani