Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! S51B-be tesznek bármilyen folytást? vettem egyet, de nagyon gyengének érzem, 1padlón éppen h elindul..
értem--
az
12 éves, neki generáloztam meg a szimót
a fiad?
mondjuk van fiatal simsonimádó, épp ma teszteltem a bátorságát:
http://youtu.be/dVQEnbh0I3M
aham már értem.....látom te 38 vagy azthittem hogy valami fiatal kis simsonimádó.... tiszteletem uram--megértem mert nekem sem kéne tuning szimszon--de a fiatalok azért szeretik a tuning cuccost--ahaverom is 20 éves és rs 125 ös felnik vannaka szimóban a felnik voltak csak 50 rugó--
hát köszi, tényleg nem lenne drága, ha 15 éves lennék tuti lecsapnék a termékre
de így nem élek vele
lehet hogy gyujtás alaplap problema--pont egyik nap járt nálam egy ilyen----
jó értem igazából csak optikaira gondoltam nem mechanikus tuningra----azt nemtudom hogy a csapágyak megegyeznek e--de ha érdekel akkor szivesen megszabadulok tőle olcsón--
Ha megvan a forgalmija akkor sokba, ha nincs, akkor még többe.
igazándiból nem akarom én tuningolni.......
ha az elsőteló 1:1-be kompatibilis mindennel akkor az érdekelne
de gondolom nem kompatibilis.........
szóval én inkább egy pár kiválló simson teleszkópszárnak örülnék
mondjuk ha csak 1 van annak is.
helló van egy simson s51n esem és olyan brobléma merült fel hogy megyek vele több kilométeren át és egyszer csak megáll ,mi lehet a gond?!
légyszíves segítsetek
köszi
szia---adok neked 125 sportmotorhoz való teleszkópot szomszon áron ha érdekel és olcsón van hozzá alukerekem is!
ha megveszed akerekeket akkor ajándékba hozzzáadom az elsőféknek a munkahengerét és a felső munkehengert!posta 1690 ft lenne a motor pedig ilyesmi lenne mint a képen csak feketében-szóval két kerék 4500ft plusz az első fékrendszer! és elsővilla 2500ft!
szóval 7 000ből meglenne a mocidnak atuning ha érdekel! 30 605 6883 ------- azért ajánlom itt mert a kerekei szimszonhoz jól illenek és jól is néz ki mert vékonyabb nem oylan durung mint az rs apriliáé 25 ös létére!
szia--forgalmi 6000ft
biztosíttás 3-4000 egy évre valéahogy így---
törzskönyv 6000rendszám 5500
matrica műszakiérvényességi-600
átiratás köbcentinként nemtom hány forint és eredetiségi vizsga 15000körül!
üdv!
egy simson rendszámoztatása kb mennyibe kerülhet?
Először próbáld kikötni a kapcsolót csak simán kösd össze a gyújtás két saruját bár nem hiszem hogy ez lesz a gond inkább cserélj trafót vagy kondit. Én ezekre tippelek.
sziasztok,
Tudna nekem segíteni valaki?Az a bajom hogy van most egy simson schwalbe-m,hidegen egész jol megy aztán bemelegszik és szaggat ahogy megyek vele,(rángat,durrog)gyertya új benne gyujtás elvileg jo,a lámpa kapcsolóm melegedett azt hittem az a baj hogy ott áthuz és zárlatot csinál de nem,mert megcsináltam és ugyse jó,és a gyujtás kapcsolónál ha sima gyujtáson van jobban rángat mint lámpán,de multkor fordítva volt!Aki tud légyszi segítsen mi lehet a baja.A válaszokat előre is köszi.
Azthiszem mától plazmagyujtással fog menni a simóm :) Utánanéztem neten ennek a kis elmés trükknek aminek a segítségével 10x-es szikrateljesítmény is elérhető , én kipróbáltam gyári simson trafóval és működött :) http://plazmagyertya.hu/mukode..." target="_blank">null
ha esetleg valaki még nem ismerné az oxálsav jótékony hatását
kb egyforma állapotú volt a két tanksapka
akkor én is azt fogom tenni
köszi!
Én többrendbelileg kiöblítettem benzinnel
már csak 2 frankó teleszkópszárat kellene találni, de eddig minden eladó 100+ km-re van.....
fullon van. nem tudom rázogatni, így is szivárgott a massza ahogy melegedett az idő
ha kimosom a savat nem fog egből berozsdásodni amíg szárad?
vagy egyből öntsek bele keveréket a vizes tankba? aztán majd leül a víz?
Ugye?

Ravasz egy anyag:)

Rázogatni néha tányleg érdemes hogy lemossa a felületről a már lemart vackot
szépen lassan eszegeti a sav a rozsdát
holnap kiöntöm a cuccot aztán belenézek
a tanksapka már makulátlan, de olyan mértékben hogy csak pislogtam
tiszta ragya volt a belső része most meg fémtiszta