Olyat akarok szeretnék kérdezni hogy a hátsó fogaskerekem 34 foggas az első lánckerék meg 14 foggas. Ez a felállás jó e vagy a 14 foggas lánckerélk helyet tegyek bele 17 foggas lánckereket ?
Az 50es ívesebb, a hengerfejen nem egyenesek a bordák, az 51es meg kocka, a bal deknin van egy szám, ami a sebességeket jelzi, egyenesek a bordák a hengerfejen.
Olyan problémám van a simsonommal, hogy gyári légszűrővel, alacsony és közép fordulaton padlógáznál fullad. Ha leveszem a légszűrőt akkor tökéletes..
Mit próbáljak meg vele csinálni ?:)
sziasztok
igényes festő-fényező szakembert keresnénk lehetőleg budapesten vagy nógrádban .Ha rád ráillik ez a leírás akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy adj valami elérhetőséget köszi.
Ne keress tovább 70-es hengert, mert az 50-es-re sajnos nem lehet rátenni. Legalábbis én így tudom. 6x henger még rámegy azt hiszem (talán 63?). De majd kijavítanak.
Helló! s 50b-s simsonhoz keresek olcsón jó állípotú 70es hengert! és a kérdés h s 51es hez való henger nem jó az enyémre ugye? A 70es hengert a gyári tengő bírni fogja?
az csak az alapjárat csavar..avgyis levegő csavar, de azzal nem lett jó...de megvan a megoldás...megtaláltam az alapjárati keverék csavart...(le volt dugózva) aztán beállítottam a részterhelési keveréket, meg még a biztonság kedvéért lőttem neki egy úszószintet..és tökéletes
Szevasztok!
Srácok...16N3-mas karburátoron hogy a picsába kell alapjárati keveréket állítani? Mikor elveszem a gázt leáll, aztán kicsit fulladozva indul be. Mivel sehol nem találtam csavart ezért gondoltam, hogy nem lehet állítani, főtengely szimeringet is cseréltem, de így sem jó. Ha tudtuk segítsetek légyszíves
http://youtu.be/IBB1f4gWsSE
Akkor bejön az oldal
link
Az 50es ívesebb, a hengerfejen nem egyenesek a bordák, az 51es meg kocka, a bal deknin van egy szám, ami a sebességeket jelzi, egyenesek a bordák a hengerfejen.
Mit próbáljak meg vele csinálni ?:)
igényes festő-fényező szakembert keresnénk lehetőleg budapesten vagy nógrádban .Ha rád ráillik ez a leírás akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy adj valami elérhetőséget köszi.
Srácok...16N3-mas karburátoron hogy a picsába kell alapjárati keveréket állítani? Mikor elveszem a gázt leáll, aztán kicsit fulladozva indul be. Mivel sehol nem találtam csavart ezért gondoltam, hogy nem lehet állítani, főtengely szimeringet is cseréltem, de így sem jó. Ha tudtuk segítsetek légyszíves