Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre gondoltam énis:D:D
Gyárilag ott a helye. :)
pumpát? :D bennefelejtették az NDK-s kollégák:D
ehh
ez az üléslap is el van törve, az első csavarnál
majd jól meghegesztem
ráadásul találtam egy pumpát az ülés alatt és egész jónak tűnik
Kár azért az s50es tartóért.... ha nem lenne megvágva kéne.
Enduró kipunak más a hátsó bilincse, az első bilincshez tartozik egy plusz lemezke a rács felfogatásához, valamint az enduró kipuffon van egy horpasztás a hátsó telónál, hogy elférjen a telótól, valamint ugye a könyök, és a rács.
értem hát oanom nincs :/ bocsi :/
dt rezót én egy gázégővel indítottam meg, miután begyulladt adtam neki kompresszorral
de nagyon durván égett ám kb olyan hangja volt mint egy sugárhajtású gépnek
okádta a füstöt, udvaron nem lehetett látni.......
de utána fele olyan súlyú lett mint előtte, meg ment a dt 70 től jobban is

nekem a szimón tiszta szar a kipuff, lyukas, korrodált szóval kuka
de ha már veszek akkor endúró kivitelűt akarnék
én hallottam h valaki disznoperzselővel nyomta ki:D
Ment egy mail is!
Elsőnek tudod mivel égesd ki pb és oxigén palack keveréke magyarul nem tom mien hegesztőnek mondják de nekem van itthon na azt gyenge de nagy lángra álítod és azt bele teszed a kipuff nyilásba ojan szépen kiég hogy csak na jobb mint a hőfuvó és hogy ha van ismerősöd akinek van ien akk meg no problém de ha ugy elviszed borsos árat kérnek érte mivel kibaszott drága a palackok haverom elvite 1 ik szakihoz 10 et kért 1 pucolásért elhiszitek vagy nem de anyit én meg mondtam neki ökör tudtad hogy van nekem is ingyen megcsináltam volna
az nduro kipuff az felül jön nem alul bár nemtudom h különbözik e valamiben a simátol vagy csak a könyök hajlitott

hát valahogy akkor szerzek egy pár láncfeszitőt:D:D
Kipuff lene mit értesz az alatt hogy ednuro s ? a rács miadt vagy miért mert rácsos az nincs és láncfeszítő meg kell a jó simomra mert már nem tom hány után gyártotat vetem és nagy ...... és ezek a gyáyrik beváltak de akarod csinálhatok de enyi erővel tudnál te is
bár lehet h majd ezt megpróbálom elöször kipucolni:D:D
az lehet h engem is:D
Ini, megkérnélek, hogy elrakod nekem a legszebb szettet jövőhétig?:)
gyárias kipufogód van? endúró kivitel érdekelne
eredeti láncfeszítőd van e?:D
Nekem is lene kurva sok elektronika gyujtás minden kurva ocsón adom de szólj mikel mert van :) 2 simot bontotam 1ik főtengely hibás másik meg henger meg van 3-4 blokom + anak a 2 ő é
szólj ha kell vlmi mert nem férek el a graázsban csak útban vannak
pár hete 350ért vettem búrát a jog-ra
nem olyan nagy pénzek ezek a kínai cuccok
azok az indexek meg közel 20 éve ott porosodnak a polcon...
van szimó 6voltos fesszabályzóm is vagy három valakinek?
csak kipróbálás után kell fizetni, de elméletileg jók
ennyiér max egy indexbúrát kapsz lassan ugyh télleg jó ár:D
odaadom a képen a leghátsó szettet 1500ért
az tűnik még a legjobbnak
ennyiért szerintem ajándék
hát látod ez egy jó kérdés:D sok szép fényes csavar kicserélni az összeset:Dkéne egy új kipufogó:D meg egy uj kipufogókönyökcsavar mer az feszt lecsavarodik. egy uj üléslap:D am akinek fennvan az ülés mögött a hátsó lámpája az hogy oldotta meg? ezt akarom megcsinálni mer a hátsósárvédőm elég krosszosan áll az égnekxD
Kell egy szett!
Jók ezek. Egy komplett első, meg hátsó kéne, tartókkal, mindennel.
Mondj egy árat!
Flash mikelene ? :)