Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hááát
ócskábbak mint gondoltam ellenben mind ndk-s
ha kell nagyobb kép a búrákról van
miféle?:D
vlkinek simo cucc ?
Oké,várom a képet! :)
ma nem melózom
ha megfelel a termék majd egyeztetünk időpontot
Egyébként ma tuti nem jó? Mert megyünk kiruccanni vasárnapig.
Na jó,inkább kimegyek Én.:D
az onnan 1 hév megálló
muterod hány éves? lehet lenne kicsi kedvezmény
Anyám a lágymányosi hídnál dolgozik, szóval végülis össze lehet hozni. DE a héten már biztos nem lesz jó, maximum ma
csepelen a mahartnál melózom, az elég pest neked?
de előbb fotózom mert nem szépek ám
:D Én már egy féléve keresek indexet a Simóra. Minden tökéletes rajta, kivéve, hogy Honda indexek vannak rajta.:S De eddig mindig csak ilyen 4-5ezres ajánlatokat kaptam, annyit meg nem ér....Remélem összejön. Egyébként Pesten, vagy a Balaton déli részén nem szoktál járni? Személyesen lenne a legjobb, de a posta is oké, előre fizetek.
először megkeresem, anyáméknál vannak
nem gondoltam nagy pénzre
ha kell adok hozzá ajándék vezetéket is extra burkolattal
A polírozás nem csak abból áll hogy felpolírozom, ha normális eredményt akar az ember, előtte több és egyre finomabb csiszoló papírral végig kell menni rajta. Persze ha nagyon mély karcok vannak, az nem fog mind kijönni, mert elfogyna az anyag.

A képen a baloldali csak úgy fel lett polírozva, a jobboldali meg szépen csiszolgatva:
http://kephost.hu/kep/2011/07/...
Rendben. Árat most,vagy majd mondasz akkor?
lefotózom őket délután
van 2 garnitúra is ha jól emlékszem
Engem is érdekelne 2első,2 hátsó index és tartók is. Képet raksz föl? Árba mennyit gondoltál?
Tartókról nem tudnál feltenni egy képet? Engem lehet érdekelne.
MSN/emailt tudsz adni?
nekem van egy csomó indexem, de a tartók elég ócskák, ellenben a műanyagok épek és eredetiek
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó S51B-hez indexlámpái-tartókkal, és gyújtáskapcsoló? :)
ma szétborítom aztán megnézegetem
mivel elfelejtődött a főtengely kész lenni hétfőre így van idő mással szöszmötölni
ha kész lesz a blokk meg az ülés már csak pár apróbb kacat kell
és kész lesz
majd lefényképezem má énis az üléslapom mer sztem olyat még nemláttatokXD
ellenállásos pipa-gyertya, vagy árnyékold a birngaóra vezetékét
Ez egészen hasonlít az eredetire.

Varrottat ne vegyél, mert az beázik, és napokig szottyog a szivacsban a víz, alemezemg elrohad.

Sajnos, az 51-es ülése egyszerűen nicns en befejezve, ráadásul, az ugy lemezek nem is teljeen stimmelnek a helyükre, célszerű még szárazon szivacs nélkül elpróbálni, és óvatosan hajlítgatni a lemezen.

Ha van otthon Co érdemes a fülek ponthegesztéseit pár pöttyel megerősíteni.
Körbevarrni nem érdemes, mert akkor eg rugalmatlan lesz és körbetörik.
Érdemes még eljétszani az üléslemez alágumizsával.
Sváblereken eredetileg van iylen, az 51-es üléslemezében bennevan a guilábak helye, de gumit nem adnak hotzzá.
Fel kell szerelni, és mlretrereszelni a ábkat, méásképp (vagy nélkülük) az ülés egyszerűen billeg.

A szivacsot nem kell ragasztani.