:D Én már egy féléve keresek indexet a Simóra. Minden tökéletes rajta, kivéve, hogy Honda indexek vannak rajta.:S De eddig mindig csak ilyen 4-5ezres ajánlatokat kaptam, annyit meg nem ér....Remélem összejön. Egyébként Pesten, vagy a Balaton déli részén nem szoktál járni? Személyesen lenne a legjobb, de a posta is oké, előre fizetek.
A polírozás nem csak abból áll hogy felpolírozom, ha normális eredményt akar az ember, előtte több és egyre finomabb csiszoló papírral végig kell menni rajta. Persze ha nagyon mély karcok vannak, az nem fog mind kijönni, mert elfogyna az anyag.
ma szétborítom aztán megnézegetem
mivel elfelejtődött a főtengely kész lenni hétfőre így van idő mással szöszmötölni
ha kész lesz a blokk meg az ülés már csak pár apróbb kacat kell
és kész lesz
Varrottat ne vegyél, mert az beázik, és napokig szottyog a szivacsban a víz, alemezemg elrohad.
Sajnos, az 51-es ülése egyszerűen nicns en befejezve, ráadásul, az ugy lemezek nem is teljeen stimmelnek a helyükre, célszerű még szárazon szivacs nélkül elpróbálni, és óvatosan hajlítgatni a lemezen.
Ha van otthon Co érdemes a fülek ponthegesztéseit pár pöttyel megerősíteni.
Körbevarrni nem érdemes, mert akkor eg rugalmatlan lesz és körbetörik.
Érdemes még eljétszani az üléslemez alágumizsával.
Sváblereken eredetileg van iylen, az 51-es üléslemezében bennevan a guilábak helye, de gumit nem adnak hotzzá.
Fel kell szerelni, és mlretrereszelni a ábkat, méásképp (vagy nélkülük) az ülés egyszerűen billeg.
ócskábbak mint gondoltam ellenben mind ndk-s
ha kell nagyobb kép a búrákról van