Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én mindenhol így látom h súber tű amíg megértik h mit akarok addig nincs gond
a Schubert az egy sisak márka is asszem:D
Bár lehet, hogy rosszul írták...
hmm...
Pedig nekem az ismerősöm is úgy mondta, és én a neten is utánanéztem és márpedig úgy láttam leírva
http://komarblog.blogter.hu/11...
Még itt is úgy említik.
Schubert az ez:

http://www.youtube.com/watch?v...

A szó amit kerestek, a súber. :)
nem súber?
"még a Schubert tűn kéne állítani."
Nem schubert tű, hanem -siber-!
Köszi!
Hát szerintem a karburátor elég pontosan lett beállítva, de a gyújtást azt lehet, hogy meg kéne nézni. Max. még a Schubert tűn kéne állítani.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Ha esetleg valki csapágycsere előtt áll akkor mi vagyunk a legjobb választás. Itt olcsón hozzájuthatsz a legnagyobb márkákhoz.
helló.Érdekelne a km óra.külön eladó?küldj emailt.köszi.szabozozo98@citromail.hu
Valószínűleg sokat kap. Ellenőrizd, majd ha kell állítsad be pontosan a gyújtást. majd ezután adj neki alapjárati levegőt. ha ez már nem segít, nézd meg a benzinszintet. Néha 1mm is sokat számít. Nálam legalábbis ilyen volt.
A motorm kicsit lassan pörög fel. Ez mitől lehet?
Ismerőssel állítottunk karburátort a múltkor... Jobban is megy egy kicsit, de szerinte még mindig nem az igazi.
Talán a gyújtásmegszakítón kéne állítani?
lehet csak az a baj h utángyártottat:D az meg nem minden esetben a legjobb:D:D
Hello:) ,1 kérdésem lenne, vagyis ő..kettő:)
1 Simson schwalbe átalakítható minden gond nélkül 12v-osra? (gondolok itt a fizikai dolgokra, hogy a tekercsek felfogatási pontjai megegyeznek-e és hasonlók:)
A másik, hogy ha nincs benne akkumulátor használva, akkor is szükséges a töltő elektronika bele? És ha igen, akkor abból is milyet? mert szertenéztem de árulnak hozzá vagy 3-4 fajtát...
Köszi akk egy 3 sebis 51 es van benn
Puszika!
Tsr mellé vettem tesókának...
Várom a hengerem meg hengerfejt...
Még 3 hónap.
Hát szmsonhoz még
húsboltba is lehet
alkatrészt kapni...
Nagy előny :)
ha jobb oldalon van a kipufogó akkor 51-es blokk van benne
nekem 2cm széles sávba mozog a gyújtásom
megnéztem strobozkóppal
van amikor meg egyszerüen megszünik benne a villany
na utánna nehezen szokott elindulni
már fojamatban van egy hall jeladós
már csak be kellene építteni meg tesztelni mert még nem hallottam ezekről semmit
de biztos jobb lessz mint a kalapácsos
Valaki meg tudná mondani nekem hogy
kr51/2 hengere megegyezik e s51-ével?
Sima 3 sebis és nem turbóhüttéses 1985-ös
évjáratu...
szóval akkor megéri cserélni avagy nem?
mostani ingyen megvan, teljesen jó állapotú gondolom nem nehéz beállítani (majd erről később kérdezek)
tirisztorost meg kell venni, át kell vezetékelni
elkövetkezendő 5 évben évi 2-3 tank benzinnél több nem menne el
Nem szar (de:) csak megvannak a műszaki korlátai.
Motorok és ótó közlekedtek milliószám sok milliárd kiométert iylan gyújtással, zömmel baj nélkül.

Én meg útálom, mert egy műszakilag inkorrekt primitív megoldás, jó 30 éve semmi nem indokolja a hazynálatát.

Azt meg ember meg ne érti, hogy amikor már 1976 ban a simson gyárnak a kezében volt a (Bosch-tól lopott:) elektronikus gyújtás, ami megbízható, nem kell utánállítanai satöbbi, hogy akkor mi a ráknak kellett még 15 évig a megszakítósat nyomatni?
A motorm kicsit lassan pörög fel. Ez mitől lehet?
Ismerőssel állítottunk karburátort a múltkor... Jobban is megy egy kicsit, de szerinte még mindig nem az igazi.
Talán a gyújtásmegszakítón kéne állítani?
Olyan szép most az idő
Azért szar, mert eléggé összetett hibákat tud produkálni és ha valaki nem ért hozzá, akkor nehéz megtalálni a hibát. Ha viszont jól működik, és a hengered nem igazán forgós, akkor tökéletesen megfelel, nem éri meg lecserélni. Ha állandóan van valami baja és meguntad már, akkor érdemes lecserélni, és a régit elrakni tartalékba. A tirisztoros kényelmesebb, kopó alkatrész nuku, ezért nem is kíván annyi törődést, mint a mexás.
ez is ment egy kicsit....... csak már lógott a főtengely 1milit aztán bizonytalanná vált a gyújtása.....
rendbe akarom a blokkot vágni, aztán ha tud a gyerek rendesen motorozni akkor rendbe teszem külalakilag is
nekem is megszakítós van de eddig nemvolt vele bajom mondjuk kilettcserélve kondi is meg a megszakító is lehet azért:D:D
megszakításos gyújtás szar?
akkor inkább szereljem át tirisztorosra?
valahol láttam 5 pénzért komplett szettet
nekem tirisztoros volt anno, az mondjuk beszopatott a jeladóval