Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ilyenem volt, de mikor lecseréltem a gyertyapipát zavarszűrtre, akkor megszűnt a hibajelenség.
akk az enyém szar:D
nekem 20 évig volt szimó de egyszer sem tört el.......
pedig nem egyszer 3-an ültünk rajta
hát nem egy vaskos lemezdarab:D az enyém is nemtudom hány helyen lett megheggesztve
el szokott törni?
sztem ne ragaszd rá mer ha eltörik az üléslap akkor vakarászhatod:D
bár, ha 1400, akkor vedd meg az újat!
ilyenem van szerintem...
gondolom a szivacsot érdemes a lemezre ragasztani
majd kiteszem a napra a huzatot aztán ebben a vakító napsütésben felforrósodik
ezt a kabátkát néztem ki
Előszür hosszában rögzítsed a bőrikét.

HA kicsit melegíted (hajszárító) könynebben nyúlik, lazább amíg meleg.
szimó üléshuzat cserénél van valami trükk/okosság?
nagy valószínűséggel a szivacs is cserés lesz
Nekem a hétvégén, egy az egybe elszakadt a lánckerék oldali feszítő Pedig megvolt húzva. Mondjuk lehet nem szereti az Mz ts teljesítményét, annyira Egyébként a Simson schwalbe 6v-os elektromos rendszere, átalakítható 12v-osra?
Sziasztok!
Múltkor elengedte magát a berúgókar tengelyénél valami gyűrű(zéger vagy mi az iste nyila). Nah, azt szétszedtük, megcsináltuk. Akkor jól is működött. De aztán most megint elengedte magát. Így a berúgakarnál "kijár" a tengely, a váltókar meg csúszkál.
Nem tudja valaki, hogy mitől engedte el magát másodszorra is?
Előre is köszi!
milyen motorok felnijei jók simsonba?
polírozni azért nem akarom mert volt rajta valami hányásszínű festék és karcos lett ahogy szedtem le róla mivel kromofággal se jött le az egész szóval ezért akarom festetni... a homokfúvás mennyibe kerülhet?
hát ezaz:D bár mióta kétszer eltört és ujralett heggesztve azóta birja:D
Használható az, csak meg kell javítani miután hazavitted a vadiúj alkatrészt:)
Rá kell hegelni a lemezre a menetes szárat, akár rá lehet 4 helyen pöttyinteni egy alátétet is a lemezre.

Visziont ennyi erővel már csinálhatsz is rendeset:)
Köszi, körbenézek! :)
Megtaláltam, köszönöm
valakinek nincs felesleges eredeti láncfeszitője?mer ez az utángyártott egy okádék:D
pesten alikhanem a mofaker
meg simsonbolt.hu oldalon jó cuccokat árulnak nem gagyi
Szerintem Italmondó.

A tű elég pontos valami.
Zoli, a tűről jut eszembe, PHBH 28-ba honnan lehet tűt beszerezni? Esetleg megoldás lehet egy másik motor vastagabb tűjéből kialakítani a megfelelőt?
De meg lehet próbálni egészen parasztosan is:)

Leveszed a légyszűrőhüz vezető gumit, ha rosszabb, akkor eleve keveselt, ha jobb, akor sokalt.
Kicsit kézzel ki is takarhatod a szívótorkot iylenkor, ezzel is lehet javítási irányt keresni.

Persze, a gyertyakép is sokatmondó lehet, ha alulra őrülten sokat kap, akkor a gyertya karima fekete.
(alapjárathoz nemérdemes az elektródát nézegetni)