Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, akkor majd jövőre látom, remélem de Te attól mész nézősködni?
Neem, nem visszük, bár készen lenne, de nincs benne egyetlen kilométer sem.
Majd legközelebb, addigra meg kiforr.
Nekem van ha megfelel?
Menetképes lesz holnap a gép?
5mm.
(ezt szokták mucsaországban kihagyni, vagy rosszhelyre tenni, akor persze akad az egész.
Akkor nem gondolkoznak, mert ezt mucsánnem szokás, hanem jön a satu, és elgörbítik a reteszelőkar cementált acéllemezből készült részét, amitől az megreped, és hamarosan eltürik, és akkor" fos szimszon")
Köszi, betettem:)
Szívélyes üdvözlet!
Meg tudná nekem valaki adni az S51-es Simson kapcsolószerkezetébe szükséges távtartó persely méreteit, de legalább a vastagságát? Az a persely, ami a fokozatrögzítő kar alá kell. Előre is köszi, üdv: Peti
itt van amit tegnap néztünk Áment kollégának.
Ha egy héttel előbb fogok bele a blokk cserébe mehettél volna
Kakucson. Vagy maradt volna a kis blokk.
Szerintem az nem lesz jó.
úgy hogy ez az első mondat : "Bútoripari és egyéb Fafelületkezelő iparban használatos termék,, am nirolakk 004 fényes...de hogy ez milyen ....
megmutattam volna a cuccaim.............
Telefonba mondottam hogy ki vagyok, meg nem is nagyon akartalak feltartani, majd máskor, ami késik nem múlik
és ménem szóltál,h. te vagy az!?
Hát nem tudom fa lakk az azért más! A Very well milyen bázisú? Ha nem egyeznek ne fújd rá mert felmarja. Én azért kicseréltettem volna az tuti. És ez nem selyem fényű kicsit? Bár ezt így biztos nem tudod megnézni csak ha felfújod. És honnan tudod hogy fára van?
jó napot urak az lenne a problémám hogy majdnem 2500-ért vettem lakkot a festéshez ,de még a boltban észrevettem hogy ez igazándiból fa lakk (Győrlakk kft.-s nitrolakk)úgyhogy rákérdeztem az eladóra és azt mondta hogy másoknak is ezt adta és hogy ez jó mert nem fémre fújom hanem festékre....de nem merem még átfújni ezét gondoltam megkérdem...am arra is gondoltam hogy van itthon very well-es színtelen fújós lakk és azzal először lefújom és arra rá a kompresszoros lakkot....vélemény, tanács?
Voltam, Mz Ts berúgókar
ahogy vesszük
ne tudd meg milyen állapotban van, egy ép része nincs felületének fele rozsda
tankból kb 1 deci rozsda jött ki és még szerintem ennyi van is benne
lyukas kipufogó, foszlott ülés, krómozott részek full rozsda stbstb
Akkor szerencsés vagy.
Sziasztok!

Simson első lámpát keresek ha van valakinek és megválna tőle az kérem jelezze!
előző tulajok?
82 óta most szedem szét elsőként, gyári ezen még minden még a dugó(méret) is, nem is cserélem ki csak reszelek bele másik gyűrűt, inkább ciripeljen mint megálljon........
tiszta szűz gép........ csak lötyögött benne minden, főtengely lógott vagy 1 mm legalább
kivettem a blokkot és úgy zörgött benne minden mint a tehén nyakán a kolomp
Őő igen, szerelés előtt érdemes megnézni az előző tulajokmennyire deformálták el a blokkfeleket...
HA kiveszed az illyesztőt, pár tizedet simán síkba lehet marni/ezstergálni ah anagyon görbe.

A csapágyházak csak egy oldalon fixek, szóvalmeg lehet tenni.
Háát, a felújítókészlet 3 rugó, és 3 alatt nemigen szedi szét-rakja össze senki...
én már nem veszek készletet
inkább régi keménypapírsos falinaptárbol kivágom
és az ojan lessz amijennek lenni kell
Alapból a gyári tömítés is elég fura volt, megdagadt az olajtól.

Lehet kapni pontosan kivágott fekete színű szettet, az is szar anyagból van, de legalább hasonlít a blokkfélhez:)

A fehérszínű annyiban műszaki termék, hogy műszaki rajzlapból van:_)

Lehet zsírozni, vagy lehet ragasztani.

lehet kapni simán lehúzható szilikon szerű tömitőpazstát , az is jó.
Dani fiam! mikor jössz?