Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a főtengely centírozást otthon is lehet nézni?
őő, igen, az oladalra dönthetőség határa valami 3 mm vagy mennyi, rendszerint akkor még csavarni egyáltalánnem lehet.

Blokkszerelés után nézzél cntrírt újra.
De.
egy Rd 80-as hűtője volt,ment Békésbe Minuhoz(MZkupa)

nemtom miket árulnak a mopedben, már nem vásárolok tőlük.

Amiket venni szoktam, Rocket illetve CKR hajtórudak mindegyik kínai,, hazsnálhatóak.
Természetesen nem kell(lehet) tőlük sokat várni kb oylanok mint amennyibe kerülnek, de azért hazsnálhatóak.
Az eredeti hajtókar sem volt egy nagy vaszizdasz
(más kismotoroké sem szokott az lenni:)

A mai robogó alkatrészeknél meg eztán fényévekkel erősebbek.

Némelyik pontossága hagynémi kívánnivalót maga után, ellenőrizni kell.
De hát olcsó...
oldalra mozog, csavarni nem próbáltam

erről a moped91-es hajtókarszettről van infód?
mert ott helyben meg is csinálják nem nagy pénzért

amúgy nem veled biszniszkedtünk egy dt hűtőt pár éve a mahartnál(csepelen)? az is valami simsonos emberke volt
Ütögetéssel, nekem soha nem sikerült ellenőrizni semmit...

Oldalra dőléssel, de főleg csavarással lehet ellenőrizni.

Döntéssel a le-fel irány kopását, csavarással főleg a csap középtengelyében lévő kottynást lehet ellenőrizni.

Döntés irányban hamarabb kopik, mivel arra hat a terhelés főleg(le meg fel) ha már csavarni is lehet, akkor csere mindeképpen.
http://www.kepesmotor.hu/yamah... csere jó állaoptu simsonra 50-70ccm közöttiek is érdekelnek
üdv!
simson hajtókar alsó tűgörgőjének van valami "új" módszer az ellenőrzésére?
hajdanán felénk úgy csinálták hogy a hajtókart kézben tartva rá lett ütve és ha volt hangja akkor lötyög.....
namármost ha ütögetem olyan kétesélyes hangja van......
szóval van ere valami jobb módszer?
http://www.moped91.com/portal/..." target="_blank">esetleg erről a moped 91 es cuccról van vélemény?
köszi!
Eladó felújításra váró Simson s51!én már elkezdtem!új gyújtás kapcsoló,új üllés huzat,homkszórt henger és hegerfej!20 000ft ért vihető!érdeklődni: Email:toni161@freemail.hu
Eladó!

17"-os kerekek, első tárcsás, komplett fékkel, hátsó dobfékes
elsőteló
kezelő szervek
2db lég/olaj állítható lengéscsillapító
elektromos fordulatszámmérő
fejidom lámpával

ezek használhatóak Simsonba, de adom az egész vázat, így ahogy a képen van. 15ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
XD nem gyujtásal vezeték kötegel XD frontvan XD
Sziasztok lene nektek 1 trafóm 1 légszűrőm meg 1 kapcsolóm gyujtásaal ha érdekel írj nononono@citromail.hu- ra
Hát ja, az MZ az több mint 100 kiló
Még annyit szeretnék tőled kérdezni, hogy az már elmondtad, hogy a 16-hoz képest mit kellene majd éreznem, de a 19 és a 21 között lenne valami érezhető különbség? Akár alsó tartományban, akár középsőben, mivel felül mindkettővel nem lesz sokkal jobb. Előre is köszi.
Nemtom, nem értek az mz-hez, mert túl nagy meg túl MZ :)

De mintha abban egy hall ic lenne, és akkor ja.
Köszönöm a segítséget Egyébként sikerült megoldódnia az Mz gyújtás kérdéskörének is, utánaolvasgattam, és az ETZ-re való hall jeladó tökéletesen működik 6v-al is, csak építeni kell hozzá egy 6v elektronikát, és már kész is a gyula
Amiket jobb szerzsámboltban árulnak, illetve, gyakorlatilag bármiylek scooterhopban meg lehet kapni, azok rendszerint uygan azok a gyártmáynok, csk aesglet más néven
(kaliber)

Mikrót meg egyszerűen veteránbörzén vettem amikor kellett, vagy kivártam amíg akciós lett a fétisben:)
(így eltt vatta nyú német mérőórám 5 rugóért például)
Csepel a világ közepe Itt semmit nem lehet megvenni...és semmit nem tudnak rendelni. És furatmérőből, mikrométerből van olyan amit nem szabad megvenni, vagy azok márkától függetlenül azért pontosak, és használhatóak? Csak azért zaklatlak ennyire mert nagyon nincs kitől kérdezzek és szeretnék beruházni ilyenekbe...
Persze, nem szedek ki vele tizedeket...

VAn fúrósorozatom 0,4-2,5 között tizedenként.
Na zt bonyibb volt beszerezni normális minőségben mint a dörzsárat:)
Még szerencse, hogy csepelen minden van:)
Kb mindenki uygan azt a kínai cuccot árulja dörzsárban és kaliberben is.

De teljesen jó, én a 70-90 -es pálcikával túlvagyok az 500 adik fuvin, nem látható rajta kopás, a réz puha...
Tudom én, hogy századdal "erősebb" csapot kellene beletenni, hogy meglegyen az eredeti túlfedés, de éppen nem volt kéznél:)
Rosz a gyujtás meg lett piszkálva
ha kell hozá írj nononono@citromail.hu ra olcsón adom nem akarok kereskedni !
sziasztok beinditom a babetámat és hátrafelé megy, mitöl.segitségeteket elöre is köszönöm.....
Most nézem jobban az oldalad, látom van termék lista. Ha meglesz a karbi és nem tudom beállítani egyáltalán, hozzád fogok fordulni.