Igaziból most max. 7500-at forog a motorom, kérdeztem Robit a rezó készítőjét, ő azt mondta, hogy 8000-8500-as fordulatra tervezné. Nos én személy szerint a 8000-et választanám. Ilyenkor jellemzően milyen használhatóságot eredményez egy ilyen kipufogó? Esetleg, ha 8500-ra terveztetném? Adott fordulatra terveztetés esetén a motor általában túlforgatható? Ha igen kb. mennyivel? Te melyik fordulatra terveztetnéd? A motoron 70-es kuplung és 15-ös fogaskerék lenne, én meg 93 kg vagyok.
akkor azt nézd meg,hogy a megszakítófelek rendesen felfekszenek e egymásra,mert ugye kiszokott szakítani az egyik a másikból kis darabokat az ívhúzás miatt és nekem volt olyan is ,hogy azt kellett felcsiszolni már.
Ha nem is ez a baj,akkor fogalmam nincs :s
Üdv mindenkinek még mindig keresi hű társát plusz alkatrészekkel (használt-használatlan vegyesen) + új üléshuzattal és olajcserével. http://www.kepesmotor.hu/simso...
Köszi!
Széles utat!
Hello nem olvastam végig ,mert nem ezért jöttem,de a gyújtás állítása után nekem is volt ilyen,volt,hogy az alaplapon a kalapácsot kilazító csavar valahogyan visszalazult a rázkódástól 1 idő múlva.nekem ez volt a baj.Remélem tudtam segíteni!
és mégegy kérdés öszeraktuk a motort minden jóvolt aztán állítottunk a gyújtáson utána mégjobblett de leált és azóta semmi...trafó,kiskondi,megszakító minden jó de egy deka szikra nincs.... valami ötlet mitnézzek át?
De annak ára lesz, alulról mindíg többet veszít el, mint el mint felül nyer.