nekem volt egy pár felnim ilyen tuning felni volt amit külön simóra gyártottak 20ba adtam el csupaszon a 2 felnit és vettem 5ért egy pár alut gumival mindennel:)
tudna nekem valaki abban segíteni, hogy simsonba szeretnék más kereket rakni és melyik tipusú motnak a kereke megy be és, hogy mennyire macerás dolog berakni. ha valakinek véletlenül van kereke az feltétlen írjon!
Renszerint az ollórugó és környéke tud változatos hibajelenségeket produkálni, jellemezően azért, mert az utángyártott alkatrészek pontatlanok.
Ott nzz körül.
Lehet, hogy csak 2 tömíts kell a dekli alá.
Üdv mindenkinek!
Tehát olyan problémám van hogy 3 sebességes simsonomnál, amikor 1-esből felváltok 2-esbe fennt marad a váltókar!
Ha üresből váltok 1-esbe akkor visszajön ha 2-esből felváltok 3-asba akkor meg megint fenntmarad!
Szerintetetk mi lehet a baj?
jó jó tudom jól meg kell csinálni ahhoz hogy ne törjön el szakemberrel csináltatnám....mert ugye néztem képeken csak 2 max 3 helyen kell hegeszteni....
valakit honda ns1 csere érdekel a simojára értékegyeztrtéssel? a motor hajdu-biharban van akit érdekel az vegye fel velem a kapcsolatot
rizsa1992@gmail.com
képeket és egy árat kérnék amit szerinted ér a simod
szia , én nem ajánlom hogy módosítgass a hátsó futóműnél... én barom leültettem a sárhányót egészen a kerékig majdnem hozzáért a kerékhez annyira ..és amit csináltam hozzá 3mm-vastag laposvas tartó eltörött és 30as tempónál betépte a sárhányót a hátsó kerék azonnal beblokkolt kifarolt oldalra és estem egy jókorát természetesen elhajolt a lábtartó a berúgó, letört a hátsó lámpám meg az ülés szétszakadt nekem sok bajom nemlett hálisten "csak a csuklóm dagadt be amire estem " bocsánat a sok hejesírási hibáért de mivel a bal csuklóm odavan és bevan kötve nemtudok normálisan írni... nekem már meglett a tanulópénz gondolj bele ha neked eltörik mondjuk 50-60nál a központi telót tartó fül ! mert úgy kókányolják oda ívvel szakszerűtllenül....
Értem.Egyik haveromé a motor csak segítek neki.Egyenlőre 60/4-es henger,gyári kipu, és 16N3 helyett 16N1 lesz rajta aztán majd idővel kap egy tervezett kiput is.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a javítási könyvben az áll az előgyújtás 1,8mm egy 60/4-es hengernél ez mennyit változik?Állítasam nagyobbra 2mm körülre? A másik kérdés pedig hogy ehez a hengerhez mekkorákra cseréljem a fúvókákat a karbiban? Előre is köszi.
Nekem van felnim ha mozgat még a téma.
honda4@freemail.hu