Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva
Nekem van felnim ha mozgat még a téma.
honda4@freemail.hu
Eladó simson alkatrészek! írj megegyezünk a tank+deknik metál zöld fényezésű nem maszek munka autófényezőbe volt fújva
nekem volt egy pár felnim ilyen tuning felni volt amit külön simóra gyártottak 20ba adtam el csupaszon a 2 felnit és vettem 5ért egy pár alut gumival mindennel:)
HIBÁTLAN simson motorházat keresek.
Sziasztok!

tudna nekem valaki abban segíteni, hogy simsonba szeretnék más kereket rakni és melyik tipusú motnak a kereke megy be és, hogy mennyire macerás dolog berakni. ha valakinek véletlenül van kereke az feltétlen írjon!
Nos a fene tudja!
Csak az lessz hogy szétkell szedni!
Renszerint az ollórugó és környéke tud változatos hibajelenségeket produkálni, jellemezően azért, mert az utángyártott alkatrészek pontatlanok.
Ott nzz körül.
Lehet, hogy csak 2 tömíts kell a dekli alá.
Üdv mindenkinek!
Tehát olyan problémám van hogy 3 sebességes simsonomnál, amikor 1-esből felváltok 2-esbe fennt marad a váltókar!
Ha üresből váltok 1-esbe akkor visszajön ha 2-esből felváltok 3-asba akkor meg megint fenntmarad!
Szerintetetk mi lehet a baj?
jó jó tudom jól meg kell csinálni ahhoz hogy ne törjön el szakemberrel csináltatnám....mert ugye néztem képeken csak 2 max 3 helyen kell hegeszteni....
Rendőre válogatja.

Segédmotorkra az átépítés-engedélyeztetés szabálya annyira kétértéelmű, hogy akárhogyis lehet értelmezni.
valakit honda ns1 csere érdekel a simojára értékegyeztrtéssel? a motor hajdu-biharban van akit érdekel az vegye fel velem a kapcsolatot
rizsa1992@gmail.com
képeket és egy árat kérnék amit szerinted ér a simod
rendőrnek semmi köze hozzá:D max ha nincs biztositásod meg jogsid azé "basz" meg
Ügyes vagy !
Igen-igen , azthiszem ezekután leállok a tuninggal neméri meg játszani a tűzzel
A helyesírás nincs összefüggésben a használható kezek számával:)
szia , én nem ajánlom hogy módosítgass a hátsó futóműnél... én barom leültettem a sárhányót egészen a kerékig majdnem hozzáért a kerékhez annyira ..és amit csináltam hozzá 3mm-vastag laposvas tartó eltörött és 30as tempónál betépte a sárhányót a hátsó kerék azonnal beblokkolt kifarolt oldalra és estem egy jókorát természetesen elhajolt a lábtartó a berúgó, letört a hátsó lámpám meg az ülés szétszakadt nekem sok bajom nemlett hálisten "csak a csuklóm dagadt be amire estem " bocsánat a sok hejesírási hibáért de mivel a bal csuklóm odavan és bevan kötve nemtudok normálisan írni... nekem már meglett a tanulópénz gondolj bele ha neked eltörik mondjuk 50-60nál a központi telót tartó fül ! mert úgy kókányolják oda ívvel szakszerűtllenül....
Valaki nemtudja hogy lehet megcsinálni központi teleszkópósra a simsont? mennyit kell hozzá hegeszteni? ja és hogy a rendőr nem basz meg érte?
Értem.Egyik haveromé a motor csak segítek neki.Egyenlőre 60/4-es henger,gyári kipu, és 16N3 helyett 16N1 lesz rajta aztán majd idővel kap egy tervezett kiput is.
segítsetek h mi a baj köszi:D
köszi,megcsináltam de ígyse jó,most vettem észre h a belső fogaskereket nem hajtsa vagy lehet h hajtsa de tovább nem adja a a hajtást,
Hali!
Van egy Simson S51N motorom és olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a hátsó teleszkópot hogyan lehet szétszedni?

Köszi!
Laci és Dani csak viccelődni jár ide, de nem baj, elvagyunk:)
ha nincs eltörve nem kell másikat hajtani csak vágj a kampóból egy kicsit hogy ne érjen hozzá. nm
Nem nagyobbra, hanem kisebbre.

Kialakítástól függ, de valahol 15-18 kötzött lesz jó.
Főfuvi szintén szettfüggő.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy a javítási könyvben az áll az előgyújtás 1,8mm egy 60/4-es hengernél ez mennyit változik?Állítasam nagyobbra 2mm körülre? A másik kérdés pedig hogy ehez a hengerhez mekkorákra cseréljem a fúvókákat a karbiban? Előre is köszi.