Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még lövésem nincs, de talán jövőhéten járok arrafelé
Tankoljál rá benzint, feles keverés környékén, már feloldódik benne az olaj.

A váltóolaj csöpögést többféle dolog okozhatja, kihajtás oldali szimmeing, válótókar-berugókar közötti O gyűrű például.

De lehet, hogy csak az olajleersztő csavar alatt nicns tömítőalátét.
Az elmúlt 10 évben nem találkoztam oylan motorral amelyikben benne lett volna:)
Szeretek itt lenni,mert jobb mint a kabaré!
idd meg,hátha beindulsz tőle..........
danigyerek!mikor jössz?
Akkor ilyenkor mi a teendő?
Engedjem le vagy mi legyen vele?
gyűrű nélkül nem fogja csinálni,vedd le róla.....ez kemény!
Ha jó helyre csöppen, még a hátsó gumit is keni, így később kopik el
Az etanollal nemnagyon keverednek az olajok, ez mechanikai problémaákat fog okozni
Több is kell belőle mint benzinből, jól érzed, keveselve jár az a szerencsétlen motor.
nem baj,h csöpög az olaj,sőtt !tök jó,mert keni és nem szárad ki az aszfalt,esőbe meg lehet korcsolyázni rajta!lehet épp te fogsz pofára esni miatta......hi hi
A motorom egy s51es simson
Hello

Nem figyeltem oda amikor tankoltam és keverék helyett bio-etanolt tankoltam azóta gyengébben megy a motor.Károsodik a motor? Lehet ez az oka. A másik az, hogy a motor alatt olajtócsa volt . Csöpög az olaj a blokkból. Ez baj?
Hali!
Van egy Simson S51N motorom és olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a hátsó teleszkópot hogyan lehet szétszedni?
Illetve az mitől lehet hogy váltáskor 1ből 2 be, 2es elején nem húz olyan jól nem túl korán váltok, úgyhogy nem az a hiba :D

Köszi!
Hogy felül ne fröcsköljön ki:)

A gyári előírás valóban a mondott, de érdemesebb kicsit többet tölteni bele.
Simán meg lehet tenni, mivel nem csillapított rugóelem
34ml száranként. Célszerű fecskendővel kimérni és belenyomni.
Helló simson első teleszkópba menyi olaj kell?Kérlek segítsetek!
Halihó!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Most raktam össze egy turbóhűtéses schwalbet (a blokkhoz nem nyúltam), és azt csinálja sokszor, hogy ha akarom rúgni, akkor nem indul be, nem marad lendületben, hanem olyan mintha valami szorulna, vagy súrlódna, de ha kiveszem a gyertyát és úgy rúgok rá, akkor nincs ilyen jelenség, azaz rárúgás után forog még egy darabig.
Viszont van amikor simán beindul, és egyenlőre nem jöttem rá semmi összefüggésre,h mikor indul be, és mikor nem... :(

Segítségeteket előre is köszönöm! :)
BubiLord
Helló ! esetleg ha valakit érdekelne egy simson star nem mondom hogy tökéletes de a blokkja elég erős aki gyárira szeretné vagy csak motorozni így ahogy most van írjon Borsod megye/ Sárospatak. e-mail : adi.ladavfts@freemail.hu árról meg egyezünk képeket kérésre küldök
Köszi
csonk átalakítás! :)
lehet kapni a futár motorosboltban (pest) 19es re felbővített BVF karbit, de macerás, nem javaslom.

A Dellortó phbg sorozat sokka precízebb,egy közdarabbal szépen stimmel, a tűt kell hozzá kitalálni, és jó.
(mi mz tűből faragjuk)

Létezik még hondához vallóü mikuni, de za oylan ritka mint a fehér olló, az köünynen felmenne, ha lenne, de gyakorlatilag lehetetlen szerezni.

szóval delortó.
Helló Zoli
Kollégámnak faragom a 70 -es simó utcai tuning 4 felömlő kis vezérlés módosítás 19 -es karbira gondolok, van ami rámegy 1:1 -be és jó karbi ,vagy tegyünk fel egy Dellortót ?
henger és egyéb szett függő.
72es főfuvit tudom ajánlani , nekem a 70essel felül keveselt a 75 össel meg felül sokalt :D
70-75 között keresgélj szerintem.